KUKLACI - ARZLAR

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Birazadamolun
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

KUKLACI - ARZLAR

Mesaj gönderen Birazadamolun »

Her akşam holde ezilerek , kesilerek ağlayan karaktersiz insanlar var . Bunlar yabancı değil Death of Army loncasının şeref ve karakter yoksunu insanları . Milletin ailesine laf eden insanlar. Tek çaresini susturma sanan yönetimde ayrı bir ilginç. Burda insanların ailesine küfredilsin yönetim sus atsın 3 gün sonra devam veya sonraki gün başka hesaptan tekrar sövülsün.
Tabi hırsızın hiçmi suçu yok gelelim o karaktersizlere . Gece gündüz skype oyun herkeze sövüyorsunuz daha bugün Ramazan ayındayız bölgeden ettiğiniz küfürlerin haddi hesabı yok belki bu konuyuda kilitleyeceksiniz ama o küfreden karaktersizlerin aynısını onların ailesinin yaşamasını istiyorum ozaman ne durumda kalıcaksınız ... insanda birazcık ALLAH korkusu İNSANLIK duygusu olur ama siz küfrettiğiniz insanların 1000de 1 i kadar bile adam değilsiniz . daha fazla uzatarak küfüre vardırma niyetim yok hepinizi ALLAHA havale ediyorum . Sese 3-5 çocuk çekerek millete söverek biyere varıp adam olamazsın .Yöneticilerimizde 2 gün sus atıp devam ettirsin .ALKIŞ ALKIŞ.. Oyunun büyüğünü ALLAH oynatsın size. sertsülü,death,samsunlular... ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.....

Hayırlı Ramazanlar.
Kullanıcı avatarı
herqele
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: KUKLACI - ARZLAR

Mesaj gönderen herqele »

Güzel bir konuya değinmişsin kardeşim , kesilince bölgeden küfür eden bazı arkadaşlar var.Cezaları 3 gün alıp açıldımı bir daha küfür ediyorlar.Mübarek ramazan ayında ALLAH ıslah etsin kardeşim ne diyelim.
HızLıSıBeNDe
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Sen böyle gördün diye kesilipte küfür edenleri sadece Arzlara bağlamak yanlış olur. Bunu yapanlar oyun nedir bilmeyen, gerçek yaşamdan kopmuş ve hayatları sanal olmuş kişilerdir. Bu gibilerin sosyal yaşantısı olmamakla birlikte kimse ile uzun süre geçinemezler. Karşılaştığımız hakaret/küfür içerikli konuşmaları şikayet ederek gereken cezayı almalarını sağlayabiliriz. Size küfür edenlere en iyi cevap onları yasaklamaktır. Huzur içinde oynamak dileğiyle..
Resim
Birazadamolun
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Konu arzlar olarak yazsamda, orada loncayı belirttim.
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

Oyunda kesilince ağlayanları kemiği elinden alınmış köpeklere benziyorum. Hayırlı ramazanlar
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Kardeşim bu konu lodoslar içinde geçerli sadece arz klan için değil. insan kendi karakterini ortaya koyuyor zaten Arz yada lodos fark etmiyor. Hele o sahtekarlar ve insanların emeğini çalanlar onlara ben çok sövüyorum ama içimden.
HAYATResimDIR
XxRoAxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: RoA

Mesaj gönderen XxRoAxX »

Samsunlular derken ? Bende Samsunluyum :!:
Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

Resim
Resim
KadirKaraca95
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Death Of Army

Mesaj gönderen KadirKaraca95 »

Ciddi anlamda boş adamsınız :D Bu olayın çıkış noktası sizsiniz. Orada burada oyun oyun olduğu için oynanır demesini bilen siz gelip oyunun içinde bu oyun bizim burada kasamazsınız demesini biliyosunuz sonra suçsuzmuş gibi kendinizi acındırarak haklı çıkmaya çalışıyorsunuz :D Böyle devam adamsınız siz.
Birazadamolun
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Samsunlu derken çar isimleri böyleydi .
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

:shock:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Sohbet” sayfasına dön