Ne yani illa akçe mi yüklücem ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
rAMOPa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ne yani illa akçe mi yüklücem ?

Mesaj gönderen rAMOPa »

Sanki Ecelli Latifli çarı bi başkasına kötülük olsun diye onun hesabına mı aktarıcam hadi aktardım diyelim ulan adamın çarı olur be neden o kadar emeğimi yollim ki ona sonuçta kaynak uyelıge gerı donucek kotu nıyetım olsa bıle sahıbıne donucek üyelik benim anasını satim geri istiyorum çaldılar diyorum adamlar illa epin diyo sanki eğer kötü niyetli birisi olsam 5 tl atıp epin almicam şimdi epin güvenlik bahane akçeler şahane demi ? Tamam yardımları için teşekkürler ama tüm yanıtlar doğruyken bi epini bahene etmeniz çok saçma Resim derindekı sır kutum kayıp diğer 5000 akçeyıde arkadaşın kredikartından çektim çocuga ulasamıyorum napim çarı çalanlar mı kullansın

sorun o değil sorun benım şimdide gidip epin yukleyebılmem bu nasıl guvenlık maılıme guvenlık kodu yollayın o daha guvenlıklı çarın çalınma sebebıde hotmaıl ıle kullanıcı sıfremın farklı olması ve kullanıcı sıfremı ele gecırenler hotmaıl sıfresını bılmeden aktarmış habersız benım maılımede onay kodu gelmemıs ben sucluyum evet %100 ben suçluyum
rAMOPa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Ne yani illa akçe mi yüklücem ?

Mesaj gönderen rAMOPa »

hah şimdi ayrıntılı ınceledım aktarım tarıhınden once dıyo çar yalan oldu

[İçerik düzenlendi.]
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Re: Ne yani illa akçe mi yüklücem ?

Mesaj gönderen karanlikprens »

rAMOPa yazdı:Sanki Ecelli Latifli çarı bi başkasına kötülük olsun diye onun hesabına mı aktarıcam hadi aktardım diyelim ulan adamın çarı olur be neden o kadar emeğimi yollim ki ona sonuçta kaynak uyelıge gerı donucek kotu nıyetım olsa bıle sahıbıne donucek üyelik benim anasını satim geri istiyorum çaldılar diyorum adamlar illa epin diyo sanki eğer kötü niyetli birisi olsam 5 tl atıp epin almicam şimdi epin güvenlik bahane akçeler şahane demi ? Tamam yardımları için teşekkürler ama tüm yanıtlar doğruyken bi epini bahene etmeniz çok saçma Resim derindekı sır kutum kayıp diğer 5000 akçeyıde arkadaşın kredikartından çektim çocuga ulasamıyorum napim çarı çalanlar mı kullansın

sorun o değil sorun benım şimdide gidip epin yukleyebılmem bu nasıl guvenlık maılıme guvenlık kodu yollayın o daha guvenlıklı çarın çalınma sebebıde hotmaıl ıle kullanıcı sıfremın farklı olması ve kullanıcı sıfremı ele gecırenler hotmaıl sıfresını bılmeden aktarmış habersız benım maılımede onay kodu gelmemıs ben sucluyum evet %100 ben suçluyum
:shock:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Etkileşim” sayfasına dön