Görüntü Hatası
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Görüntü Hatası
Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra oyuna girmek istedim pencere moduna ayarladım burada ki konuda olduğu gibi bir defa oynadım fakat şimdi girdiğimde şöyle bir hata var nasıl düzelir acaba?

Ottomanxölümsüz anısına
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Re: Görüntü Hatası
bendede arada oluyor ekran akrtını ve ramlerini iyice taktıgından emin ol
Ekran kartının grafik ayarları "Performans" veya " Kalite" olarak değiştir. öyle dene
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
resp0nse yazdı:Ekran kartının grafik ayarları "Performans" veya " Kalite" olarak değiştir. öyle dene
Dostum bunu nasıl yapacağımı anlatır mısın
Ottomanxölümsüz anısına
ati mi nvidia mı
Nvidia içinde masaüstünde sağ tık yap Nvida kontrol paneli olur ordan Grafik kalitesi 3D muhabbeti var ordan yükselt
Ati içinde Masaüstünde sağ tık yap Grafik özelikleri yazar ordan 3D vb görüntü kalitelerini kontrol et
Nvidia içinde masaüstünde sağ tık yap Nvida kontrol paneli olur ordan Grafik kalitesi 3D muhabbeti var ordan yükselt
Ati içinde Masaüstünde sağ tık yap Grafik özelikleri yazar ordan 3D vb görüntü kalitelerini kontrol et
2006-2016
-
IlluminatiIfsa
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: İlluminati No Lonca
xp 
İKV İlluminati İfsa Team'dır.İlluminati ve diğer olayları ifsa edeceğiz.Banlanmamak dileği ile.
Açıklamayı okumadan yorum yapma! : Açıklama : http://notes.io/dLw
Açıklamayı okumadan yorum yapma! : Açıklama : http://notes.io/dLw
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Ekran kartın ile alakalı...efsaneottoman yazdı:Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra oyuna girmek istedim pencere moduna ayarladım burada ki konuda olduğu gibi bir defa oynadım fakat şimdi girdiğimde şöyle bir hata var nasıl düzelir acaba?
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★