zeynep senden esprili bir dille yardım istemiş , ben zeynebi 4 yıla yakındır tanıyorum yüzlerce insana yardımı dokunmuştur , yüzlercesinide itemi olmadığı halde gruplara alıp itemini tamamlamasını sağlamıştır. Sen ki o kadar zayıf bir insansın ki bunu foruma atabiliyorsun ...
bendensairolmaz yazdı:zeynep senden esprili bir dille yardım istemiş , ben zeynebi 4 yıla yakındır tanıyorum yüzlerce insana yardımı dokunmuştur , yüzlercesinide itemi olmadığı halde gruplara alıp itemini tamamlamasını sağlamıştır. Sen ki o kadar zayıf bir insansın ki bunu foruma atabiliyorsun ...
Asıl senin karakterin için fazla söze gerek yok
SÜVEYDA
iyi forumlar...
bu konuda arkadaş gerçekten haklı. Richmell sunucuya geldiğim zaman banada yardımı dokunmuş bir bayandır / abladır. Yaşını başını almış çoluk çocuk sahibi birisidir. :shock:
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Ricmell , Kişisel olarak onunla bi sohbetim olmadığını hatırlıorm ama çok iyi birisi olduğunu biliorm ki bana hiç bir yardımı olmadı. Ama bşkalarına çok olmuştur. şu oyun zamanında senin gibi SIĞIR SİKLET insanın bu tavrına maruz kalması üzücü. Ama eminim ki çok ciddiye alıncak birisi deilsin.
bendensairolmaz yazdı:zeynep senden esprili bir dille yardım istemiş , ben zeynebi 4 yıla yakındır tanıyorum yüzlerce insana yardımı dokunmuştur , yüzlercesinide itemi olmadığı halde gruplara alıp itemini tamamlamasını sağlamıştır. Sen ki o kadar zayıf bir insansın ki bunu foruma atabiliyorsun ...
Oyunu bırakmama rağmen konuyu görünce yorum yapmak istedim
Zeynep ablayı yıllardır tanıyorum ve yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi esprili bir dille yazmış , buraya konu açacak kadar gereksiz insanlarında mevcut olduğunu görmek/bilmek beni üzüyor açıkcası
Asıl senin karakterin için fazla söze gerek yok
SÜVEYDA
iyi forumlar...
OO Kimleri görüorm )
oyunda daha çok görüneceğim inş ama askerlik bitince
Şu askerlik bitsinde inşAllah bu oyunda senin gibi silüeti zayıf insalara muhtaç bırakmam kimseyi