[quote]Katılım Şartları: Eserler ,herhangi bir web sitesine yüklenerek link alınmalı,bu konu başlığı altında paylaşılmalıdır
Son teslim tarihi 15.07.2013-20:00'dır.
Başvurularınızda gönderim şekli aşağıdaki gibi olmalıdır;
Eserin ismi :
Eserin çeşidi :
Eserin linki :
Önizleme :
Açıklama :
Sunucu:
Karakter Adı: Eserin biçimi ve orijinal boyutları en az 1024x768 bitmap veya yüksek kalitede JPEG olmalıdır.
[/quote]
Ramazan Özel Fan Art yarışmanız için katılım şartlarınız ortada seçtiğiniz 1. ve 2. çalışmalar belirttiğiniz kriterlere uymuyor. Ben ve kuralları dikkate alarak tasarımını bitiren diğer arkadaşların haklarını savunmak adına gerekenin en kısa zamanda yapılmasını talep ediyorum.
Not:Destek/İletişim bölümünüzde verdiğiniz kararlara itiraz adına bir bölüm olmadığından burada belirtme zorunluluğu hissettim.
Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Bu maddeye dikkat.
Peki o değişikliği de gösterebilir misin bana?
Bil vermeksizin diyor. Bence ödüller gayet yerinde ve başarılı olmus.
Benim olmadı kimsenin olmasın mantığıyla her güzel şeyi baltalamaya çalışan biri illaki çıkıyor işte.Maddelerin tamamını okumamışsın.Kazananlar gerçekten hakederek kazanmış güzel olmuş iyi olmuş
Ben yetkili birinden bilgi almak istiyorum. Değişiklik yapılabilir diyor ama ortada değişiklik yok bu kadar yanar dönerli bir etkinlik ortaya koyduklarını düşünmüyor.
Kayzer yazdı:Ben yetkili birinden bilgi almak istiyorum. Değişiklik yapılabilir diyor ama ortada değişiklik yok bu kadar yanar dönerli bir etkinlik ortaya koyduklarını düşünmüyor.
Selam Kayzer,
İlginiz için teşekkür ederiz.