İKV Severlerin yeteneklerini sergileyerek oluşturdukları eserler jürimiz tarafından değerlendirildi. Yarışmamız vesilesiyle Ramazan ayının ruhunu yansıtan oldukça güzel, oldukça yaratıcı çalışmalar görme fırsatı bulduk.
Çalışmalarıyla yarışmaya renk katan tüm neferlerimize teşekkür ediyoruz.
JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ
Eminönü - nmfm - Eminönünde İftar Jüri Notu: Üzerinde biraz daha çalışılıp renklendirilmiş halini görmek isterdik.
Kompozisyonun yerinde olması nedeniyle beğenimizi kazanan bu çalışmaya jüri özel ödülü veriyoruz. Juri Özel Ödülü:20 adet Cin Bul İksir veya Supracin İksir
Kazanan oyuncularımızı tebrik eder, bir başka yarışmada görüşmek dileğiyle,iyi eğlenceler dileriz!
Not: @Sancak - Peanuts,lütfen istediğiniz (III) Kademe tılsım ödülünüzü özel mesaj olarak bildiriniz.
@nmfm Ödülünüz olan iksirlerinizi almak üzere, bugün saat 22:00 'da belirttiğiniz karakter ismi ile sunucunuzda hazır bekleyiniz.
Ödül alan diğer neferlerimizin ödülleri, doğrudan hesaplarına yüklenecektir.
İKV destek takımı olarak sizlerden gelen bildirimleri dikkatlice incelemekte ve gerekli görülen yaptırımları hiçbir kişi veya topluluk ayrımı yapmadan, cinsiyet, dil, din, ırk ayrımı yapmadan uygulamaktayız.
Verilmesi gereken bir ceza var ise kimse için hoşgörü gösterilmeyeceği, ayrım yapılmayacağı konusunda içiniz ferah olabilir.
Gerekli başvuruları yaptığınız ve uygun görüldüğü takdirde cezai yaptırımlar uygulanacaktır.GM/Yönetici benim abim/ablam/kardeşim/akrabam gibi sözlere lütfen itibar etmeyiniz.
Yani o kadar inanmak istemiyorum ama; oyun harbiden bitmiş. Şu görsellere bak, tabi o kadar fazla başvuru gelmişki İKV hangisini seçeceğini şaşırmış. Kazananları tebrik ediyorum. En kısa zamanda paint edineceğim.
Her yarışmada aynı şey. Bir kişide çıksın güzel paylaşımlar desin elinize sağlık desin tebrik etsin. Oyun bitmiş falan demişsiniz siz bitirdiniz oyunu işte.
Katılımcılardan biri olarak tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi forumlar.
Duke yazdı:Her yarışmada aynı şey. Bir kişide çıksın güzel paylaşımlar desin elinize sağlık desin tebrik etsin. Oyun bitmiş falan demişsiniz siz bitirdiniz oyunu işte.
Her ay para verip plus alıyorsak bu oyun için hakkımızı aramaktan daha doğal bir şey olduğunu sanmıyorum.
Duke yazdı:Her yarışmada aynı şey. Bir kişide çıksın güzel paylaşımlar desin elinize sağlık desin tebrik etsin. Oyun bitmiş falan demişsiniz siz bitirdiniz oyunu işte.
Her ay para verip plus alıyorsak bu oyun için hakkımızı aramaktan daha doğal bir şey olduğunu sanmıyorum.
Yarışmada oyuna yatırdığın para ve plus'un ayrıcalığını görmek mi adalet ?
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
yarışmalarla düzenlenen etkinliklerle plus arasındaki araman gerekn hakları nasıl bağdaştırdın anlam veremedim. aldığın yatırdığın paranın geri dönüşümündeki yetersizliği nasıl etkinlik ile bağdaştırdığını hiç çözemedim.