DuyurRU

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
classs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

DuyurRU

Mesaj gönderen classs »

Sadece okuyun herkez çoğu şeyi bilmiyor AMA ŞUNA İNANIN ARTIK SADECE OYUNUMA BAKIYORUM ÖNCELİKLE ESKİ DOSTUMLA BAŞAMAK İSTİYORUM
LAZOĞLU = KARADULU SOYAN BENLE AKTARIM YAPAN VE kimseye sölememi isteyen biri. 2. lazoglu çarının şifresini bana söledi ben bulmuş taklidi yaptım çünkü kankalarının iitemleribi satıp yeni item yaptı 3.lazoglu çarının şifresini tekrar kendi değişti LAzOĞlu bir şeytan.Eski dostum k.bakma 'BYREA=ryunq caddy tenchno büyücüx xkadirx çarlarının sahibi dost gözüküp sancağı dolandırıp çekip giden adam.Kozbiyle anlaşmalı şifremi çalmak istediler.Kozbi iyi biridir hırsız demiyorum Ama saf olduğğu için herşeye kanıyor Kozbi yapma lütfen.
''CLASS emrah= 10 numara harbi adamdır.Sunucuda çoğu kişinin afedersiniz ama g**tünü toparlayan adamdır. en başta lazoğlunun Kral laz değildir EMrahtır emrah sayesinde lazoğlu biyerlere gelmiştir bu bir gerçek
''Karagümrük 17 18 YAŞINDa beni lvl 35 36 dan beri kasan bana oyunu öğreten bana karşı her zaman dürüst olan biri
''SAltanatx&titxpolis&sonkan&barkıns& Benim en değer verdiğim abim kankalarımdır.
Sizleri üzdüm ama siz bana hep zarar verdiniz.Belkide ben daha cahilken oyun cailiyken bişi bilmiyoken byreanın bana atılan iftiralarınıza inanıp beni yaralamanız oldu hepimiz üzüldük YETER bana güvenin demiyorum benden bu kdr arkadaşlar HERKEZDEN TÜM KALBİM VE YÜREĞİMLE ÖZÜR DİLİYORUM BYREA HARİÇ HERKEZDEN.sizler çok iyi insanlarsınız arada bir oyunuma gircem oynucam zaman ayırdığınız için tşler..
Kskizmir
Bu Forum Hesabı Temiz Bir Forum İçin Hacklenmiştir

...... Milletin Annesine Küfür Edenin / İftira Atanın Elinden Hesabını Alırız.......03.03.2010 15:07 .
Psychopath
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: DuyurRU

Mesaj gönderen Psychopath »

KOCUM ANLASILAN ESKI FORMDAN KSK nın yazdıklarını kopyalamıs yapıstırmısın hehe kendını kandır serro :D
Kullanıcı avatarı
KaosteamxJoker
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaosteamxJoker »

Ksk weya samet ıkısınde cok iyi tanırım onLar böyLe bir açıkLama yapmaz adam soydum der üstüne bide söwerdi hiç kmsedende özür diLeyecek adamLar deqiLLer sunucuda doLandırmadk adam bırakmadıLar snrada miLLete söwüp bırakdıLar... Bu ksk ise bende Joker deqıLım [İçerik silindi/Uyarı seviyesidir.] :D Ksk da bunun qibi serronun tekı ama bu deqıL :D Ksk en azından kımLıqnı sakLamazdı :D o bıLe senden daha adam :D
XJokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker (sLindi ) Sunucunun iLk orjinaL JoKeRi )

Xjokerx Çok yaKında yeniDen aRanzda.. ;)

Susmak KabuLLenmek DeğiL, anLaya BiLene CevaptıR..
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

viewtopic.php?f=52&t=18

Forum Kurallarını baştan aşağıya okumanızı öneriyorum. Aynı tarz içerikte paylaşımlarda bulunmanız durumunda hesabınızın süreli/süresiz uzaklaştırma cezası alacağını bilmelisiniz.

Konuyu kilitliyorum.

Düzenleme: Hesap kapatıldı.

[GM]Erdoğan
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön