Eminönüde yeniyim bilgi rica edecektim.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
CoMMaNTER
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Eminönüde yeniyim bilgi rica edecektim.

Mesaj gönderen CoMMaNTER »

Merhaba arkadaşlar.Madenci Şifacı bir karakterim var daha kasıyorum 49 sınırına ulaşmadım.Madenci'yi 45 ledikten sonra(hol madenleri için) diğer yeteneğimi Silahtar mı, Zırhçı mı yoksa İksirci mi yapayım?Zırhçı yaparsam daha çok item düşürebilirm ama; şifacının grup bulma sıkıntısı olmadığı için sanki gereksizmiş gibi geliyor.Ama; kimyager olursam kudret iksirmi üretebilirim ve tüm gruba direnç iksiri çekebilirim ne dersiniz?Bu konular hakkında yardımlarınızı istiyorum.Yada sarraf olup başka karakterler için hol madeni kasıp para mı biriktireyim?

Ayrıca madenci madenlerinin fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?En çok talep gören hol madeni olmayan madenler hangileridir?Eminönü madenlerinden altın, gümüş krom gibi madenlerin safları kaç para eder.

Tılsımlar nasıl üretilir?Hangi sınıf ister?Nerden satın alınır?Nasıl yükseltilir?Kaç seviye kullanabilir?Ucuzdan pahalıya minor ve major bildiğiniz tüm tılsımların ve bunların malzemelerinin fiyatları nelerdir?Hangilerini almamı ve ALMAMAMI önerirsiniz?

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: Eminönüde yeniyim bilgi rica edecektim.

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Öncelikle Zırhçı veya Silahtara puan verince daha fazla item düşmez. Holde maden çekicekseniz jadeit para ettiği için sarraf olmanızı öneririm. Kondrit için puan istemiyor. İksirciye puan verirsen iksirini üretirsin tabi ama şuan iksir fiyatları ucuz olduğu için para ilede alabilirsin. Hol madenlerinden başka çok para eden sunucuya göre değişir. Eminönüyü göz alırsak 5m Ganoderma 5m Yonca. Sarraf ve Lokmanı 45 yaparsan işine yarar.Tılsımlar silahtar bölümüne girer. 1 puan verseniz yeterli. Her sınıfa özgün farklı tılsımlar bulunmaktadır.Gönülde bazı tılsımları 10m karşılığında satın alabilirsiniz. Kondrit madeninide gönülde bulabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam 300-400 akçe civarı fiyatı var.Şimdi tılsım alma konusunda hangi sınıfı seçersen ona göre seçimini yaparsın. Çemberlitaş'a girebilmek için M1 (Meteorit 1) Tılsımının olması gerekli (Çevren yoksa.) Ha ben bölgelerle işim olmaz yaratık felan keserim sığınak miğratta lp kasarım dersen Y2(Yıldırım 2) Tılsımını üretebilirsin. Tabikide tılsım üretmeden kasabilirsin.
M1 in fiyatı en son gördüğümde 600M Civarıydı.
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Re: Eminönüde yeniyim bilgi rica edecektim.

Mesaj gönderen karanlikprens »

CoMMaNTER yazdı:Merhaba arkadaşlar.Madenci Şifacı bir karakterim var daha kasıyorum 49 sınırına ulaşmadım.Madenci'yi 45 ledikten sonra(hol madenleri için) diğer yeteneğimi Silahtar mı, Zırhçı mı yoksa İksirci mi yapayım?Zırhçı yaparsam daha çok item düşürebilirm ama; şifacının grup bulma sıkıntısı olmadığı için sanki gereksizmiş gibi geliyor.Ama; kimyager olursam kudret iksirmi üretebilirim ve tüm gruba direnç iksiri çekebilirim ne dersiniz?Bu konular hakkında yardımlarınızı istiyorum.Yada sarraf olup başka karakterler için hol madeni kasıp para mı biriktireyim?

Ayrıca madenci madenlerinin fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?En çok talep gören hol madeni olmayan madenler hangileridir?Eminönü madenlerinden altın, gümüş krom gibi madenlerin safları kaç para eder.

Tılsımlar nasıl üretilir?Hangi sınıf ister?Nerden satın alınır?Nasıl yükseltilir?Kaç seviye kullanabilir?Ucuzdan pahalıya minor ve major bildiğiniz tüm tılsımların ve bunların malzemelerinin fiyatları nelerdir?Hangilerini almamı ve ALMAMAMI önerirsiniz?

Teşekkürler.
8-)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Sohbet” sayfasına dön