Herhalde bu sunucuda en çok veda konusu rekoru bende Bu sefer ki kısa olabilir veya temelli olabilir
Amerika'da uzmanlık alanımda son aşamayıda verip gelmek için 3 aylık ön kursa gidiyorum... Eğer sınavı geçebilirsem bundan sonra 4.5 yıl oradayım Chicago Dominician University Eğer geçemezsem 3 ay sonra tekrar Türkiye'ye dönüyorum fakat 1 sene daha çalışıp zorlamam gerekiyor tabii bu süreçte oyuna girebilirim Neyse bu oyun sayesinde tanıştığım çok değerli insanlar oldu oyuna ilk başladığım zamandan bugüne geçen süre içerisinde belki 20-30 oluşum içerisinde bulundum hiç bir zaman oyun içi materyale değer vermedim ve sanırım bunun hediyesi olarak oyun içinde her zaman en iyi materyallere sahip oldum Tanıdığım tanımadığım herkese hakkım helal olsun sizde edersiniz umarım Bende intikam loncası ve crash loncasının ayrı yerleri vardır Oradaki değerli insanlarla tek tek vedalaştık tekrar hepsine selam olsun buradan
Oyunda ki karakterlerim Belkıs'tan sorulur Belki girer belki girmez o onun tercihi Dün ki hediyeleri unutmamanız dileğiyle
"Oyun içi materyallere değer vermedim onun için en iyi materyallere sahip oldum"
Elalemin Epe'sini çal ondan sonra gel bu cümleyi söyle ALLAH(c.c) korkusu da yok