Uzun zaman önce bırakmıştım oyunu şimdi foruma gireyim dedim bu programlar hakkında açılmış bazı konular gördüm.
Bu şekilde programlar var mı ikv de? Eskiden hile olmayan nadir online oyunlardan derdik artık mazide mi kaldı bu sözler Ayrıca böyle program varsa cezası vs. Nedir yaygın mı düzgün oynayanları çok etkiliyor mu?
Hile/Yardımcı Program/Bot Kullanımı
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Re: Hile/Yardımcı Program/Bot Kullanımı
Suan Icın Goz Onunde BuLunduruLan Otomatık Vurma Ve Kp Kasmak Icın Gır cık Programı KuLLanıyorLar Bır Bakıma Pewk Bı Zararı Yok Ama Bunu Kotu Amac Icın KuLLananLar Var unku Saate Bır Gurub Gıdıp Pc Basında KaLıp SaatLerce Yaratık KesmekLe Urasırken Bırtanesı Cıkıp VarsıyaLan Programı Kurup 6 Tane Adamdan One VurabıLıyor Ve 6 Kısının Emegını Hıe Saymıs OLabıLıyor MaLesef. Tabı Ikv Yonetımı Bu Konuda Cok Hassas OLdugu Icın Program yaygın Ama Kımse Dıyemıyor ben KuLLanmıyorum Dıye BıLıyor cunku Basına GeLıcekLer Iyı GunLer.

- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nemesis
Bu programları nerden buluyor millet 
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
2 Secenek Var Ya cok uzman Bı Pro YazıLımcısı oLması Lazım Ve Kendısı Yapıp Dagıtıyordur Kı BoyLe Bı Becerıyı Ikvde KuLLanması SacmaLık oLmadıgına Gorede.Yada Internet AracıLıgıyLa Baska OyunLar Icın BuLdugu bu Tarz SeyLerı Ikvdede Denıyım Dıyıp Ise Yaradıgını Gorunce KuLLanmaya BasLıyor BıLdıkLerınden DeyıL Yanı Ben OyLe Tahmın EdıyorumEscapisT yazdı:Bu programları nerden buluyor millet

- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
Vardır tabii neden olmasın
emek hırsızlığı bunlar.. 1-2 hafta takılmak içîn tekrar başlayacaktım ikv ye tüm şevkimi kırdı.
Peki piyasa nasıl kadim Çemberli itemleri ve şu tılsım zırvaları konu dışında oldu ama
Peki piyasa nasıl kadim Çemberli itemleri ve şu tılsım zırvaları konu dışında oldu ama
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
Bir tılsımda patladı diyorlar 
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
OO dedıgınız programlar eskıdende vardı kardes yanı Anlıyacagın acıkcası hıc bı zaman yok olmadı ..
zararı varmı var senden cok para kazanıyorlar oyunda zengın olyorlar sonra kendılerı bıısler yapmıs gıbı havalara gırıyorlar dostum
zararı varmı var senden cok para kazanıyorlar oyunda zengın olyorlar sonra kendılerı bıısler yapmıs gıbı havalara gırıyorlar dostum
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
EscapisT yazdı:Peki piyasa nasıl kadim Çemberli itemleri ve şu tılsım zırvaları konu dışında oldu ama