Yetkililerden cevap bekliyorum.
Yetkililerden cevap bekliyorum.
Merhaba.Oyun serverlarında azalış olduğunu duydum bu konu hakkında araştırmalarınız var mı?Bizimle istatistiksel bilgiler paylaşabilir misiniz?Varsa bu konu hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz?Çocukluğumun oyununun böyle olması hiç hoşuma gitmiyor.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Yetkililerden cevap bekliyorum.
Burda işler resmi yürümez hacıIKVGamer yazdı:Merhaba.Oyun serverlarında azalış olduğunu duydum bu konu hakkında araştırmalarınız var mı?Bizimle istatistiksel bilgiler paylaşabilir misiniz?Varsa bu konu hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz?Çocukluğumun oyununun böyle olması hiç hoşuma gitmiyor.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
yetkılerın tek yaptıgı şey foruma actıgı konuyu kıtlemek baska bı ıse yaramıyorlar...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Gercektende ciddi bi azalis var oyunda belli basli abi diye hitap ettigim insanlar oyunu birakinca ardindanda 5 kisi daha oyunu birakiyor anliyacagin zincirleme bir dongu varIKVGamer yazdı:Merhaba.Oyun serverlarında azalış olduğunu duydum bu konu hakkında araştırmalarınız var mı?Bizimle istatistiksel bilgiler paylaşabilir misiniz?Varsa bu konu hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz?Çocukluğumun oyununun böyle olması hiç hoşuma gitmiyor.
Abiler oyunu bırakıyorsa geriyede bebeler kaldı o zaman.Korkut yazdı:Gercektende ciddi bi azalis var oyunda belli basli abi diye hitap ettigim insanlar oyunu birakinca ardindanda 5 kisi daha oyunu birakiyor anliyacagin zincirleme bir dongu varIKVGamer yazdı:Merhaba.Oyun serverlarında azalış olduğunu duydum bu konu hakkında araştırmalarınız var mı?Bizimle istatistiksel bilgiler paylaşabilir misiniz?Varsa bu konu hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz?Çocukluğumun oyununun böyle olması hiç hoşuma gitmiyor.
aynen bebe sayisi cogaliyorIKVGamer yazdı:Abiler oyunu bırakıyorsa geriyede bebeler kaldı o zaman.Korkut yazdı:Gercektende ciddi bi azalis var oyunda belli basli abi diye hitap ettigim insanlar oyunu birakinca ardindanda 5 kisi daha oyunu birakiyor anliyacagin zincirleme bir dongu varIKVGamer yazdı:Merhaba.Oyun serverlarında azalış olduğunu duydum bu konu hakkında araştırmalarınız var mı?Bizimle istatistiksel bilgiler paylaşabilir misiniz?Varsa bu konu hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz?Çocukluğumun oyununun böyle olması hiç hoşuma gitmiyor.
Hiç çekilmez o zaman.Bu oyunu oynanır yapan zaten sosyallik o olmayınca beş para etmez çünkü kaplamaları ve oynanışı bir acayip ama; hikayesi idare eder.Korkut yazdı:aynen bebe sayisi cogaliyorIKVGamer yazdı:Abiler oyunu bırakıyorsa geriyede bebeler kaldı o zaman.Korkut yazdı:Gercektende ciddi bi azalis var oyunda belli basli abi diye hitap ettigim insanlar oyunu birakinca ardindanda 5 kisi daha oyunu birakiyor anliyacagin zincirleme bir dongu varIKVGamer yazdı:Merhaba.Oyun serverlarında azalış olduğunu duydum bu konu hakkında araştırmalarınız var mı?Bizimle istatistiksel bilgiler paylaşabilir misiniz?Varsa bu konu hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz?Çocukluğumun oyununun böyle olması hiç hoşuma gitmiyor.
Bu oyuna yeniden baslamayi dusunuyo musun ?IKVGamer yazdı:Hiç çekilmez o zaman.Bu oyunu oynanır yapan zaten sosyallik o olmayınca beş para etmez çünkü kaplamaları ve oynanışı bir acayip ama; hikayesi idare eder.Korkut yazdı:aynen bebe sayisi cogaliyorIKVGamer yazdı:Abiler oyunu bırakıyorsa geriyede bebeler kaldı o zaman.Korkut yazdı:Gercektende ciddi bi azalis var oyunda belli basli abi diye hitap ettigim insanlar oyunu birakinca ardindanda 5 kisi daha oyunu birakiyor anliyacagin zincirleme bir dongu varIKVGamer yazdı:Merhaba.Oyun serverlarında azalış olduğunu duydum bu konu hakkında araştırmalarınız var mı?Bizimle istatistiksel bilgiler paylaşabilir misiniz?Varsa bu konu hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz?Çocukluğumun oyununun böyle olması hiç hoşuma gitmiyor.
emin değilim ama galiba vazgeçicemKorkut yazdı:Bu oyuna yeniden baslamayi dusunuyo musun ?
Merana gelirsen az ama seckin insanlar var beklerimIKVGamer yazdı:emin değilim ama galiba vazgeçicemKorkut yazdı:Bu oyuna yeniden baslamayi dusunuyo musun ?