Selamlar,
EseBANK'ın tüm Alış-Veriş'leri (alım, satım) ve Meran üyelerine hediye efsunları bu konu üzerinden haber şeklinde aktaracam.
• Maden, Efsun ve Reçete alım-satımları ayrıntılı ve açıklamalı bir şekilde sadece bu konu üzerinden paylaşılacaktır.
• EseBANK, sadece bu konu üzerinden Alım-satım paylaşımları yapacaktır.
• EseBANK'ın oyun içerisinde bulunan karakteri: İletişim bölümünde belirtilmiştir.
• Alım ve satım fiyat konumları konu üzerinden açıklamalı bir şekilde aktarılarak tüm bilgileri içerir.
EseBANK'a İletişim için:
Oyun içerisinde: xEsedullahŞifa [49 seviye, Şifacı]; Menzillixsufi [36 seviye, Savaşçı] olmak üzere sadece 2 adet karakterim bulunmaktadır. Şahsıma açılmış benzeri konu ve karakterlerden mesul değilim.
İKV Forum: @Esadullah
Hayırlı günler,
xEsedullahŞifa | Ali B.
EseBANK: Efsun, Reçete, Materyal Alım-Satımı...
EseBANK: Efsun, Reçete, Materyal Alım-Satımı...
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Re: EseBANK: Efsun, Reçete, Materyal Alım-Satımı...
Selamlar,
Materyal, Efsun ve Reçete alış-verişlerim üzerinden yapacağım tüm bildirgenmelerim sadece bu konu üzerinden yapılmaktadır. Diğer konulara sadece 'Materyal alışları' için yorumları takip ediyor veya yorum yapıyorum.
Hayırlı günler,
xEsedullahŞifa | Ali B.
Materyal, Efsun ve Reçete alış-verişlerim üzerinden yapacağım tüm bildirgenmelerim sadece bu konu üzerinden yapılmaktadır. Diğer konulara sadece 'Materyal alışları' için yorumları takip ediyor veya yorum yapıyorum.
Hayırlı günler,
xEsedullahŞifa | Ali B.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Selamlar,
Yüklü miktarda Büyü Kritik ve İyileştirme büyüleri attırıcı iksirleri alınacak.
Ayrıca, Goril Kudredlendiren İksir ila, Dinazor İyileştiren İksir takas edilir. İlgilenen herkese duyurulur.
İletişim:
Oyun içerisinde: (Meran Sunucusu) xEsedullahŞifa veya EseBANK konu üzerinden ulaşabilirsiniz.
Yüklü miktarda Büyü Kritik ve İyileştirme büyüleri attırıcı iksirleri alınacak.
Ayrıca, Goril Kudredlendiren İksir ila, Dinazor İyileştiren İksir takas edilir. İlgilenen herkese duyurulur.
İletişim:
Oyun içerisinde: (Meran Sunucusu) xEsedullahŞifa veya EseBANK konu üzerinden ulaşabilirsiniz.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Hesap bilgilerini unuttuğum, Menzillixsufi isimli kasa karakterimi geri almamda bana yardımcı olan, başta Nerull olmak üzere tüm İKV Yönetimine teşekkürlerimi sunarım.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Büyü kritik iksir olarak Ruh çalan emsali iksir (11.970 kritik , 200 bin ) ,
İyileştirme büyüleri olarakta İbn-i Sina iksir (350 iyileştirme , 250 bin) ve Mağara Şamanı Modeli iksir (332 iyileştirme , 200 bin) satabilirim.
İyileştirme büyüleri olarakta İbn-i Sina iksir (350 iyileştirme , 250 bin) ve Mağara Şamanı Modeli iksir (332 iyileştirme , 200 bin) satabilirim.
Oyun içerisinden bana ulaş, Ruh İksirler hk. anlaşalım.sovalyehakan yazdı:Büyü kritik iksir olarak Ruh çalan emsali iksir (11.970 kritik , 200 bin ) ,
ÖZGÜR FİLİSTİN
Selamlar,
İKVForum hesabımın imzasındada belirttiğim gibi;
Ayrıca ekliyorum; Mareşal karakterin kullanıcı ismi Ali olarak bilgi aldım. Ve aynı şekilde tekrardan belirtiyorum, Mareşal isimli karakterle hiç bir alakam, ilişkim, bağlantım yoktur.
Sunucuya yeni geldiğimi ve sadece Şifacı sınıfı olan xEsadullahŞifa [49] isimli karakterimle oyuna devam ettiğimi tekrardan belirtiyorum. Sadece Şifacı sınıfını kullandığımı (ve tek karakter kullandığımı) Savaşçı veya Büyücü sınıflarını kullanmadığımı, öyle bir karakterlerimin olmadığını tekrardan altını çizerek belirtiyorum.
Şahsıma açılmış çakma karakterin verdiği ve vereceği rahatsızlıklardan mesul değilimdir. Bu konu hususunda dikkat etmenizi rica ediyorum. xEsedullahŞifa kesinlikle ve kesinlikle sizlerden Hesap bilgileri, nakit işlemleri vb. gibi isteklerde bulunmaz. Bu tür durumlarda sizlerden ricam, Print Screen ile ekran görüntüsü alıp bu konuya veya forum hesabıma (Esadullah) göndermenizi rica ediyorum.
Tüm Meran ahalisine duyurulur.
Selam ve dua ile,
xEsedullahŞifa | Ali B.
İKVForum hesabımın imzasındada belirttiğim gibi;
Bugün (12 Temmuz. 2013) oyun içerisinde Savaşçı sınıfıyla açılmış 49 seviye Esadullah karakteri ile karşılaştım. İsmi geçen karakter ve kullanıcı ila, şahsiyetim ve karakterimin hiç bir ilişki ve bağlantısı bulunmamaktadır. Bu konu önemle bildirir ve dikkat etmenizi rica ediyorum.İKV Dünyasında, sadece Meran Sunucusu'nda; xEsedullahŞifa isimli karakterim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Ayrıca ekliyorum; Mareşal karakterin kullanıcı ismi Ali olarak bilgi aldım. Ve aynı şekilde tekrardan belirtiyorum, Mareşal isimli karakterle hiç bir alakam, ilişkim, bağlantım yoktur.
Sunucuya yeni geldiğimi ve sadece Şifacı sınıfı olan xEsadullahŞifa [49] isimli karakterimle oyuna devam ettiğimi tekrardan belirtiyorum. Sadece Şifacı sınıfını kullandığımı (ve tek karakter kullandığımı) Savaşçı veya Büyücü sınıflarını kullanmadığımı, öyle bir karakterlerimin olmadığını tekrardan altını çizerek belirtiyorum.
Şahsıma açılmış çakma karakterin verdiği ve vereceği rahatsızlıklardan mesul değilimdir. Bu konu hususunda dikkat etmenizi rica ediyorum. xEsedullahŞifa kesinlikle ve kesinlikle sizlerden Hesap bilgileri, nakit işlemleri vb. gibi isteklerde bulunmaz. Bu tür durumlarda sizlerden ricam, Print Screen ile ekran görüntüsü alıp bu konuya veya forum hesabıma (Esadullah) göndermenizi rica ediyorum.
Tüm Meran ahalisine duyurulur.
Selam ve dua ile,
xEsedullahŞifa | Ali B.
ÖZGÜR FİLİSTİN