tamamen keyfi uygulama otomatik-oto kesme- bot kullanımı

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
fgulacti
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sehran

tamamen keyfi uygulama otomatik-oto kesme- bot kullanımı

Mesaj gönderen fgulacti »

Alparın aldığı cezayı ve konunun kitlitlenmesini anlamış değilim kime göre, neden, nasıl cevaplarını verebilirseniz sevinirim. ki eğer bahsettiği gibi bir özeli okuma varsa bu tamamen oyun mantığına aykırı hele de tılsım sunucusunda o kadar laga rağmen oyunu oynayan ve bir çok kez gmleri davet eden bir sunucu olmasına rağmen yapılanın yanlış, keyfi ve özellikle mazaretin yoruma açık olduğunu düşünüyorum.
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: tamamen keyfi uygulama otomatik-oto kesme- bot kullanımı

Mesaj gönderen utku1907 »

Arkadaşım yasak işte sen yatağında uyuyup sabah kalkınca aaa 10 xenomit olmuş diyeceksin adamda gece boyunca uyumayıp xenomit kasacak.

Yasak işte yasak hala orda yazmıyor burda yazmıyor dava açıcam vb.
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Merhaba,

Konu hakkında gerekli açıklamalar yapılmıştır. Sizlerin de bildiği üzere İKV forumları bu tarz konuların yeri değildir. Bunun dışında belirtmek istediklerinizi Ceza İtiraz formu üzerinden bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yunus1907 »

çok iyi olmuş bu karar alpara söylediğimde bot kullanımın yasak olduğunu beni azarlayan şekilde seni loncadan attım gibi cümleler kullandı,ve bottan blok yedi kullanmayacaksın arkadaş akşama kadar bota koyup haksız yere xenotim kasmayacaksın...
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen utku1907 »

Yönetimin bunu anlaması zor değil sabah zaten oyuncular oluyor. geçe 1-2 gibi tüm sunucularda saate bir yönetici baksa şüpelendiğiini salona çekse davranışlarından belli olur zaten.
fgulacti
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen fgulacti »

iyilik temizilki müsveddeleri gibi konuşmayı bırakın yok şöyle yok böyle arkadaş elinizde boot kollunalıdığına dair ispat olmadan verilen cezayı alkışlıyorsunuz anlamadım gitti yunusmusun nesin tanımıyorum ama temizlik misali gibi ben demiştim diyip duruyorsun bende elle vuruyorum makinam hızlı ise buyur sende bana da iftira at gmlerde bi baksın eğer ellerinde belge varsa ceza versin dışardan diyorsunuz proğram için nasıl ispat edeceksin ben onu anlatamıyorum size. küfürün ispatı şikayet bunun ispatı nedir arkadaş bana onu söyleyin. bu arada iyiki atmış loncadan demekki adamlıkla alakan olmuyormuş. seni düne kadar koruyan insanlara tavrın buysa iyi yapmış. umarım yeni loncanda arkadaş satma konusunda uzman olduğunu bilirde ona göre davranır... utku denen arkadaş seninde söylediklerin bi tuhaf seni de anlamadım yasak ne nasıl ispat ediyorsun ben dedim ettimle olur mu varsa ispatı koyun ortaya yoksa susun. zaten ben bu sunucuyuda oyuncuları da anlamadım gitti. yasak yasak yasak senin makinan yavaşsa boot kullanıyon eğer sabaha kadar oynuyorsa boottur kesin bu nasıl bir mantık ark sizde babalırınızdan izin alın oynayın sabaha kadar gelsin gm baksın. o zaman konuşun burda ortadan konuşmayın biir bilmez yasal yönlerine bakmadan.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön