HERYER' DE TORPİL OLMALI :):)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Şehitler Ölmez

HERYER' DE TORPİL OLMALI :):)

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

Öncelikle tüm oyunculara ve yöneticilere saygılar.

Fotoğrafı koymadan önce;
Teşkilat,Sunucusunda Bölgeye '' Parasına em atan Lonca'' yazan ( ReVoLVeR ) Yani;Ferit isimli arkadaşımıza Dikkat Ediniz.
Resimde de Anlaşıldığı Gibi Er Meydanında Birisi Düşerse Savaş Devam Eder...demesi ve
Yanlışlıkla bana attıgı pm .... bu arkadaşımızın bir gm vb yardımı olduğu bazı GM'lerin arkadaşlarına ayrımcılık ederek Arkadaşlarına Haksız Kazanç Sağladıklarını Gözlemledim.

Resim

Bu fotoda adam öncelikle em atmak istediğini söyledi.
Fiyatta Anlaştık bize şu şartı koştu '' ADAMLARINDAN 1 TANESİ EM' DEN DÜŞERSE PARAYI ALIRIZ ''
Güvenilir bi abimizin savaşı yönetmesini istedim. ama o kabul etmedi.(Etmeyebilir Doğal bişe)
Resim

ALTTAKİ Fotoda Belli olduğu Gibi maksadı bizi Emden Düşürtüp Haksız Kazanç Sağlaması ve bi GM nin buna yardım etmesi. ( Bize Attığı Yanlış Pm de Bunu Görüyoruz )
Resim

Bunuda Tüm Oyunculara Göstermek İstedim Umarım bir GM bu işin peşini bırakmaz ve konuyu silmez... Suçlu olan kişi GM likten yetkisini alırlar umarım.
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: HERYER' DE TORPİL OLMALI :):)

Mesaj gönderen VODKA1967 »

Ah kardeşim sen bunu birsey mı sanıyorsun. Ben sana resim olarak 2 gm'nin konuşmalarını gösteriyim bir oyuncuya nasıl yardım ettigini oyunu bırakırsın. Hakkımı aramadım mı peki ? Aradım. En son olan internet Cafe buluşmasında özel olarak Nihat Ozpay'la görüştüm. Eline bir kağıt aldı ve herseyi sözde ilgileniyormuş gibi not aldı. Yetmedi Facebook üzerinden deger verdigim ve güvendiğim başka bir GM arkadasa paylaştım bu konuyu. Nedense kimse cevap veremedi ? Peki ne oldu o GM'lere ? Hala milletin hakkini yemeye devam ediyorlar. Sana özel mesaj yoluyla atacağım resimleri bak ne oyunlar donüyor.

Bu konuyuda inşallah silmezler ama hiç sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
Gecelerinsavasci
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Gecelerinsavasci »

Yazıp yazıp siliyorum ama işte biliyorum onları yazsamda yönetimin o gm yi fişlemeyeceğini biliyorum bu yüzden ne yazsak nafile o arkadaşında gm yi arkasına alarak herkese hava atıcak küfredicek soyucak bunu biliyoruz ki zamanında başıma geldi bende desteğe söyledim ama ne oldu söyliyeyim Türküzbiz adlı büyücü karakterim durduk yere silindi sizcede çok garip değil mi :?: :?:
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Kardeş boyle torpil olayları bu oyunda olmaz merak etme yani sizin ws niz buraya konu açmandaki amacı bile anlamış değilim
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Herşey ortada Ufuk. Güzel görmüşün.
Arkadaşlar torpil ile ilgili görseliniz varsa özelden atın. Zamanında foruma onlarca konu açtık, bu olayların üstü kapatılamaz DADAŞKENT meselesinde olduğu gibi bu yüzden görselleri açın anında onlarca konu açalım.
Bu konularda sizlere destek vermeye hazırız.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba arkadaşlar,

Konunun herhangi bir yetkilinin birilerini oyundan düşürerek yardımcı olması ile kesinlikle ilgisi yok, hiçbir yetkilinize güveninizi kaybetmemenizi rica ederim.

Gerekli incelemeler başlatılmıştır. İnceleme süresince bahsi geçen karakter sunucularımızdan uzaklaştırılmıştır.

İçinizi ferah tutmanızı, hiçbir zaman herhangi bir haksızlığın yanında olmayacağımızı hatırlatarak tekrar rica ederim. İyi eğlenceler dilerim.
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

Bloodmage yazdı:Kardeş boyle torpil olayları bu oyunda olmaz merak etme yani sizin ws niz buraya konu açmandaki amacı bile anlamış değilim

Dikkatlice Oku , Okurken fotoğraflarada göz gezdir.
Eğer sende sorun yoksa anlarsın kardeşim..
Erdogan yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Konunun herhangi bir yetkilinin birilerini oyundan düşürerek yardımcı olması ile kesinlikle ilgisi yok, hiçbir yetkilinize güveninizi kaybetmemenizi rica ederim.

Gerekli incelemeler başlatılmıştır. İnceleme süresince bahsi geçen karakter sunucularımızdan uzaklaştırılmıştır.

İçinizi ferah tutmanızı, hiçbir zaman herhangi bir haksızlığın yanında olmayacağımızı hatırlatarak tekrar rica ederim. İyi eğlenceler dilerim.
Yardımcı oldugunuz için Teşekkür Ederim. Bu Konuyu açmamdaki sebep; Haksız KAzanç Sağlamasın Kimse. NE gm olsun Ne başka birisi....1 GM arkadaşına Yardım edebilir ama ettiği yardım diğer oyuncuları etkilememelidir.
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

VODKA1967 yazdı:Ah kardeşim sen bunu birsey mı sanıyorsun. Ben sana resim olarak 2 gm'nin konuşmalarını gösteriyim bir oyuncuya nasıl yardım ettigini oyunu bırakırsın. Hakkımı aramadım mı peki ? Aradım. En son olan internet Cafe buluşmasında özel olarak Nihat Ozpay'la görüştüm. Eline bir kağıt aldı ve herseyi sözde ilgileniyormuş gibi not aldı. Yetmedi Facebook üzerinden deger verdigim ve güvendiğim başka bir GM arkadasa paylaştım bu konuyu. Nedense kimse cevap veremedi ? Peki ne oldu o GM'lere ? Hala milletin hakkini yemeye devam ediyorlar. Sana özel mesaj yoluyla atacağım resimleri bak ne oyunlar donüyor.

Bu konuyuda inşallah silmezler ama hiç sanmıyorum.

Fotoğraflarını görmek isterim. :)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön