NOT: Eminönü sunucusundayım adım Hobbs 16 level savaşçıyım.
Yardım
- bjk1903bahadir
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yardım
Arkadaşlar bana oyunda yardım edecek birisini arıyorum. Oyunda tecrübem var neyin nerede olduğunu bilirim(bazı şeyler hariç
). Görevlerimde bana yardım edecek kasabilecek birisini arıyorum. Oyuna bakıyorum herkesin bir tanıdığı var bütün görevleri yapıyor. Bense bana yardım edecek birisini arıyorum ama oyun eskisi gibi değil herkes değişmiş kimse yardım etmiyor. Düşük levelim diye selam bile vermiyorlar :? . Şimdiden teşekkür ederim.
- bjk1903bahadir
- Salgın Koruyucusu

Re: Yardım
Kimsemi yok yav
ops:
- bjk1903bahadir
- Salgın Koruyucusu

Ölmüş bu oyun arkadaş herkes paragöz olmuş hiç kimse yardım etmiyor. Yok Kenan'a gideceğim yok Junon'a gideceğim. Eskiden ne kadar güzeldi İKV. Eminönü dopdoluydu herkes birbirine yardım ederdi. Karakürk için kavgalar edilirdi. Dev Ana'ya gruplar olurdu. Şimdi ne Eminönü'de ne Bab-ı Ali'de 1 kişi var. 
Ben sana her türlü konuda yardımcı olurum görevlerdede oyundaki adım Ryfuk har akşam hergece aktifim ama ramazanda 7/24 açık olacağım
Saygılarımla Byceo
- bjk1903bahadir
- Salgın Koruyucusu

Saolasın arkadaşımbyceo77 yazdı:Ben sana her türlü konuda yardımcı olurum görevlerdede oyundaki adım Ryfuk har akşam hergece aktifim ama ramazanda 7/24 açık olacağım
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
IIxİsiLDuRxII banada uılaşabilirsin zor zamanlarında pek aktif olamıyorum bazen oyundaysam yardımcı olmaya çalışırım
- bjk1903bahadir
- Salgın Koruyucusu

Tmm tesekkurlerIIIxYeNiCeRixIII yazdı:IIxİsiLDuRxII banada uılaşabilirsin zor zamanlarında pek aktif olamıyorum bazen oyundaysam yardımcı olmaya çalışırım![]()