BANA SEN BİZİM CARLARIMIZI ÇALDIN DENİLEN GÜN

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mikailcan2008
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

BANA SEN BİZİM CARLARIMIZI ÇALDIN DENİLEN GÜN

Mesaj gönderen mikailcan2008 »

işte arkadaşlar bana sen carımızı caldın dedıklerı tarıh ve saatı herseyı kaydetmıstım 15-11-2009, 16:06:22

bu konusmalar bana ve melzo yanı özlemın kızına aittir.okuyun yorumunuzu yapın arkadaşlar

DEĞERLİ ARKADAŞLAR BU OYUNDAKI 3.SENEM arkadaşlar bu zamana kadar kimseye ne carımın şifresini verdim nede baskasından şifre ıstedım dun saat 21:16 cıvarı xxquenxxqirlsxx benden carımn sıfresını ıstedı ben de kendısıne kusura bakma abıcım ben bu zaman kadr kımseye sıfremı vermedım bu saatten sonrada kımseye sıfremı vermem dedım ve az önce xxquenxxqirlsxx facebook tan bana aynen sunları yazdı
xxquenxx:(çarımın şifresini söleee)
ben:(senın carının sıfresını ben nerden bıleyım abıcım ?)

xxquenxx:(dalqa geçme
gizli sorumuda değiştirmişin)

ben (sacmalama abıcım

ben senın sıfrenı nerden bıleyım

hadı

onu da

gectım

gızlı sorunu nerden bılcem

xxquen:(dün istedin yaaa

şifremi falannnn)

ben:(yok yaa senmı ıstedın benmı ıstedım Kahkaha:D

bı dusun bakayım)

quenxx:(sen ıstedın )

quen:(bn arada sırada takılırım dedin hatta anneninkinide ver die ısrar ettin)

ben:(wallamı Kahkaha:D

bunları benmı soledım)

xxquen:(dalqa geçiosun bide)

ben :(yaw busra sacmalama bak ben 3 senedır oynuyom bu oyunu kımseden ne sıfre ıstedım nede sıfremı verdım tek aykut abının carının sıfresını bılıyorum ben oda benımkını ben senden dun ne sıfre ıstedın nede annenın sıfresını)

xxquen:(bak ben çıkıcam mikail abi bana o şifreyi söliceksin gizli soruyuda istersen söle istersen söleme sen bilirsin ama napıp edip o senin çarınıda kırdırtırım Göz kırpanGöz kırpan bye)

işte olay bole arkadaşlar akşam carımın sıfresını vermedım dıye böyle bir olayla karşılastım BENİ BİLEN BİLİR ŞİMDİYE KADAR KIMSENIN EMEĞİNİ ÇALMADIM BU SAATTEN SONRADA ÇALMAM ALLAHTAN KORKARIM BEN SIZIN ATACAĞINIZ IFTIRADAN DEĞİL....şimdi söz sizde arkadaslar kım kımden şifre ıstemıs fıkrınızı yazın saygılarımla

“Genel Sohbet” sayfasına dön