Bi hata yok.Şifacıya ayrı Büyücüye ayrı Savaşçıya ayrı itemler düşebiliyor artık.Tek eşya 3 farklı karaktere düşüyor ama mesela 2 büyücüye birden Maraton Ayakkabı veya başka bir eşya vermez.
Bilginize.
cetinMURAT yazdı:Gerçekten iyi cömert çıkmış Hayırlı olsun hepinize
Aynen sağol, gerçi bana lazım değildi. Bide sen BAYBURTLU musun ? Ben ICodemasteRI
Refresh yazdı:Ben bugüne kadar 2 tane çıktığını bile görmedim
Hayırlı olsun
Eyw
XCEZAX yazdı:Bi hata yok.Şifacıya ayrı Büyücüye ayrı Savaşçıya ayrı itemler düşebiliyor artık.Tek eşya 3 farklı karaktere düşüyor ama mesela 2 büyücüye birden Maraton Ayakkabı veya başka bir eşya vermez.
Bilginize.
Aynen sağol, gerçi bana lazım değildi. Bide sen BAYBURTLU musun ? Ben ICodemasteRI
Hayırlı olsun
Eyw
XCEZAX yazdı:Bi hata yok.Şifacıya ayrı Büyücüye ayrı Savaşçıya ayrı itemler düşebiliyor artık.Tek eşya 3 farklı karaktere düşüyor ama mesela 2 büyücüye birden Maraton Ayakkabı veya başka bir eşya vermez.
Bilginize.
Hayırlı olsun
Eyw
Bilginize.
Hayırlı olsun.
Sağolasın.
Bayburtlu olduğum kanısına nerden vardın
Bayburtlu nickli bi arkadaş vardı muhammet, ACRUX die bi çarla bana pm atmıştı ben bayburtlu diye. Nicki tam hatırlamıyorum ama acrux lu bişidi galiba
Evvel yazdı:gurupta ben varım ondan veriyor o kadar itemi d