Yıl 2008 : Eddü takma adı ile bilinen mahmut 2008 yılında ilk İstanbul kıyamet vakti oyununa başlamıştıır mahmut oyunu zaman geçirme aracı gibi sadece oyunda yaratık keser kimse ile tanışmaz kendi halinde takılırdı .
Yıl 2009 : Mahmut oyuna başladığından beri tanıdığı kişi sayısı ya 1 ya 2 dir kimse ile tanışmaz sadece oyunda zaman geçirirdi senenin son aylarında Karakanat adı ile biline İlyas ile cahşilerin yanında bir tartışma sonucu arkadaş olan 2 li
oyuna artık beraber devam ederler
Yıl 2010 : Şubat ayında ilyas daha önce den tanıştığı Papatyam Adı ile Bilinen Hicran Ablayı mahmut ile tanıştırmak ister ama bunu mahmut asla ve asla kabul etmez şubat ayının sonlarına yaklaşırken ilyas ne yapar ne eder Hicran abla ile mahmutu Tanıştıtırr ve artık 3 lü olmuşlardır aradan bir kaç gün geçer Platon adı ile bilinen özgür abi ile de tanışırlar artık 4 lü bir gurup olmuşlardır mart ayının ortasında Hicran Hanım ile mahmut oyunda sohbet ederler sohbet konusu derinleşir ve artık aileler konuşulur derken Hicran hanım çocuklarının fotoğraflarını mahmuta gösterir tabi ve muhabbetleriböyle devam eder aradan bir kaç gün geçer mahmuta bir şeyler olmuştur Real hayat da ne yemek yiyebilir ne su içebilir aklına bir şey takılmıştır günler geçeer haftalar geçer ama mahmut aklına takılan şeyi nasıl dile getireceğini bilemez ama en sonunda nisan ayının sonlarında artık dayanamaz ve Hicran hanıma der ki Tabi aralarında ki sohbet de mahmut Hicran abla olarak hitab eder mahmutun Dediği şudur Hicran Abla Allah’ın emri, Peygamber’in kavliyle kızını kendime istiyorum der bunu duyan hicran hanım kulaklarına inananamaz ama konuya kötü olarak da bakmaz ne olur der ne olmaz der susar kalır ve oyundan bir an çıkar bunu gören mahmut içi içini yer ben ne yaptım der kendi kendine kahır eder ve aradan 2 gün geçer Hicran hanım oyuna girer mahmuta selam verir ve mahmut sölediklerinde ciddimisin diye sorar ve evet der ve tabi hicran hanım kendi ailesi ile istişare eder ve mahmut Hicran hanıma şunuda söyler önce istişare sonra istihare eeğer hayırlı sı ise olsun der ve hicran hanımda kabul eder ve aradan 2 ay geçmiştir aileler birbirini görmüştür düğün tarihi alınacaktır mahmut işi aceleye getirir ama Hicran Hanımın eşi, buna müsade etmez acele olmaz der düğünü 1 sene sonrasına atmak ister ama mahmut işin bu kadar uzayamayacağını söyler ve bu yaz düğünün olmasını ister 1 sene daha bekliyemes ve öyledir şöyledir derken 01/08/2010 tarihinde düğün yapılır artık 1 yuva daha kurulmuştur aradan 1 yıl geçer ve mahmut ve eşinin 1 cocuğu olmustur ve mahhmut oyunu bırakmıştır ve artık gerçek hayatına devam etmektedir
Yıl 2013 : haziran ayında artık mahmut tekrardan oyuna başlamıştır ve hayatı mutlu mesud devam eder :::: SON
İ.K.V Hikayesi
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Devleti - Aliyye
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: İ.K.V Hikayesi
Okumadım biri özet geçsin
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
HeaveN35 yazdı:Okumadım biri özet geçsin
kankası varmış 2 si takılırken bi ablayla tanışmış 3 lü olmuşlar sonra kankası ablanın kızının resmine bakmış aşık olmuş oyunu bırakmış evlenmişler.
bu arada bu olay gerçek mi gerçekse film senaryomda buna benzer bir bölüm koymayı düşünüyordum mahmut arkadaşımız ile görüşmek olayı 1. ağızdan almak isterim[/color]
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
-
- Acemi Savaşçı
özeti yanlış geçmişsin
-
- Acemi Savaşçı
neden üşeneyim size bir şey yazanda kabahat biz başımızdan bir şey geçti sizinle paylaşalım dedik sizi dost bildik ama aralarda varmış demek dostluğun kavramını bilmeyenler neyse konuyu yakında kapattıracağım
- CaptainKDRAMT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yazını baştan sona harfiyen okudum fakat yazılarında fark ettiğim şey mahmut isimli şahıs senmisin acaba ve merak ediler diğer konular ise sanal ortam içerisinde aşık olduğun bir kişi ve hatta oyunda tanışmıyorsun direk oyunda annesi ile tanışıyorsun kızını istiyorsun saçma gelen yönü şu oyun içerisinde bir kadının kızını istiyorsun oda kabul ediyor nasıl bi aile ortamları var anlamadım daha kızı tanıdığın yok bişey yaptığın yok sadece resmini görerek evlenmeye karar aldın acaba bu kararı alırken ileriki yaşamında neye güvendin yaşını falan sormuyorum çünkü zaten yaşın küçük olsa bu kadının sana kız verme olayı bence çok daha saçma. eşi izin vermediği için düşün süresi 1 yıl sonra olacak denilmiş fakat eşi nasıl bir adam ise kızını direk sanal ortamda annesinin tanıştığı bir şahısa verebiliyor olay şundan ibaret sanal ortamda ne kadar düzenbaz olaylar var güvenebilmesi çok zor ve illagal yöntemler için sanal ortamda bir şekilde bir şeyler elde etmek için kullanan bir çok insan var güvenmek çok zor ve güvenebilmiş helal olsun. bir diğer merak konusu ise kızın istemesi yani bu kız annesinin bulduğu birisiyle nasıl evlendi anlamıyorum taki türk kızları görücü usulü ile pek yaklaşım göstermiyor gösterseler bile o ailede mutlat suretli sorunlar çıkabiliyor. tabiki her şeyde değil gerçekten sanal ortamdan evlenebiliyorsan akıllara zarar : ) inşallah evliliğinizde sukunetsiz durumlar yaşanmaz inşallah ömür boyu mutlu olursunuz Allah bir yastıkta kocatsın diyorum : ) biraz karmaşık yazdım fakat merak konusu işte : )Sessizgece yazdı:Yıl 2008 : Eddü takma adı ile bilinen mahmut 2008 yılında ilk İstanbul kıyamet vakti oyununa başlamıştıır mahmut oyunu zaman geçirme aracı gibi sadece oyunda yaratık keser kimse ile tanışmaz kendi halinde takılırdı .
Yıl 2009 : Mahmut oyuna başladığından beri tanıdığı kişi sayısı ya 1 ya 2 dir kimse ile tanışmaz sadece oyunda zaman geçirirdi senenin son aylarında Karakanat adı ile biline İlyas ile cahşilerin yanında bir tartışma sonucu arkadaş olan 2 li
oyuna artık beraber devam ederler
Yıl 2010 : Şubat ayında ilyas daha önce den tanıştığı Papatyam Adı ile Bilinen Hicran Ablayı mahmut ile tanıştırmak ister ama bunu mahmut asla ve asla kabul etmez şubat ayının sonlarına yaklaşırken ilyas ne yapar ne eder Hicran abla ile mahmutu Tanıştıtırr ve artık 3 lü olmuşlardır aradan bir kaç gün geçer Platon adı ile bilinen özgür abi ile de tanışırlar artık 4 lü bir gurup olmuşlardır mart ayının ortasında Hicran Hanım ile mahmut oyunda sohbet ederler sohbet konusu derinleşir ve artık aileler konuşulur derken Hicran hanım çocuklarının fotoğraflarını mahmuta gösterir tabi ve muhabbetleriböyle devam eder aradan bir kaç gün geçer mahmuta bir şeyler olmuştur Real hayat da ne yemek yiyebilir ne su içebilir aklına bir şey takılmıştır günler geçeer haftalar geçer ama mahmut aklına takılan şeyi nasıl dile getireceğini bilemez ama en sonunda nisan ayının sonlarında artık dayanamaz ve Hicran hanıma der ki Tabi aralarında ki sohbet de mahmut Hicran abla olarak hitab eder mahmutun Dediği şudur Hicran Abla Allah’ın emri, Peygamber’in kavliyle kızını kendime istiyorum der bunu duyan hicran hanım kulaklarına inananamaz ama konuya kötü olarak da bakmaz ne olur der ne olmaz der susar kalır ve oyundan bir an çıkar bunu gören mahmut içi içini yer ben ne yaptım der kendi kendine kahır eder ve aradan 2 gün geçer Hicran hanım oyuna girer mahmuta selam verir ve mahmut sölediklerinde ciddimisin diye sorar ve evet der ve tabi hicran hanım kendi ailesi ile istişare eder ve mahmut Hicran hanıma şunuda söyler önce istişare sonra istihare eeğer hayırlı sı ise olsun der ve hicran hanımda kabul eder ve aradan 2 ay geçmiştir aileler birbirini görmüştür düğün tarihi alınacaktır mahmut işi aceleye getirir ama Hicran Hanımın eşi, buna müsade etmez acele olmaz der düğünü 1 sene sonrasına atmak ister ama mahmut işin bu kadar uzayamayacağını söyler ve bu yaz düğünün olmasını ister 1 sene daha bekliyemes ve öyledir şöyledir derken 01/08/2010 tarihinde düğün yapılır artık 1 yuva daha kurulmuştur aradan 1 yıl geçer ve mahmut ve eşinin 1 cocuğu olmustur ve mahhmut oyunu bırakmıştır ve artık gerçek hayatına devam etmektedir
Yıl 2013 : haziran ayında artık mahmut tekrardan oyuna başlamıştır ve hayatı mutlu mesud devam eder :::: SON
Sağlıklı günler dilerim...
-
- Acemi Savaşçı
Kusura bakma biraz gec olcak ama sana cevağ vermek isterim istihare denen bir uyku hali vardır bilirmisin bilmem ama bilmiyorsanda bunu öğrenmeni tavsiyye ederim Allah c.c Bir insanı sana nasip etmişse buna ne görücü usulu dediğiniz şey karşı çıkabilir ne babası ne anası ne teyzesi Allah c.c ol demiş insan oğlu yarradılmış Allah c.c den gayri kim bilebilirki ne olacağını biz sırtımızı sağlam yere verelim gerisi ona kalsın artık sonrasında gelen iyi yada kötü de olsa şükür edelim
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
Gercekmi yoksa biyerinden mi salladin inanmasi güç