Oyundan Soğudum

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
NoisyBoy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Oyundan Soğudum

Mesaj gönderen NoisyBoy »

Bugün 32 lvl lik hesabımı lvl atlatıp oyundan çıktım bu arada itfaiye baltası almıştım. tekrar girdiğimde hesabımın 32 lvl olduğunu ve itfaiye baltasının gittiğini gördüm. Foruma baktım sadece ben değilmişim ve ikv destek ekibi hala bu olaya kayıtsız kalıyor . itfaiye baltası veya lvlinde değilim ama beni resmen oyundan soğutuyor . Beta döneminden beri oynuyorum ama artık oyunu bırakmaya karar verdim . İyi itemler ikv halkı görürşürüz
Noisyboy
Absolutt
Cengaverxx
antiGM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyundan Soğudum

Mesaj gönderen antiGM »

Beta döneminden beri 32 lwl karakter kasmana hayret ettim açıkcası bende betadan beri oynuyorum sadece ve sadece 62 adet 49 seviye yapabildim :S dostum şaka bi yana zaten 32 lwl kasmışın sanırsam oyuna ara verip kısa bir süre öncede tekrardan oyuna döndüğünü tahmin ediyorum. fakat oyuna dönmendei amacı anlamış değilim çünkü ikv 3 senedir 49 seviye yani geliştirilmediği sürece oynanılacak bir oyun değil oynanılsa bile para yatırmaya değer bi oyun değil. vakit yakınken kendine acı ve hiç başlamamış gibi bırak :) karar senin kararın hadi kolay gelsin :)
Kullanıcı avatarı
NoisyBoy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyundan Soğudum

Mesaj gönderen NoisyBoy »

Bende 20 kadar 49 lvl yaptım anladımki ikv ekibi artık hiçbirşeyi umursamıyor 1 günde kaç kişi oyunu bırakıyor hala oyunda değişiklik yapılmıyor

“Genel Sohbet” sayfasına dön