Neyse asıl sözüm şu. Ben oyunu bıraktığımda daha ER meydanları yeni gelmişti. Onun heyecanını yaşardık. Yeni zırhların (artık ne kadar yeniyse ozamanlar yoktu
OYUNDAKİ DEĞİŞİMLER, BİLGİLER,BİLGİLENDİRME
OYUNDAKİ DEĞİŞİMLER, BİLGİLER,BİLGİLENDİRME
Selamlar arkadaşlar. Öncelikle herkese kolay gelsin, iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum. Evet arkadaşlarım şimdi size oyunla, ve sunucu genel durumuyla alakalı bir kaç şey danışmak istiyorum ki umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz. Ben 2010 eylül ayında oyunu bıraktım. Üniversite sınavına hazırlandım, kazandım gittim, okulu bıraktım yeniden hazırlandım ve bu yıl tekrar gidicem. Ve oyuna geri dönmek gibi bir karar aldım. Eğlenceli bir oyun sonuç olarak dosthane ilişkiler barındırıyor içinde.
Neyse asıl sözüm şu. Ben oyunu bıraktığımda daha ER meydanları yeni gelmişti. Onun heyecanını yaşardık. Yeni zırhların (artık ne kadar yeniyse ozamanlar yoktu
) adı bile geçmezdi. Herşey çok yeniydi yani yer altıyla ilgili. Geçenlerde oyuna girdim ve baktım tanıyamadım resmen. tonlarca efsunu olan silahlar, çemberlitaş, migratlar falan bir ton yeni terim gelmiş. Yabancılık çekiyorum. İtemleri tanıyamıyorum, artık hangisi iş görür hangisi görmez bilemiyorum, para kazanma sistemine yabancıyım. Ticaret bitmiş gibi geldi bana. Üret/sat modeli yalanmı oldu ne. Eskiden kalan bir miktar birikimim var, onunla iyi ticaret dönerdi ancak şuanda napıcağımı bilemiyorum avel avel dolanıyorum etrafta. Terimlerede yabancı kaldık. Şu sınav bitince 3 aylık PLUS paket ve gözüme kestirdiğim bazı özelliklerden alıcam. Biraz anlatırsanız gerçekten çok sevinirim arkadaşlar, en azından fikrim olur tecrübe olur ve tekrar zevk almaya başlarım oyundan. Şimdiden ellerinize sağlık teşekkürler.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: OYUNDAKİ DEĞİŞİMLER, BİLGİLER,BİLGİLENDİRME
Oyun tamamen şans yüzüne gülene ve parası olana gülüyor. Artık her sınıftada şahesersin yoksa oyunu bosa oynuyorsundur ( saheser dediysek üstümüz + tılsımlar). Ya oyuna cok para yatırıp ustunu dizeceksin ya gercekten adam gibi yardım edeni bekliceksin yada şans yuzune gülecek. Oyun bombos zaten toplasan 60 kişi zor bulursun.flea yazdı:Selamlar arkadaşlar. Öncelikle herkese kolay gelsin, iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum. Evet arkadaşlarım şimdi size oyunla, ve sunucu genel durumuyla alakalı bir kaç şey danışmak istiyorum ki umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz. Ben 2010 eylül ayında oyunu bıraktım. Üniversite sınavına hazırlandım, kazandım gittim, okulu bıraktım yeniden hazırlandım ve bu yıl tekrar gidicem. Ve oyuna geri dönmek gibi bir karar aldım. Eğlenceli bir oyun sonuç olarak dosthane ilişkiler barındırıyor içinde.
Neyse asıl sözüm şu. Ben oyunu bıraktığımda daha ER meydanları yeni gelmişti. Onun heyecanını yaşardık. Yeni zırhların (artık ne kadar yeniyse ozamanlar yoktu) adı bile geçmezdi. Herşey çok yeniydi yani yer altıyla ilgili. Geçenlerde oyuna girdim ve baktım tanıyamadım resmen. tonlarca efsunu olan silahlar, çemberlitaş, migratlar falan bir ton yeni terim gelmiş. Yabancılık çekiyorum. İtemleri tanıyamıyorum, artık hangisi iş görür hangisi görmez bilemiyorum, para kazanma sistemine yabancıyım. Ticaret bitmiş gibi geldi bana. Üret/sat modeli yalanmı oldu ne. Eskiden kalan bir miktar birikimim var, onunla iyi ticaret dönerdi ancak şuanda napıcağımı bilemiyorum avel avel dolanıyorum etrafta. Terimlerede yabancı kaldık. Şu sınav bitince 3 aylık PLUS paket ve gözüme kestirdiğim bazı özelliklerden alıcam. Biraz anlatırsanız gerçekten çok sevinirim arkadaşlar, en azından fikrim olur tecrübe olur ve tekrar zevk almaya başlarım oyundan. Şimdiden ellerinize sağlık teşekkürler.