AKCE ile alışveriş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hemsinli
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kendi Aramızda

AKCE ile alışveriş

Mesaj gönderen Hemsinli »

Her ne kadar oyunda akce alim satimi yasak olsada hergun bu tip olaylara rastlaniyor.Satin alan ya da satan kisiler bir cok kez kaziklaniyor ya da kandiriliyor.Ikv bu tip olaylarin yasanmamasi icin bence oyun icinde oyuncular arasinda akce ile alisverisi serbest birakmali.Katilir misiniz bilemem.
Öğretmen
Kullanıcı avatarı
PawnER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Organ Mafyası

Re: AKCE ile alışveriş

Mesaj gönderen PawnER »

Hemsinli yazdı:Her ne kadar oyunda akce alim satimi yasak olsada hergun bu tip olaylara rastlaniyor.Satin alan ya da satan kisiler bir cok kez kaziklaniyor ya da kandiriliyor.Ikv bu tip olaylarin yasanmamasi icin bence oyun icinde oyuncular arasinda akce ile alisverisi serbest birakmali.Katilir misiniz bilemem.
+1
Resim

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Bence bu oneriyi dikkate alırlar. Akçe satısları patlar onlara cebe para girer.
Kullanıcı avatarı
Hemsinli
İskele Babası
İskele Babası

Hergun klanda ekmek satilir domates satilir mantar alinir diye bir suru yazi okuyoruz.ardindan basliyor su hirsizdir bu hirsizdir.bi suru atisma ve tartisma.hem akce satisi patlar hem de item dusuremeyen oyuncular nakit ile uretim yaparlar.oyunda dengeler degidif biraz.
Öğretmen
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Arzın Direnişi

Mesaj gönderen EmirSarp »

PawnER yazdı:
Hemsinli yazdı:Her ne kadar oyunda akce alim satimi yasak olsada hergun bu tip olaylara rastlaniyor.Satin alan ya da satan kisiler bir cok kez kaziklaniyor ya da kandiriliyor.Ikv bu tip olaylarin yasanmamasi icin bence oyun icinde oyuncular arasinda akce ile alisverisi serbest birakmali.Katilir misiniz bilemem.
+1
++1
●●●● Since 2006 ●●●●

●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Aynı Hesap Olacaktır Ayrıca Böyle Bir Şey SERBEST Bırakılırsa Oyunda PARASIZ Oynama Devri Biter. HAKSIZLIĞIN Daniskası Olur. Zaten Oynayanların %60 'lık Bir Kısmı 12-17 Yaş Grubu Ailesinden Habersiz Plus Alması veya Oyuna Para Yatırması Daha Fazla Olacağından Bu Durum İKV yönetimini Zor Durumda Bırakır..
Öyle Kişilerin AKÇE SATTIĞINI Görürseniz Sağ Tıklayıp Şikayet Edin Kuklacı Ve Meran Sunucusunda Böyle Olayları Bizzat Şikayet Ediyorum :) KARAKTER VE AKÇE SATIM YASAKTIR..
Kullanıcı avatarı
PawnER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Organ Mafyası

Mesaj gönderen PawnER »

DuMaNisTT yazdı:Aynı Hesap Olacaktır Ayrıca Böyle Bir Şey SERBEST Bırakılırsa Oyunda PARASIZ Oynama Devri Biter. HAKSIZLIĞIN Daniskası Olur. Zaten Oynayanların %60 'lık Bir Kısmı 12-17 Yaş Grubu Ailesinden Habersiz Plus Alması veya Oyuna Para Yatırması Daha Fazla Olacağından Bu Durum İKV yönetimini Zor Durumda Bırakır..
Öyle Kişilerin AKÇE SATTIĞINI Görürseniz Sağ Tıklayıp Şikayet Edin Kuklacı Ve Meran Sunucusunda Böyle Olayları Bizzat Şikayet Ediyorum :) KARAKTER VE AKÇE SATIM YASAKTIR..
Birinin akçesi var, oyun parası yok.. Diğerinin oyun parası var, akçesi yok.. Bu durumda akçe satışlarının oyuncular arası ticaretle satılması serbest bırakılmalıdır ki eşitlik gelsin.. Yinede son söz İKV 'nin olacaktır (Kazanmak istiyorlarsa)
Resim

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
Kullanıcı avatarı
Hemsinli
İskele Babası
İskele Babası

Benim oyuna harcayacak fazla zamanim yok ama param var senin zamanin var paran yok.herhangi bir adaletsizlik yok ortada.artirici alip maden basinda beklemektense akceyi oyunculara vermeyi tercih ederim.hem daha cok kisinin plusi olur yada teslasi ayisi vb.hem akce oyunun icine harcanacagi icin cok da sikinti yaratmaz.12 17 yasindaki cocuklar zaten gayri resmi olarak akce aliyorlar.ben olayin daha guvenli bir sekilde yapilmasi icin fikir sundum ve destek bekliyorum herkesten.
Öğretmen
Kullanıcı avatarı
IIMevLanAII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Fierce

Mesaj gönderen IIMevLanAII »

Ben sonuna kadar destekliyorum. Insallah onerini dikkate alip birseyler yapar yonetim.
#Chrisredfield#

#Chrisxşifa#

#Chrisxbüyü#

#Spiritmaster#
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mrdz »

Yani, benim günlerce uğraşarak ele geçirebildiğim eşya yada materyalleri hiç uğraşmadan akçeyle alınabilsin fikrini savunuyor, değeri neyse basarım parayı alırım diyorsun. Anlaşılan peder beyden destek var :) Peki ya bu imkanı olmayanla aranda çok büyük uçurumlar olmayacak mı?

Şunu derim, akçe satışı yapan kimseye hakkımı helal etmiyorum, herkes oyun parasını oyunda kazansın... :) Dolandırılırsa da inan hiç üzülmüyorum. Emeksiz ilerleyenler bir süre sonra oyundan hiç bir tad almayacaklardır çünkü oyunun mantığı oyunda çalışarak birşeyler yapabilmektir. Farkındaysanız akçeyle yapılan alışverişler doğrudan bir kazanım sağlamamakta, yalnızca kazanmaya destek vermektedir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön