Sancaktaki en güçlü lonca olan ROWlardan sonra bizler yani Mahşer loncası gbden alacağımız kalmadıı ve ROWlar gibi sunucuda ROWlardan farklı olarakta tüm sunucularda genel lp. sralamsnda 1. olduktan snra (şubat ayında) oyunda bize zevk verecek bir şeyin kalmadığı için oyunu brakıyoruz. Merak edenlere: Lonca olarak arkadaşlığımız reel ve sanal olarak devam edio.
Oyun içideki loncamız dışndaki tüm arkadaşlarımıza bol şans bizi çekemeyenlere' de EYVALLAH
Sancakta (MAHŞER'in) Oyun(u) Bitti
- HaYaLxPeReS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: TÜRK İSTİHBARAT TEŞ.
Sancakta (MAHŞER'in) Oyun(u) Bitti
Hayaller gerçek olur perest'i olursan, yoksa sadece bi kız isimdir hayal.
Kıyo Asa^ Kıyo Asa, Sıfır Asa^ Sıfır Asa, Trans Asa^ Trans Asa, Cehennem Asa Cehennem Asa, Ejder^ (Evet çember asalar x2)
Full Takı Y2 MET1
Kıyo Asa^ Kıyo Asa, Sıfır Asa^ Sıfır Asa, Trans Asa^ Trans Asa, Cehennem Asa Cehennem Asa, Ejder^ (Evet çember asalar x2)
Full Takı Y2 MET1
Re: Sancakta (MAHŞER'in) Oyun(u) Bitti
ıyıde sen Tıtaybala carıyla zaten oynuyon nasıl oyun bırakıyon:d
- SoulKitchen
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: HÜR
Belki biraz konu dışı olacak lakin imzandaki sözün anlamı nedir yaklaşık olarak 30 dakikadır düşünüyorum üzerinde 

- HaYaLxPeReS
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: TÜRK İSTİHBARAT TEŞ.
Titxaybala çok sevdiğim bi ablamın çarı onun tÜm gaffar itemlerni dzdm
Son bıçak kılıç sözüm var onu dşrmek için griorum oda dşssün daha o çarada grmicem.
İmzamın anlamı hayal edebildiklerimizi akıl edebilirsek gerçeğe dönüştürebiliriz. Eğer yapamıyorsan hayal sadece bir kız ismidir senin için. (Amatör bi şairdim lise btti şiirlerde, sözler bana eser kaldı)
Son bıçak kılıç sözüm var onu dşrmek için griorum oda dşssün daha o çarada grmicem.
İmzamın anlamı hayal edebildiklerimizi akıl edebilirsek gerçeğe dönüştürebiliriz. Eğer yapamıyorsan hayal sadece bir kız ismidir senin için. (Amatör bi şairdim lise btti şiirlerde, sözler bana eser kaldı)
Hayaller gerçek olur perest'i olursan, yoksa sadece bi kız isimdir hayal.
Full Takı Y2 MET1
Full Takı Y2 MET1
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
la sen hala ölmedinmibyalone38 yazdı:Gereksizler eksiliyo güzel
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Gene geldi tipini s..JoeyWasHere yazdı:la sen hala ölmedinmibyalone38 yazdı:Gereksizler eksiliyo güzel![]()
![]()
Göster