Üyelikall !!!!!!!!! Yardım
Üyelikall !!!!!!!!! Yardım
Arkadaşlar ikv 6ncı yıl paketi alcamda nasıl alabilirim anlatabilirmi (resimli) olursa güzel olur şimdi o kutu eve mi geliyor yoksa internetteni yazcak e pinler yardımcı olursanız sevinirim 
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Üyelikall !!!!!!!!! Yardım
Üyelikaldan PTT Havalesi ile Akçe Kutu Satın AlmaChass yazdı:Arkadaşlar ikv 6ncı yıl paketi alcamda nasıl alabilirim anlatabilirmi (resimli) olursa güzel olur şimdi o kutu eve mi geliyor yoksa internetteni yazcak e pinler yardımcı olursanız sevinirim
> viewtopic.php?f=46&t=89799&hilit=%C3%9Cyelikal
Aynı yöntem ile 6. yıl paketi de alabilirsin.
CHIVALROUS
Çok saol. E pin kaç dk ye saate gözükür ???xFahrenheitx yazdı:Üyelikaldan PTT Havalesi ile Akçe Kutu Satın AlmaChass yazdı:Arkadaşlar ikv 6ncı yıl paketi alcamda nasıl alabilirim anlatabilirmi (resimli) olursa güzel olur şimdi o kutu eve mi geliyor yoksa internetteni yazcak e pinler yardımcı olursanız sevinirim
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Chass yazdı:Çok saol. E pin kaç dk ye saate gözükür ???xFahrenheitx yazdı:Üyelikaldan PTT Havalesi ile Akçe Kutu Satın AlmaChass yazdı:Arkadaşlar ikv 6ncı yıl paketi alcamda nasıl alabilirim anlatabilirmi (resimli) olursa güzel olur şimdi o kutu eve mi geliyor yoksa internetteni yazcak e pinler yardımcı olursanız sevinirim
Belli olmuyor, 1-2 saatte de gelebilir 1 günde de
CHIVALROUS