Yönetimden kucuk Minicik Bir İstek
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Yönetimden kucuk Minicik Bir İstek
Malumunuz Kutu sadece uyelikal.com'da satiliyor. Fakat buraya attigim maillerin geri donusu uok magdur birakiliyoruz. Bu nedenle kutu satisi Playstore ve Gamesultan gibi sitelerdede olmali. Umarim ilgilenirsiniz.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

Re: Yönetimden kucuk Minicik Bir İstek
XxPEERLESSxX yazdı:Playstore şuan kutu satıyor.
Sadece 6. Yil paketi satiliyor galiba. Orda aradim bulamadim link verebilirmisin
- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: HICRET
Selam, İKV 6. yıl Paketine hemen sahip olabilmek için: http://www.playstore.com/#!/oyun/ikv-6-yil-paketiROckStarGAMES yazdı:XxPEERLESSxX yazdı:Playstore şuan kutu satıyor.
Sadece 6. Yil paketi satiliyor galiba. Orda aradim bulamadim link verebilirmisin
6. yıla özel dijital paketi sadece PlayStore üzerinden temin edebilirsiniz. Kutu içeriğinde sadece 3 aylık plus ve 5.500 akçe e-pini bulunmaktadır. Yani bu üründe, çemberlitaş veya derindeki sır kutu etkileri yoktur.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

Ben norml Cemberlitas kutudan bahsediyordum. Genede tesekkurler.METANET yazdı:Selam, İKV 6. yıl Paketine hemen sahip olabilmek için: http://www.playstore.com/#!/oyun/ikv-6-yil-paketiROckStarGAMES yazdı:XxPEERLESSxX yazdı:Playstore şuan kutu satıyor.
6. yıla özel dijital paketi sadece PlayStore üzerinden temin edebilirsiniz. Kutu içeriğinde sadece 3 aylık plus ve 5.500 akçe e-pini bulunmaktadır. Yani bu üründe, çemberlitaş veya derindeki sır kutu etkileri yoktur.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal