Merhaba ;
bu konuyu daha önce açmıştım saolsun Respected beni desteklemişti bidaha açmaya karar verdim yeni yönetim ve yeni arkadaşlar nasıl değerlendirecek merak ettim...
İKV de PAZAR...
bildiğiniz üzere oyunda plus paketi ollmayan arkadaşlarımız maden , item vs. şeyleri satmakta zorlanmaktalar , ancak şöyle bir fikrim var ;
işportacılar ve klan tüccarlarında pazar kurma eşyası satılsa iyi olur diye düşündüm .... içine madenleri fiyaatlarıyla bırakınca daha rahat item bulabiliriz ki diyeceksiniz plus ne işe yarıyo .... saten adam artık millete laf etmekten başka bişi yaptığı yok.... anlayacağınız bu sistemle herkes rahat para kazanabilir....
Gelelim işlevine ve klan savaşlarındaki etkisine;
aynen nasıl ermaydanına enerji tam olmadaan girilmiyosa buda aynı şekilde olacak ... enerji tam olmadan pazar kurulamayacak.... ve pazar kurakende kimse kimseye dalamaz bu sayede kimse şikayetçi olmaz ... ha dersinizki nasıl adam kescez saten canını kurmadan indirin pert.....
ancak karşı kılanın muhafızları ve canavarların yanında kursaanız ölürsünüz çünkü onlar dalabilir...
Kuruluş Yerleri;
canavar ve karşı klan muhafızı olmayan her yer de kurabilirsiniz ve bu sayede rahat bir tüccarlıkk hayatına adım atmış olacaz ....
Amacım yeniliklere açık olan bir topluma öneri sunmak ... iyi veya kötü düşünebilirsiniz amacım değerli yorumlarınızı beklemek...
yönetimdende cevap bekliyorum bi düşünün acele karar vermeyin her türlü yoruma saygım sonsuz iyi olmanız dileğiyle...(bu arada başlık sadece espiri : )
VesseLaM...
TicareT-i MiLLiYe
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
TicareT-i MiLLiYe
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: TicareT-i MiLLiYe
Yillardir veriyoruz bu oneriyi. Fakat evet/hayir cevabi alamadik. Umarim olumlu cevap aliriz.
- PawnER
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Organ Mafyası
Topkapı gibi bir alanda yine topkapı tüccarları gibi pazar kurabilsek ve her pazarın süresi olsa (afk önlemek) Ayrıca bir bölgede atıyorum 20 pazar kurulabilse biri çıktığında diğeri girip kursa ? Müşterilerin rahat gezebileceği pazarcıların avazı çıktığınca bağıracağı bölge istiyoruz ÇOK MU? (Hayallerden öteye gidemiyoruz malesef)

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fierce
Mutis bir oneri bu bir oyunda daha vardi itemleri pazara fiyatiyla ekleyip cari birakiyo adam gelen gecen bakiyo iteme isterse aliyor. Harika bir sistem olur. hatta bisey daha vardi broker. Adam itemi buraya birakiyor ister oyunda ol ister olma o satilinca para orda duruyo sen sonraa gdip aliyorsun. Ins bu tarz yeilikler gelir ikv ye
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#