Bilaller hakkında actıgım konu kilit almıştır

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Carine
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Sal Ta Nat

Bilaller hakkında actıgım konu kilit almıştır

Mesaj gönderen Carine »

Ben destek e şikayet bölümüne şikayetimi yaptım resimleri gönderdim ve bana ne cevap geldi biliyormusunuz e mail e oyun icinde bu tür şikayetleri şikayet et bölümünden yapınız. :? Bu konu tam bir kısır döngü oldu gercekte sizin samimiyetinize size gönderdiğim şikayetle bakmanız ve ne kadar ilgilendi iseniz o kadarla kalır bu sizn konuya ne kadar hassasiyetle yaklaştıgınızı belirliyor sürekli evirip çevirip aynı cevap ve aynı sorun halen ortada sonuç SIFIR acıkça söleyin bize biz bu konuda yetersiziz yada fazla dikkate almıyoruz diye hizmet göremeyen oyuncular hizmetsiz oyunu ne kadar daha oynar bilemeyecem :?
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Bilaller hakkında actıgım konu kilit almıştır

Mesaj gönderen Lahkesis »

Selam Carine,

Destek birimine gönderdiğiniz başvuru, konuyla ilgili bilgisi olmayan bir yetkili tarafından cevaplanmıştır. Nitekim gönderdiğiniz başvurudaki resimler, konuyla ilgili inceleme yapılması için kolaylık sağlayacaktır. Lütfen devamında yine bahsi geçen şahısların aynı davranışlarıyla karşılaşmanız durumunda ekran görüntüsü alıp Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipinden gönderiniz. Üst birimle irtibata geçilerek, inceleme başlatılacaktır.

Teşekkürler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön