Forum Üyeliklerine af

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
CommunistLyder
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Forum Üyeliklerine af

Mesaj gönderen CommunistLyder »

yaklaşık 3.5 yıldır uzağım oyundan ara sıra foruma bakıyorum .. 2009'a ait forum üyeliğim vardı acaba mümkünmüdür açılması süresiz uzaklaştırılmısdı "DigitalKumsaati" tarafından .
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Forum Üyeliklerine af

Mesaj gönderen adresbu »

CommunistLyder yazdı:yaklaşık 3.5 yıldır uzağım oyundan ara sıra foruma bakıyorum .. 2009'a ait forum üyeliğim vardı acaba mümkünmüdür açılması süresiz uzaklaştırılmısdı "DigitalKumsaati" tarafından .
Süresiz uzaklaştırılmak için ne yaptın acaba, kendi fikrimce sana o ceza layık görüldüyse hak ederek almışsındır. Kaldırılmasını KESİNİKLE kabul edilemez.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

adresbu yazdı:
CommunistLyder yazdı:yaklaşık 3.5 yıldır uzağım oyundan ara sıra foruma bakıyorum .. 2009'a ait forum üyeliğim vardı acaba mümkünmüdür açılması süresiz uzaklaştırılmısdı "DigitalKumsaati" tarafından .
Süresiz uzaklaştırılmak için ne yaptın acaba, kendi fikrimce sana o ceza layık görüldüyse hak ederek almışsındır. Kaldırılmasını KESİNİKLE kabul edilemez.
Benim diğer forum üyeliğimde imzamda başka bir oyunun adı var diye süresiz ceza yedi olur böyle şeyler salla :)
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
CommunistLyder
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen CommunistLyder »

adresbu yazdı:

tamam niye kızıyosun bukadar .. sen yenisin galiba bi ara oyundaki karakterlere af çıktı acaba forum üyeliklerinede çıkarmı acaba ? diye geçirdim neyse
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

CommunistLyder yazdı:
adresbu yazdı:

tamam niye kızıyosun bukadar .. sen yenisin galiba bi ara oyundaki karakterlere af çıktı acaba forum üyeliklerinede çıkarmı acaba ? diye geçirdim neyse
Yeni değilim İlk 2008 de geldim bu oyuna (devamlı oynamaya 2009'da başladım), Bugüne kadar açılmasını istemediğine göre suçun var ben af edilmeye karşıyım . Zamanında Bono meselesi gözlük meselesinde ban alan karakterlerin af edilmesine de karşıydım . Yaptığını bilmeyerek eleştiriyorum söylersen bende ona göre konuşurum kardeşim :) . Af denilince haksızlık geliyo aklıma

“Genel Etkileşim” sayfasına dön