Bilalxler bunlar sunucunun yüzkarası küfürcüler
- Carine
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
Bilalxler bunlar sunucunun yüzkarası küfürcüler
Merhaba benim rahatsız oldugum ve bir çok arkadaşın da rahatsız oldugu Bilalxlerden şikayetçiyim sizlerinde görüşlerini bekliyorum bu kişiler oyunun huzurunu kaçırıp oyunda bayan charlara küfürler edip sapıkça kelimeler yazıp huzur bozuyorlar yöneticilerin bu duruma bidur demsini ilgilenmesini rica ediyorum
- EmreeGul67
- İskele Babası
- Lonca: Only Respect
Re: Bilalxler bunlar sunucunun yüzkarası küfürcüler
Carine yazdı:Merhaba benim rahatsız oldugum ve bir çok arkadaşın da rahatsız oldugu Bilalxlerden şikayetçiyim sizlerinde görüşlerini bekliyorum bu kişiler oyunun huzurunu kaçırıp oyunda bayan charlara küfürler edip sapıkça kelimeler yazıp huzur bozuyorlar yöneticilerin bu duruma bidur demsini ilgilenmesini rica ediyorum
çok haklısın onların hepsi küfürbaz bebek bi kaçı 10-15 yaş aralığında çocuk işte uğraşmaya bile değmez
- empty61
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Evrensel İmha
Malesef öyle, kendilerinden başka oyuncu yokmuş gbi davranıyorlar. Adamlar herşeyi göze ardı ediyorlar ve insanların haklarını gasp edip ; rahatsız etmekle uğraşıyorlar.
apidRa
- xistanbuluex
- İskele Babası
- Lonca: Mahşer
Bilalx ler oyundan kaybolsun ya sadece huzur bozuyorlar oyunda başka bişeye yaramıyorlar
- RaiNxQuArD
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hell Angels
Bu oyuncuların uzaklaştırılması gerekiyor.. Oyun oynamak herkesin hakkıdır tabikide ama bu insanlar oyunun huzurunu bozmakla kalmayıp bayan arkadaşlara çeşitli ağza alınmicak küfürler,ana,avrat,bacı ayırmaksızın kötü sözlerde bulunuyorlar. Ben bunlara küfür etmekten yakında ban yicem. Artık takmıyorum ama çevremdeki insanlara edilen küfürler beni daha çok kamçılıyor. Artık birisinin buna 'dur!' demesi gerekiyor. Gereğinin yapılmasını rica ederim..
SıcakÇikolata,TheOwner,Stay
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Mu Be On
4 senedir şu oyunu oynuyorumda bu kadar rahatsızlık verici birini görmedim şu sancak sunucusunda . Küfür desen onlarda biz sabah akşam klandan bölgeden onun hakaretlerını terbıyesızlıklerını dınlemek zorunda değiliz . . adam küfürleride tam yazmadığı için susturma bile almıyor . sıkıldık artık anamıza bacımıza gereksiz yere sövülmesini . haklısın esra abla buna bir yönetici tarafından çağre bulunması gerekiyor . umarım ilgilenirler ve sancak halkı olarak kurtuluruz .
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Absolute Power
Kod: Tümünü seç
5 senedir şu oyunu oynuyorumda bu kadar rahatsızlık verici birini görmedim şu sancak sunucusunda . Küfür desen onlarda biz sabah akşam klandan bölgeden onun hakaretlerını terbıyesızlıklerını dınlemek zorunda değiliz . . adam küfürleride tam yazmadığı için susturma bile almıyor . sıkıldık artık anamıza bacımıza gereksiz yere sövülmesini . haklısın esra abla buna bir yönetici tarafından çağre bulunması gerekiyor . umarım ilgilenirler ve sancak halkı olarak kurtuluruz .
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
[. Reel hayatta Bir baltaya sap olamayıp Bilalxler gibi küfür yagıran 11 yaşındakı cocuklar gibi
sen yıne yasakla abla. Arkadaş yasaklı liste büyütücü al
küçük cocuga yapma etme dersen yıne bıldığını okur .. Allah ailesine sabır versın ülkenin balicisi tinercisi gençleri yetişiyor işte
[/b]
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- Carine
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Sal Ta Nat
benim yasaklı listem isimlerini saydıklarımla dolu artırıcı almakta kar etmez ki bunlar ufak lvl yada başka hesapla geliyor bana küfrediyolar ben de gelen pm lerin fotoları var onları buraya aktaramadım sizlerinde görmesini isterdim ben de bilirim cocuk veya genç ama bunların yazdıkları cocuk cizgisini aşıyor kendilerini hafif hale düşürüyolar sonuç olarak huzur bozucular ID adresinden ban yemeleri lazım yoksa bunlar başka hesapla gelip yine aynı terane birde diyorlarki hiç bişi yapamazlar yani bunlar kendilerine güveniyor ban almayacaklarından amin ler ceza yemeyeceklerini biliyolar buna bi dur denilmesi gerekir artık oyunun huzuru ve oyuncuların huzuru icin
- bedevi
- Acemi Savaşçı
- Lonca: GAME TIME
bu yazdiginiz isimler icin bir cozum yada kufur engelleyecek bir cozum getirilmesi gerekli yoneticiler sonucta kufur oldugunu biliorsunuz yasaklamak heleki bu hic bir cozum degil yonetim kufrun aleni yada gizlenerek yazilaninin birbirinden farki yok kufur kufurdur oyun zevkini kaciriyor oyuncularinizi kaybetmek umrunuzda degilmi bu sorunla ilgilenin lutfen :!: