Yine Bir Veda ...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hapanLi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yine Bir Veda ...

Mesaj gönderen hapanLi »

Uzun bir süre ara verdiğim Oyuna Arkdaşlarımın Israrı üzerine tekrar geri dönmüştüm fakat oyundaki değişiklikler beklentilerimizin Çok Dışında Olduğu kanatine vardık. Hiç bir gelişmeye olmayacağından Oyunu bırakmaya karar verdik.
Çok güzel dostluklar kurduk, kendi çabalarımızla bişeyler yapmaya çalıştık güldük eğlendik Güzeldi. fakat bir yere kadarmış.. Neyse demem şu ki Kalini kırdığım arkdaşlarımız varsa özür dileriz varsa kusurumuz affola. Herkese İiyi oyunlar Dilerim..
Resim

''Hayat ayrıntılarda gizlidir''
Kullanıcı avatarı
IIxELKaDaBRaxII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Academy Of War

Re: Yine Bir Veda ...

Mesaj gönderen IIxELKaDaBRaxII »

Realde basarılar
Decoluce
SendencoKvaR
Lonca ßeta
Kullanıcı avatarı
Trldatklatnfree
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Trldatklatnfree »

hapanLi yazdı:Uzun bir süre ara verdiğim Oyuna Arkdaşlarımın Israrı üzerine tekrar geri dönmüştüm fakat oyundaki değişiklikler beklentilerimizin Çok Dışında Olduğu kanatine vardık. Hiç bir gelişmeye olmayacağından Oyunu bırakmaya karar verdik.
Çok güzel dostluklar kurduk, kendi çabalarımızla bişeyler yapmaya çalıştık güldük eğlendik Güzeldi. fakat bir yere kadarmış.. Neyse demem şu ki Kalini kırdığım arkdaşlarımız varsa özür dileriz varsa kusurumuz affola. Herkese İiyi oyunlar Dilerim..
Erdem zamansız gidişin olmadı kardeşim bize haber etmedin ama en doğrusu yakındır bende bırakırım. Hayatında başarılar dilerim güzel kardeşim kendine dikkat et Allaha emanetsin. Sorun olursa biliyorsun daima yanındayım. ;)
Savaş ne kadar zorsa zafer o kadar tatlıdır, önemli olan zoru başarmaktır.

* Deartmelegixbüyü
* ScaRyNightmare
Kullanıcı avatarı
cetinMURAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fierce

Mesaj gönderen cetinMURAT »

Reel de Başarılar Hocam...
Resim
Kullanıcı avatarı
kim02
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Lonca: JoKo

Mesaj gönderen kim02 »

hayırlısı krdaş fazlada sıkma canını ben sadece oyna ara sıra giriyorum oyun çok bozuldu eski ikv olsa oynardım
Kullanıcı avatarı
hapanLi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hapanLi »

Trldatklatnfree yazdı:
hapanLi yazdı:Uzun bir süre ara verdiğim Oyuna Arkdaşlarımın Israrı üzerine tekrar geri dönmüştüm fakat oyundaki değişiklikler beklentilerimizin Çok Dışında Olduğu kanatine vardık. Hiç bir gelişmeye olmayacağından Oyunu bırakmaya karar verdik.
Erdem zamansız gidişin olmadı kardeşim bize haber etmedin ama en doğrusu yakındır bende bırakırım. Hayatında başarılar dilerim güzel kardeşim kendine dikkat et Allaha emanetsin. Sorun olursa biliyorsun daima yanındayım. ;)

Eyw Murat Biz bize oynadık, Güldük Eğlendik ama kendi çabalarımızla bir yere kadar gidiyor. Oyunda Çok şey eksik. Bu eksikler giderilmediği sürece bizler gibi daha çok Kullanıcı oyunu bırakıcaktır..
Resim

Kullanıcı avatarı
hapanLi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hapanLi »

kim02 yazdı:hayırlısı krdaş fazlada sıkma canını ben sadece oyna ara sıra giriyorum oyun çok bozuldu eski ikv olsa oynardım

Öyle kardeşim Sıkmıyoruz zaten canımızı. bizim İstediğimiz Türk yapımı bir oyun diye destek çıkmak, fakat Kimileri için oyundan para kaldırmak daha cazip geliyor. Onlar birşeyler yapmıyorsa biz neden birşeyler yapmak için uğraşalım ?
Resim

Kullanıcı avatarı
hapanLi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hapanLi »

cetinMURAT yazdı:Reel de Başarılar Hocam...

Sağolasın kardeşim. Sananda Başarılar Reelde Ve SanaLDa..
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön