Uzun bir süre ara verdiğim Oyuna Arkdaşlarımın Israrı üzerine tekrar geri dönmüştüm fakat oyundaki değişiklikler beklentilerimizin Çok Dışında Olduğu kanatine vardık. Hiç bir gelişmeye olmayacağından Oyunu bırakmaya karar verdik.
Çok güzel dostluklar kurduk, kendi çabalarımızla bişeyler yapmaya çalıştık güldük eğlendik Güzeldi. fakat bir yere kadarmış.. Neyse demem şu ki Kalini kırdığım arkdaşlarımız varsa özür dileriz varsa kusurumuz affola. Herkese İiyi oyunlar Dilerim..
Yine Bir Veda ...
- IIxELKaDaBRaxII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Yine Bir Veda ...
Realde basarılar
Decoluce
SendencoKvaR
Lonca ßeta
Decoluce
SendencoKvaR
Lonca ßeta
- Trldatklatnfree
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Erdem zamansız gidişin olmadı kardeşim bize haber etmedin ama en doğrusu yakındır bende bırakırım. Hayatında başarılar dilerim güzel kardeşim kendine dikkat et Allaha emanetsin. Sorun olursa biliyorsun daima yanındayım.hapanLi yazdı:Uzun bir süre ara verdiğim Oyuna Arkdaşlarımın Israrı üzerine tekrar geri dönmüştüm fakat oyundaki değişiklikler beklentilerimizin Çok Dışında Olduğu kanatine vardık. Hiç bir gelişmeye olmayacağından Oyunu bırakmaya karar verdik.
Çok güzel dostluklar kurduk, kendi çabalarımızla bişeyler yapmaya çalıştık güldük eğlendik Güzeldi. fakat bir yere kadarmış.. Neyse demem şu ki Kalini kırdığım arkdaşlarımız varsa özür dileriz varsa kusurumuz affola. Herkese İiyi oyunlar Dilerim..
Savaş ne kadar zorsa zafer o kadar tatlıdır, önemli olan zoru başarmaktır.
* Deartmelegixbüyü
* ScaRyNightmare
* Deartmelegixbüyü
* ScaRyNightmare
- cetinMURAT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fierce
hayırlısı krdaş fazlada sıkma canını ben sadece oyna ara sıra giriyorum oyun çok bozuldu eski ikv olsa oynardım
Trldatklatnfree yazdı:Erdem zamansız gidişin olmadı kardeşim bize haber etmedin ama en doğrusu yakındır bende bırakırım. Hayatında başarılar dilerim güzel kardeşim kendine dikkat et Allaha emanetsin. Sorun olursa biliyorsun daima yanındayım.hapanLi yazdı:Uzun bir süre ara verdiğim Oyuna Arkdaşlarımın Israrı üzerine tekrar geri dönmüştüm fakat oyundaki değişiklikler beklentilerimizin Çok Dışında Olduğu kanatine vardık. Hiç bir gelişmeye olmayacağından Oyunu bırakmaya karar verdik.
Çok güzel dostluklar kurduk, kendi çabalarımızla bişeyler yapmaya çalıştık güldük eğlendik Güzeldi. fakat bir yere kadarmış.. Neyse demem şu ki Kalini kırdığım arkdaşlarımız varsa özür dileriz varsa kusurumuz affola. Herkese İiyi oyunlar Dilerim..![]()
Eyw Murat Biz bize oynadık, Güldük Eğlendik ama kendi çabalarımızla bir yere kadar gidiyor. Oyunda Çok şey eksik. Bu eksikler giderilmediği sürece bizler gibi daha çok Kullanıcı oyunu bırakıcaktır..
kim02 yazdı:hayırlısı krdaş fazlada sıkma canını ben sadece oyna ara sıra giriyorum oyun çok bozuldu eski ikv olsa oynardım
Öyle kardeşim Sıkmıyoruz zaten canımızı. bizim İstediğimiz Türk yapımı bir oyun diye destek çıkmak, fakat Kimileri için oyundan para kaldırmak daha cazip geliyor. Onlar birşeyler yapmıyorsa biz neden birşeyler yapmak için uğraşalım ?
cetinMURAT yazdı:Reel de Başarılar Hocam...
Sağolasın kardeşim. Sananda Başarılar Reelde Ve SanaLDa..