Sayın gm ler , oyuna başlarken yanlışlıkla saç ve sakalı yanlış seçebiliyoruz. Önceden markette vardı galiba , akçe ile saç ve sakal değiştirme olsun lütfen
Sayın GM 'ler bir bakar mısınız ?
Sayın GM 'ler bir bakar mısınız ?
Oncelikle hayırlı günler.
Sayın gm ler , oyuna başlarken yanlışlıkla saç ve sakalı yanlış seçebiliyoruz. Önceden markette vardı galiba , akçe ile saç ve sakal değiştirme olsun lütfen
Çoğu kişi bu istekte bulunmuştur lütfen olsun :geek:
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Sayın GM 'ler bir bakar mısınız ?
Önceden Ben Markette Görmedim Sayın Oyuncu Ama Bu Tür Yenilikler Her an Gelebilir Çünkü Yoğun Talep Var Taksime Yürüyüş Yapanları Gördüm
Şaka Bir Yana Yeni Pakette Gelebilir Gerçekten Bu Konuda Çok Talep Var
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HICRET
Mehaba,
Daha önce dükyanda yoktu bi arkadasimiz kendi foto shop ile örnek olarak yapmisti. Sac sakal denisimi illegal yoldan karakter sahibi olanlarin önünü acmasi nedeniyle söz konusu olamaz diye düsünüyorum. Böyle bir yenilik gelmemeli bence.
Daha önce dükyanda yoktu bi arkadasimiz kendi foto shop ile örnek olarak yapmisti. Sac sakal denisimi illegal yoldan karakter sahibi olanlarin önünü acmasi nedeniyle söz konusu olamaz diye düsünüyorum. Böyle bir yenilik gelmemeli bence.
isim değiştirme ve sunucu değişimi varken neyin önünün açılmasından bahsediyorsunMETANET yazdı:Mehaba,
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi