En İstikrarlı Oyuncu:
En Kaprisli Oyuncu:
En Karizmatik Oyuncu:
En Katılımcı Oyuncu:
En Kibar Oyuncu:
En Komik Oyuncu:
En Alıngan Oyuncu:
En Anlayışlı Oyuncu:
En Aşık Oyuncu:
En Bilmiş Oyuncu:
En Dost Canlısı Oyuncu:
En Duygusal Oyuncu:
En Entellektüel Oyuncu:
En Gizemli Oyuncu:
En Geyik Oyuncu:
En Güzel Carı Olan Oyuncu:
En Güzel Nickli Oyuncu:
En Yakışıklı Carı Olan Oyuncu:
En Hazır Cevap Oyuncu:
En Güçlü Oyuncu:
En Masum Oyuncu:
En Merak Edilen Oyuncu:
En Popüler Oyuncu:
En Paranoyak Oyuncu:
En Romantik Oyuncu:
En Sempatik Oyuncu:
En Sabırlı Oyuncu:
En Sinirli Oyuncu:
En Sakin Oyuncu:
En Sivri Dilli Oyuncu:
En Suskun Oyuncu:
En Şirin Oyuncu:
En Şımarık Oyuncu:
En Tembel Oyuncu:
En Üretken Oyuncu:
En Yaratıcı Oyuncu:
En Çapkın Oyuncu:
En Zeki Oyuncu:
Tarzını En Çok Beğendiğiniz Oyuncu:
En Ciddi Oyuncu:
En Çok Rastladığınız Oyuncu:
En Çok Tanışmak İstediğiniz Oyuncu:
En Sevdiğiniz Oyuncu:
En Fanatik Oyuncu:
En Fırlama/Deli Oyuncu:
En Geveze Oyuncu:
En Sevilen Oyuncu:
En Kafadar Oyuncu:
En İyi Yönetici:
En Güçlü Lonca:
En Güçlü Lonca Lideri:
En Güçlü Klan:
En Çok Sevdiğiniz Mekan/Yer:
En Çok Sevdiğiniz Yaratık:
En Güçlü Yaratık:
En Sevmediğiniz Mekan/Yer:
En Sevmediğiniz Yaratık:
En Sevmediğiniz Uye:
Herkezin Katılımını bekliyorum
:idea: Konu başlıklarının konu içeriği ile ilgili olmasına dikakt edelim. :idea: Not:Konu ALINTIDIR.. :idea:
En Çok Tanışmak İstediğiniz Oyuncu:xKarşıyakalıX gibi bir nicki var lodoslarda çok temiz bir aile kızına benziyor... Keşke o kızla bir kere tanışabilsem hiç pas vermiyoorrr ops:
ATHEİSTANBUL & Kadınbilimadamı & JungenTR Imagine
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
Bu oyunda gerçekten sakin oyuncuya hiç denk gelemedim Karşıyakalı'yı da lodos olduğu için pek tanıma fırsatım olmadı Katıldığınız için teşekkür ederim. :idea: :arrow: Oyunun amacı eğlenmek ve birbirimizi tanımak.Hepinizin katılımını bekliyorum.İyi forumlar
BilginTURK yazdı:En Çok Tanışmak İstediğiniz Oyuncu:xKarşıyakalıX gibi bir nicki var lodoslarda çok temiz bir aile kızına benziyor... Keşke o kızla bir kere tanışabilsem hiç pas vermiyoorrr ops:
BilginTURK yazdı:En Çok Tanışmak İstediğiniz Oyuncu:xKarşıyakalıX gibi bir nicki var lodoslarda çok temiz bir aile kızına benziyor... Keşke o kızla bir kere tanışabilsem hiç pas vermiyoorrr ops:
jnm yhaaaaaa tanışalım tabiii
Sizin gibi hanımefendiyi böyle oyunda görünce ziyadesiyle şaşakaldım ve çok mütehassis oldum... Nasil bir edâ takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Fakat siz bana bu nacizane teklifinizle, beni ne kadar mesud ve bahtiyar ettiğinizi anlatamam... Bendeniz Birkan İstanbulda ikametgah etmekteyim. Lafıda fazla uzatmam istemem. naciz kalb-i harabemin tamirini ve mes'udiyetini umduğumdan ve ruhuma zerk olunan aşkın sahibi, nadide mevcudiyetinizin mes'udiyetini temin için ömrü hayatımı ser'etmek bahtiyarlığına erişmek arzumdandır ki, dest-i izdivacınıza talibim hanımefendi :roll:
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
Sizin gibi hanımefendiyi böyle oyunda görünce ziyadesiyle şaşakaldım ve çok mütehassis oldum... Nasil bir edâ takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Fakat siz bana bu nacizane teklifinizle, beni ne kadar mesud ve bahtiyar ettiğinizi anlatamam... Bendeniz Birkan İstanbulda ikametgah etmekteyim. Lafıda fazla uzatmam istemem. naciz kalb-i harabemin tamirini ve mes'udiyetini umduğumdan ve ruhuma zerk olunan aşkın sahibi, nadide mevcudiyetinizin mes'udiyetini temin için ömrü hayatımı ser'etmek bahtiyarlığına erişmek arzumdandır ki, dest-i izdivacınıza talibim hanımefendi :roll:
Naptın sen yaa :shock: :shock: :shock:
Aşk efendimm aşkkkkk...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...