Daha Önce Aşkı derun hakkında tüm şikayetlerimizi ilettik,Konu kilitlemiş bir açıklama etmek için bile hak tanımamışsınız,Vesselam oraya takılıp kalmayacağım.Bakınız artis artiste konuşmuyorum,ama Aşkı derun adlı karakter arz klanında bizi 1 canda kaldırmaya devam ediyor,bu adamı engelleyemiyoruz ? yasaklayamıyoruz ? ve elimizden hiç birşey gelmiyor.Tam savaşın zevkini alacakken bu adamın çıkıp gelmesi bizi 1 canda kaldırması adeta dinden imandan çıkarıyor,demişsiniz ki savaş durumundasınız herşey olabilir demişsiniz.
Savaş Durumunda böyle birşey olmaz bu resmen kahpelik ve oyuncu emeklerini hiçe saymaktır.
Bu adama birşey yapamıyorsunuz,ben yapıyorum.
Küfür ediyorum rahatlıyorum.Ben küfür ettikçe siz ceza yazıyorsunuz ben ettikçe siz ceza yazıyorsunuz.
Ne olsun bilader ?
savaşmayım mı ?
veya oyuna mı girmeyim ?
yada oyuna giripte böyle adi herifin gereksizliklerini mi çekeyim ??
veya adresini memleketini öğrenipte gidip allah kime verirse şiddet mi uygulayım ??
Ve sen vicdanına göre hareket edip insanlık adına oyun adına ne gerekiyorsa onu yap,yapamıyorsan ben küfür ettikçe charlarım bloke olcak.
3 charım ve full,amacım karşı klandakilerle sert bir şekilde savaşmak pvp yapmak,giden parayı siz hesaplayın ve ona göre karar verin ya bu adama karşı bir çare üretin yada sevdiğim şu oyundan beni banlayın aksi halde küfür ederek zaten ben bloke olacağım böyle giderse,insaf başka şey demiyorum bu yazıları yazarken dişimin birtanesi hafiften kırıldı,sinirden dişlerim gitti biladerim ya ..
Sayın Nocomment Charlarımı ya Bloke et yada bi çare..!
- BySekil
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuralsızlar
Re: Sayın Nocomment Charlarımı ya Bloke et yada bi çare..!
Baştan sona kadar haklısın birader bazen oyunda böyle gereksizler çıkıyo ve yönetim hiçbirzaman elini vicdanına koyup gereğini yapmıyo varsa yoksa onlar için katı kurallar sen küfür edersin cezanı alırsın o ise adam gibi savaşın gelir içine eder yönetim sessiz kalır düz mantık sıfır adalet
- mrkhrbr
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
Bir IKV sever olarak, oyuncuların karşılıklı saygı içerisinden, hiçbir kaba söz yada hakaret olmaksızın, eğlenceli PvP'ler yapmasını bende seviyor ve destekliyorum...
Bir Lodos Klanı üyesi olarak; Seviyeli ve Adil PvP'ler yapmak bana keyif veriyor. Bu güzel çekişmelerin dostluklar çerçevesinde ve yalnızda eğlence amaçlı olmasını her zaman istiyoruz. Gel görki sizlerinde dediği gibi zaman zaman böyle tip oyuncular insanın sabrını zorluyor.
Umarım saygıdeğer yöneticiler veya oyun içinde bu gibi durumlardan sorumlu yetkililer sizlerin bu sıkıntısına yardımcı olabilirler.
Saygılı, Keyifli ve Eğlenceli PvP'lerde karşılaşmak dileğiyle
eNjOyaBLe / eNjOyaBLeII / İhtiyardelikanli
Bir Lodos Klanı üyesi olarak; Seviyeli ve Adil PvP'ler yapmak bana keyif veriyor. Bu güzel çekişmelerin dostluklar çerçevesinde ve yalnızda eğlence amaçlı olmasını her zaman istiyoruz. Gel görki sizlerinde dediği gibi zaman zaman böyle tip oyuncular insanın sabrını zorluyor.
Umarım saygıdeğer yöneticiler veya oyun içinde bu gibi durumlardan sorumlu yetkililer sizlerin bu sıkıntısına yardımcı olabilirler.
Saygılı, Keyifli ve Eğlenceli PvP'lerde karşılaşmak dileğiyle
eNjOyaBLe / eNjOyaBLeII / İhtiyardelikanli
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fierce
Cok haklısın kardeş. İnş istediğin olur yönetim ilgilenir bu durumla. Sende yalandan karizma kaybetmezsin. Birde savaş sırasında karşı klandan adam gelip alışverış acıyor bu durum normalmi sizce? Öyleyse bende başlim bu taktiğe
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Alışverişi kapatabilirsin ama bunda yapılacak bir şey yok.IIMevLanAII yazdı:Cok haklısın kardeş. İnş istediğin olur yönetim ilgilenir bu durumla. Sende yalandan karizma kaybetmezsin. Birde savaş sırasında karşı klandan adam gelip alışverış acıyor bu durum normalmi sizce? Öyleyse bende başlim bu taktiğe![]()
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Gidip rakip klandan 10 lvl bir çar aç onu kes. Aşırı eğleneceğinden eminim 
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı
Refresh yazdı:Alışverişi kapatabilirsin ama bunda yapılacak bir şey yok.IIMevLanAII yazdı:Cok haklısın kardeş. İnş istediğin olur yönetim ilgilenir bu durumla. Sende yalandan karizma kaybetmezsin. Birde savaş sırasında karşı klandan adam gelip alışverış acıyor bu durum normalmi sizce? Öyleyse bende başlim bu taktiğe![]()
Valla zorlanıyorum ben kapatırken. Hele bide lag varsa
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- Refresh
- Labirent Rehberi
Direk kapatabilirsin oyuna girer girmez konuşma penceresinin üstünde A olan yeri kapatırsan Alışveriş açamaz kimse sana.IIMevLanAII yazdı:Refresh yazdı:Alışverişi kapatabilirsin ama bunda yapılacak bir şey yok.IIMevLanAII yazdı:Cok haklısın kardeş. İnş istediğin olur yönetim ilgilenir bu durumla. Sende yalandan karizma kaybetmezsin. Birde savaş sırasında karşı klandan adam gelip alışverış acıyor bu durum normalmi sizce? Öyleyse bende başlim bu taktiğe![]()
Valla zorlanıyorum ben kapatırken. Hele bide lag varsa
GuardianS of İstanbuL
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı
Çok mantıklı
tesekkürler
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- Refresh
- Labirent Rehberi
Rica ederim.IIMevLanAII yazdı: Çok mantıklıtesekkürler
GuardianS of İstanbuL