Anka Sunucusu

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KaRaSuLu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Eski Anka

Anka Sunucusu

Mesaj gönderen KaRaSuLu »

Merhaba..

Ben Ensar ( Karasuluxbüyü ) Anka Sunucusunda Bir Çok Değişim Olmaya Başladı Eski Dostlar Düşman Eski Düşmanlar ise bir anda dost oldu . Bunun Neden ' i ise Büyük Hol' un Gelmesi ..

Biraz Düşündüm Taşındımda Diyorumki Herkesin Musait Olduğu Bir Zaman Lonca Başkanları Toplanıp Savaş ve Küslük Ortamını Kaldırmak İçin Bir Toplantı Düzenlemek . Artık Anka'nın Çivisi Çıktı Bu Bir Gerçek ve Gerçek leri Göz Önünde Bulundurarak Bir Toplantı Düzenlemek Eğer Bu Konuya Katılanlar var ise Oyundan veya Burdan Mesaj Atabilirler .

HERKESE İYİ OYUNLAR..

' Eski Anka '
Kullanıcı avatarı
DelifisekTolga
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Delifişek-Anka Firariler

Re: Anka Sunucusu

Mesaj gönderen DelifisekTolga »

/Katıl
Çok haklısın abi ankada bırak oyunu eski sohbet ortamı bile kalmadım
Lafta Çok Sert Esersiniz; İcraata Gelince Pamuk Şekersiniz...
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen withoutlove »

KaRaSuLu yazdı:Merhaba..

Ben Ensar ( Karasuluxbüyü ) Anka Sunucusunda Bir Çok Değişim Olmaya Başladı Eski Dostlar Düşman Eski Düşmanlar ise bir anda dost oldu . Bunun Neden ' i ise Büyük Hol' un Gelmesi ..

Biraz Düşündüm Taşındımda Diyorumki Herkesin Musait Olduğu Bir Zaman Lonca Başkanları Toplanıp Savaş ve Küslük Ortamını Kaldırmak İçin Bir Toplantı Düzenlemek . Artık Anka'nın Çivisi Çıktı Bu Bir Gerçek ve Gerçek leri Göz Önünde Bulundurarak Bir Toplantı Düzenlemek Eğer Bu Konuya Katılanlar var ise Oyundan veya Burdan Mesaj Atabilirler .

HERKESE İYİ OYUNLAR..

' Eski Anka '
Yav ensarım güzel diyonda ben bayadır forum bakan adam değilim anca oyunda bir gelişme olursa bilgi için girerim yoksa pek bakmam ama sana şukadar söliyim sunucuda birilerini her gün telkin edecen sen bir hayvansın bunun neden farkında değilsin gibisinden belki hayvana laf ne kadar kar eder bilinmez ama edenide oluyo ama sana şunu diyim 1 2 ay daha böle gider sonra o kişilerden eser kalmayacak emin ol sana bunu sunucunun en eski oyuncusu sölemekte tecrübeye istinaden o yüzden sadece izle gör birileri kralın soytarısı olduğunu unutup alkışı görünce kendini kral sanmaya başladı karışıklık ondan yoksa bişe yok bunlara bakıp gülecen sotarı olduklarını arada hatırlatacan yoksa kendilerini kaptırıp kralız diye ahkam kesmekte devam ederler benden bukadar :D :D
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
devil
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen devil »

Ensar Selamlar itinayla çivi çakılır bilirsin... bi ara geleyim ihtiyaç var demek
ŞeytanınDayısı

“Genel Sohbet” sayfasına dön