Dikkat ! Gm Ve Yöneticiler Bakın..
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Dikkat ! Gm Ve Yöneticiler Bakın..
Merciayvaz İsimli Üyenin Verdiği Linkleri Kesinlikle İndirmeyin Dosyalarda Trojan Vardır Hepiniz Dikkat Edin !!! Bu Üyeyi Biran Önce Forumdan Uzaklaştırın..
Re: Dikkat ! Gm Ve Yöneticiler Bakın..
Merhaba İKV halkı Bu Tür Linklere Girmeden Önce İyice düşünün Ve üyelik İsterse Sakın Vermeyin İçerisinde (Key Loq,Virüs,Trojen Virüsleri Olabilir.İKV ve foum yetkililerinden Bu Konu ile İlgili bilgi Almadan Bu Tür İnternet Linklerine Giriş Yapmayın.Bilgisayarınızı ve İKV hesabınızı kaybetmeye yol acabilir.
merciayvaz'ın Açmış Olduğu Konuyada Aynı Bu Acıklamayı Yapmıstım...
Tekrar Ediyorum.
Dikkatli Olun.
merciayvaz'ın Açmış Olduğu Konuyada Aynı Bu Acıklamayı Yapmıstım...
Tekrar Ediyorum.
Dikkatli Olun.

Birkan haklısın katılıyorum ayrıca senin de bu oyundan uzaklaştırılman lazım... Bundan 1 yıl önce beni soymuştun (/f Başdemir, Aliihsanergüven) İlk önce kendin dürüst ol bence...
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
manyakmıyım girim 

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Seni Mi Soydum ?alisergvn yazdı:Birkan haklısın katılıyorum ayrıca senin de bu oyundan uzaklaştırılman lazım... Bundan 1 yıl önce beni soymuştun (/f Başdemir, Aliihsanergüven) İlk önce kendin dürüst ol bence...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
EveT ArkadasLar Lütfen Bu Tür ŞeyLere İnanmayın ..
beta dönemlerinden kalma charım 39 lwl zamanlarında böle bi tuzaka düşürdüler beni o zmn basım yandı bi sokakta düştügün yere ertesi gün ordan Besmele çekerek geçersin
buda ona benzer bu tür sitelere girmeyin sakın gider charınız.. her türlü pis şeyler vardı key logger trojen herşey aman dikkatli olun.. böle siteler verenleride şikayet edin..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
bana fiyatı yüksek bir yüzük satacaktın 1,5mden parayı koydum sen hemen 10 lvllik yüzük koydun yanLısLıkLa onayLadıM benDe qiTTi paRaM...Birkan yazdı:Seni Mi Soydum ?alisergvn yazdı:Birkan haklısın katılıyorum ayrıca senin de bu oyundan uzaklaştırılman lazım... Bundan 1 yıl önce beni soymuştun (/f Başdemir, Aliihsanergüven) İlk önce kendin dürüst ol bence...
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
bana fiyatı yüksek bir yüzük satacaktın 1,5mden parayı koydum sen hemen 10 lvllik yüzük koydun yanLısLıkLa onayLadıM benDe qiTTi paRaM...
neden onaylıosanki anında pencerede iteme bakıcaktın adam kankanmı anında onaylıosun

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )