Karakter kurtarma sorunu

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JogaBonito17
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Karakter kurtarma sorunu

Mesaj gönderen JogaBonito17 »

Arkadaslar oynadığım sunucudaki karakterlerim silindi ve karakter kurtarmada isimleri çıkmıyo yani karakterleri kurtaramıyorum desteğe başvurdum başdan savar bi cevap verildi. Karakterlerim silinmeden önce soyuldu diye tahmin ediyorum en azından saheserleri kurtarırım . daha önce hertürlü kutu yüklüydü ayı kasa ve 5 yetenek gibi ürünlerde acık fakat silindiği vakit plus bitmişti alakalı olabilirmi tavsiyelerinizi bekliyorum
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Karakter kurtarma sorunu

Mesaj gönderen ELENTARi »

Merhaba,

Karakterinizi kurtarabilmeniz için, hesabınızda silindiği an plus paket yada karakter sigortası yüklü olması gerekmektedir. Eğer yoksa, karakteriniz veritabanından tamamen silindiği için karakteri kurtarmanız mümkün değildir.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
JogaBonito17
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ENSIFERUM yazdı:Merhaba,

Karakterinizi kurtarabilmeniz için, hesabınızda silindiği an plus paket yada karakter sigortası yüklü olması gerekmektedir. Eğer yoksa, karakteriniz veritabanından tamamen silindiği için karakteri kurtarmanız mümkün değildir.

Bilginize.
Sen ciddimisin ya okdar senelik emek bosunamı gitti demek hersey yalanmış şimdi koydu harbi
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen CekannN »

Burda burjuva kanunları geçerli bize para kazandırdığın sürece yanındayız 1 gün aksatırsan karşındayız :)
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
JogaBonito17
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Sistem buysa bizde buna göre davranırız oynamayarak tepkimizi koyarız herkez yerini bilicek :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön