Karakter kurtarma sorunu
- JogaBonito17
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Karakter kurtarma sorunu
Arkadaslar oynadığım sunucudaki karakterlerim silindi ve karakter kurtarmada isimleri çıkmıyo yani karakterleri kurtaramıyorum desteğe başvurdum başdan savar bi cevap verildi. Karakterlerim silinmeden önce soyuldu diye tahmin ediyorum en azından saheserleri kurtarırım . daha önce hertürlü kutu yüklüydü ayı kasa ve 5 yetenek gibi ürünlerde acık fakat silindiği vakit plus bitmişti alakalı olabilirmi tavsiyelerinizi bekliyorum
Re: Karakter kurtarma sorunu
Merhaba,
Karakterinizi kurtarabilmeniz için, hesabınızda silindiği an plus paket yada karakter sigortası yüklü olması gerekmektedir. Eğer yoksa, karakteriniz veritabanından tamamen silindiği için karakteri kurtarmanız mümkün değildir.
Bilginize.
Karakterinizi kurtarabilmeniz için, hesabınızda silindiği an plus paket yada karakter sigortası yüklü olması gerekmektedir. Eğer yoksa, karakteriniz veritabanından tamamen silindiği için karakteri kurtarmanız mümkün değildir.
Bilginize.
- JogaBonito17
- İri Fare Avcısı
Sen ciddimisin ya okdar senelik emek bosunamı gitti demek hersey yalanmış şimdi koydu harbiENSIFERUM yazdı:Merhaba,
Bilginize.
Burda burjuva kanunları geçerli bize para kazandırdığın sürece yanındayız 1 gün aksatırsan karşındayız 
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
- JogaBonito17
- İri Fare Avcısı
Sistem buysa bizde buna göre davranırız oynamayarak tepkimizi koyarız herkez yerini bilicek