Lütfen okuyun ve paylaşın

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
mlhgs2695
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Lütfen okuyun ve paylaşın

Mesaj gönderen mlhgs2695 »

Sa arkadaşlar ben ikv ile yaklaşık 2 sene önce tanıştım o zamanlar ne kadar güzel idi hepberaber birbirimizi tanımamız gerekmeden görevlere çıkatığımız zamanlar o kadar güzel ve kalıcıydı ki aklımın hep bi köşesinde geçen 2 3 hafta önce bi hevesle indirip bidaha başlayayım dedim keşke demez olaydım bir oyun nasıl bu kadar değişebilir zar zor 38 oldum onuda kendi başıma yaptım kimse yardım etmez konuşmaya tenezzül bile etmez olmuş 1 görevi yapacam 1 hafta yalvardığımı hatırlıyorum :twisted: Artık HERŞEY daha güçlü itemler yapayım herkezi öldüreyim olmuş.LÜTFEN ARKADAŞLAR BİRAZ YARDIM SEVER OLALIM HEP KENDİMİZİ DÜŞÜNMEYELİM
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Re: Lütfen okuyun ve paylaşın

Mesaj gönderen karanlikprens »

mlhgs2695 yazdı:Sa arkadaşlar ben ikv ile yaklaşık 2 sene önce tanıştım o zamanlar ne kadar güzel idi hepberaber birbirimizi tanımamız gerekmeden görevlere çıkatığımız zamanlar o kadar güzel ve kalıcıydı ki aklımın hep bi köşesinde geçen 2 3 hafta önce bi hevesle indirip bidaha başlayayım dedim keşke demez olaydım bir oyun nasıl bu kadar değişebilir zar zor 38 oldum onuda kendi başıma yaptım kimse yardım etmez konuşmaya tenezzül bile etmez olmuş 1 görevi yapacam 1 hafta yalvardığımı hatırlıyorum :twisted: Artık HERŞEY daha güçlü itemler yapayım herkezi öldüreyim olmuş.LÜTFEN ARKADAŞLAR BİRAZ YARDIM SEVER OLALIM HEP KENDİMİZİ DÜŞÜNMEYELİM

bide bizleri betadan kalanları düşün :(
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Sohbet” sayfasına dön