Camiamız 2

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Merceh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Camiamız 2

Mesaj gönderen Merceh »

Muhtemelen İçeriği düzenleyen Nihat,

Ben Bu camiayı hiç bir zaman biat eden müritler olarak görmedim sadece işin esprisinde olarak komik bir swf klip gönderdim. Asla onlardan biri olmadım olmamda kimseyide bu şekilde itham etmiyorum. Lakin şu yaptığınız bir önyargıdan başka hiç birşey değildir. Forum hesabıma yaptırım uygulanması umurumda değil. Neler gittiki ön yargı ve dalkavukluklarla bir forum hesabı gitmiş çok mu?
Sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Camiamız 2

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü Akşama Pilavlı Sohbet Var mübarek Allahın İzniyle Buraya Gelmeye teşebbüs Edersen bizleri Çok Bahtiyar edersin ..
Merceh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Merceh »

İnsan; varlıkla yokluk, madde ile mana arasında pek çok değeri özünde barındırır... İnsan; sayısız dayatmaların esiri olmuş, neyi kaybettiğini bile fark edemeyecek kadar çaresiz... Kalabalıklar içinde dostsuz, doğru bir amaca kendini adayamayacak kadar bencil... Oysa; İnsan dediğin dosttur; İnsan dediğin idraktir; İnsan dediğin adanmaktır; İnsan dediğin paylaşmaktır...

Birey olarak âit olduğumuz sosyal dokumuz, ideallerimiz, geleneksel anlam sağlayıcılarımız ve kiplerimiz, sohbet kültürümüz; Yunus, Mevlânâ, Hacı Bektâş ve Hacı Bayrâm gibi mânevî önderlerimiz, âilevi bağlarımız, eski zamânları anlatan tonton yaşlı ninelerimiz, köydeki hayatımızı renklendiren ve her şeyi özlüyorum.

Önce bunları düşünün biraz Nihat.

Sevgi ve Saygılarımla.

Murat ŞENGÜL
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

:arrow: BKNZ: Forum kuralları madde 5
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön