Yeni Maden Sistemi
Yeni Maden Sistemi
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Maden sistemi hakkında birkaç fikrimi sizlerle paylaşacağım.Forumda anket açabilsem güzel olurdu ama yetkim yok her neyse.Bakın maden sisteminde dengenin sağlanması için bence her karakterin bir günde her bir maden için ayrı ayrı toplama kotası olmalı.Mesela örnek veriyorum her bir karakter günde en fazla 50 kere Altın, 30 kerede İridyum çekebilsin ayrıca saf ve nadide çıkma olasılıkları artırılsın ve maden öbeklerinin sayısı azaltılsın çünkü; her tarafta maden var ve çok saçma duruyor arkadaşlar.Madenlerin sayısını azaltıp nadide çıkma olasılığını artırırsanız bunun yanında her kişiye kota koyarsanız hem oyun şartları biraz yumuşamış olur hemde ticaret bazı kişilerin tek elinde olmaz.Maden soyguncularına önlem olur.Sadece bir öneri büyük ihtimalle uygulanmayacaktır ama; yinede bulunsun milyonda bir şansım olsa bile ne yapalım piyango çekilişini bekleyeceğiz.
- Hemsinli
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kendi Aramızda
Re: Yeni Maden Sistemi
Ya birden cok cari olanlara ne demeli.yinede adalet olmaz.benim bir carim var adamin otuz.yine madende o avantajli olacak.en mantiklisi saf maden recetesi olmali.bunu dikkate alsinlar bence.
Öğretmen
-
PointGuard
- Salgın Koruyucusu

O zaman hesaba mal edebiliriz yani bir hesaptaki olan ve oluşturulabilecek tüm karakterlerin ortak toplama kotası olur.Bu sayede bir hesaptan fazlaca karakter açıldığı zaman maden çekme sistemini etkilemez.Hemsinli yazdı:Ya birden cok cari olanlara ne demeli.yinede adalet olmaz.benim bir carim var adamin otuz.yine madende o avantajli olacak.en mantiklisi saf maden recetesi olmali.bunu dikkate alsinlar bence.
- Fearfactory
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anadolum
Güzel Fikir aslındaa bencede öle Bi olay olması lazım
White angel (anadolum)
Karahanlıxkann(anadolum)
ıGhettobası(anadolum)
Senayılmaz **
Karahanlıxkann(anadolum)
ıGhettobası(anadolum)
Senayılmaz **
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Bildiğim kadarıyla sağlam karakterleri ve birden çok hesabı olan arkadaşlarım var. Bunları düşünecek olursak; şans artsa ve maden sayısı düşse o zaman bu şekilde olan arkadaşlardan maden çekemeyiz zaten. Bu madenlerin eski hali daha güzeldi bence. Bekleyince az çok emek alıyodun yinede işin şans olsada. Ama şimdi gez dolaş her zaman emek alınmıyor.

- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
kendi fikrimce istediğin sistem saçma olmuş . Benim aklımda ki düşünce ise ,
Mesela Yeşim taşı madenine teklif edeceksin açık arttırma o madeni mesela 5 saat çekmek için 20 m para koyacaksın eğer o ihaleyi kazanırsan 5 saat sen çekeceksin bu sistemle belki şansın yaver gidecek çok maden çıkaracaksın belki hiç çekemeyeceksin.
Mesela Yeşim taşı madenine teklif edeceksin açık arttırma o madeni mesela 5 saat çekmek için 20 m para koyacaksın eğer o ihaleyi kazanırsan 5 saat sen çekeceksin bu sistemle belki şansın yaver gidecek çok maden çıkaracaksın belki hiç çekemeyeceksin.
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Yalnız Krallık
Aslında arkadaşın dediği mantıklı mesela bi menekşe çekecez diye nerden baksanız çarlarınızda 500 den fazla elmas vardır bunların reçeteleri olacak sınıfına göre atıyorum 500 elmas toplayınca 1 menekşe 500 altın toplayınca 1 saf altın üreteceksin yoksa elmaslar altınlar çöpe gidecek bari verdiğimiz emekler bi işe yarasın emin olun bu sistem geldiğinde herkes sıkılmadan maden çekecektir çünkü emekler boşa gitmeyecektir.
Göster