ÇOK ÖNEMLİ KONU (HERKES İÇERİ)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

ÇOK ÖNEMLİ KONU (HERKES İÇERİ)

Mesaj gönderen KingxReaper »

sürekli yeni şeyler koyup oyuncuyu sömürüyorlar.örneğin eskdien ejderlerle kenan kesimi yapılırken ve eksilirken şimdi geliştirmeli arıyorlar.adam zırhını junondan düşürecek sen zırhsız adam almıorsun.işe bak.artık çemberde kırma , bb gibi kavramlarada yer kalmadı garanti 2000 hasar eğer gaffar atacaksanız iş dahada komik ceketin ve pantalonun olacak ulan adam onu ordan düşürecek.sonra insanı üretmeye mecbur bırakıyorlar.tabi çoğu kişi o kadar parayı üretemiyor akçe ile kondrit alıyor.ve hoop paran ikv ye gidyor.sence burda hiç ikv nin kaybı oluormu sizin paranızı kullanıyor.özellikle büyücü açmayın büyücü pişmanlıktır şifacı açın.yada o kadar parayı çanta kasarak vakitlerini harcayarak yapacaksın.eğer bu oyunun bu şeyine kapılırsanız daha çook paranız gider.tılsımalr çıktı yine oyun sizi mecbur bırakıyor.ielrde daha çok şey çıkacak yine sizi kullanacak.
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Re: ÇOK ÖNEMLİ KONU (HERKES İÇERİ)

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

Arttırıcılı loncaya gir maden çek illaki kondrit çekmeye gerek yok gaffara gelince de bir arkadaş ortamı kurmanı veya yine bir loncaya girmeni öneririm ama en rahatı kıyamet asayi basarsın 20lira ile de ölmezsin zaten parlatırsın sonuçta bu oyun hayır işi değil bir şekilde birileri para kazanacak parasız olsun istiyorsan boş bir tarla bul top oyna gerçi top bile parayla
...
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

55ivedik55 yazdı:Arttırıcılı loncaya gir maden çek illaki kondrit çekmeye gerek yok gaffara gelince de bir arkadaş ortamı kurmanı veya yine bir loncaya girmeni öneririm ama en rahatı kıyamet asayi basarsın 20lira ile de ölmezsin zaten parlatırsın sonuçta bu oyun hayır işi değil bir şekilde birileri para kazanacak parasız olsun istiyorsan boş bir tarla bul top oyna gerçi top bile parayla
bir kıyamet asa üretmenin maliyeti 220 m bunu ne maden çekerek yaparsın nede çanta kasarak.tek bir yol oda kondritlere kalıor.ilerde y2 veya met 1 de zorunlu olacak şuan 600 m 600mi kim kasarak yaptı.geliştirme maliyeti normal fiyatta sadece asa üretmekte yetmiyor zrıhı üret asayı üret ceketin olsun zrıh 75m den yukarıdır asa 220 m ceket 150 m hatta bazıları gaffara gidebilmen için full arıyorlar 2300 hasar böyle saçmalık olmaz.her oyun belirli bir eşyden sonra paraya döner bana göre bu paraya dönme işi çoktan başladı.
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

O dediğin özelliklerin tamamı ben de var 2 hafta içerisinde önce kıyamet zırhı sonra da asayi bastım önce zırhı bastığım için pişmanım ama neyse amma velakin bunları yaparken 3 aylik plusum ve lonca arttırıcım vardı 10 gece yer altında döndüm dolandım klorotoksindır yonca alex mavi topaz taşkanat derisi turuncu safir yeşil elmas zamk ökse otu kendim çektim düşürdüm fazlalıkları sattım görev eşyalarından da zaten birer tane vardı kadim hariç 2. Bir karakter kasarak tamamladım ucuzdan bulduklarımı üstüne kar koyup sattım ve şu an da büyücümde m1 var yani uzun lafın kısası emek verirsen yapılır ama ben hemen istiyorum gözümü hırs bürüdü yapacam olacak dersen para diye bir sey var lidyalılar icad etmiş sen de kullanabilirsin
Ki dediğim gibi bi ton adam toplanıp bu oyunu dedelerinin nenelerinin hayrına yapmıyor bir şekilde para kazanmaları gerekiyor ve şöyle de bir örnek vereyim eğer ıkv diğer oyunlarla kiyaslayinca çok büyük bir para istemiyor ama var mı ıkvnin sorunları dersen tabiki var metin 2 wolfteam oynarsan bir ara (online cs gibidir) bedava oynayanla 500 lira 1000 lira yatırıp oynayan adamın farkını görürsün neredeyse ölümsüzdür
Kuklacı Cıncır
...
Kullanıcı avatarı
ismimiunuttum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dostlar Düşkünü

Mesaj gönderen ismimiunuttum »

Dediğin çok doğru kardeşim yani senden illa onun bunun zırhı asası olmasını istiyorlar ama biz zaten o eşyaları düşürmek için o bölgelere giriyoruz
Bunun yüzünden çemberliye girmek istedim fakat itemlerim yetersizdi (kenan, junon takıları, ejder asa falan vardı) yani illa senden o bölgelerin o itemlerini yaptırtacaklar. Ee ben kıyamet zırhı yaptım (üretim) yol savaşçısına gittim ne olacak ? kıyamet dizmeden buz ve elektirik mi dizicem ? ya her neyse bu oyunda yakın dostların yoksa çok zor şahsen ben bu durumdayım
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

YAzdıklarını okudumda Biraz zor olcak ki ugraşcan ki tadı cıkcak hol de cok rahat para kasılıyor Takıl bir gruba ırklara git xenotım düşür sat gruba almıyolarsa peşlerinden git sağ örs de tek kas orda y2 gerekmıyo elek ol 2 vuruşda pert yaratık sıraya koyasıya kadar cık gir at sıraya koydunmu cok rahat kesersin ve para kasarsın örnek 3 y2 üretcem ben ne kondriti ne jadeyı reel le alıyorum hepsı oyun parasına yeterki uğraş her şey oluyor
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
Sonxfadeprof
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Lonca: Liberty

Mesaj gönderen Sonxfadeprof »

Bu konudan yola çıkılarak farkımda bu ben eğer zırhsız birisini kenan migrat önünde görüyorsam grup kurup almaya çalışıyorum tabi bir tek ben olsam kolay ama gruptakilere de kabul ettirmek gerekiyor.Birazda böyle bakılınca bir kişi kabul eder diğerleri etmez ise bundan da almıyor olma şansları var ? ne dersin :idea:
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

bir Nucleus zırhınız olsa çembere girme şansınız %0 dır çünkü gbmxe bile full 2000 fizik hasarıyla alıyorlar.tadık yoksa girmen çok zordur.kıyamet zırhı bastım.yine almadılar bende grubu kendim kurdum zor oluyor adam toplamak ama günde en az 1 kere atabiliyorum.ama ne studan eldiven ne kıyamet zırh ne kıyamet ayakkabı yı düşürsem bile yine gaffara gidemiyorum.asam ejder sancakta kıyamet asa basmanın maliyeti 220 mden aşağı olmaz.birde ceket lazım oda 150 mden aşağı değil.370 m düşürerek gaffara gitme maliyeti.zırhı önceden düşüremedin ve üretmek istiyorsan zırhda bi 90m dir.460 mi gözden çıkarmak gerek.eğer tanıdık yoksa :(
Kullanıcı avatarı
llTILSIMll
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen llTILSIMll »

M1'in yoksa artık 2000+ fizikle de gaffara gidemezsin :mrgreen: Maaliyeti yaklaşık 750m civarı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

llTILSIMll yazdı:M1'in yoksa artık 2000+ fizikle de gaffara gidemezsin :mrgreen: Maaliyeti yaklaşık 750m civarı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bu Olay Sunucunda Sunucuya Değişir ;)
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön