ÇEMBERLİTAŞ İTEM DÜŞÜRME SIKINTILARI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
icetea
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

ÇEMBERLİTAŞ İTEM DÜŞÜRME SIKINTILARI

Mesaj gönderen icetea »

Son zamanlarda eminim ki bu konudan çoğu oyuncu rahatsız. Sıkıntı çemberlitaştan item düşmüyor olması. günde 8 bazen 9 gaffar atmama rağmen hiç birinde eldiven dahi atmıyor olması gerçekten can sıkıcı bir durum.gruptaki sınıfların sayılarını değiştirip 2*2*2 yada 3*2*1 olarak da kestik ve sonuç yine değişmedi.arttırıcı dediler kutu yükledik. loncaya arttırıcı aldık.yine düşmemeye devam etti. ben bu oyuna para harcıyorum emek harcıyorum ve karşılığını almak istiyorum. nadide eşya kolay düşmemeli diyorlar.peki bölge ilk geldiğinde niye yağmur gibi item atıyordu. çünkü o zaman milleti arttırıcı almaya teşvik etmeye çalışıyorlardı. drop testleri yapıp bakın arttırıcının etkisi ne kadar büyük deyip göz boyadılar. ancak şimdi o günlerden eser yok. çünkü zaten amaçlarına ulaşıp kutuları sattılar. itemlerin bol düştüğü zamanlarda üstüne dizen dizdi. geriye kalanlara çile çekmek kaldı.
Biraz adaletli olun diyeceğim size ama nerede...
Kullanıcı avatarı
mescan53
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: ÇEMBERLİTAŞ İTEM DÜŞÜRME SIKINTILARI

Mesaj gönderen mescan53 »

Tamam her girişte item vermesin. Bunu kimse istemiyor. Ama madalyalar karakterlere bağlanıp , belirli madalyada o bolgenin 1 itemini almamız olabilirdi. Ben haftada 50 gaffar kesiyim , adam 6. Kesişte fulluyor. Tamam şans şans ama biryere kadar. Neyse şimdi " Bu tür görüş ve önerilerinizi buraya bildirin " türünden bi post atacaktır bir görevli. Boşver biz ümidi kestik, gerek yok.
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

Resim
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Aslında bu büyükholden çok umutlanmıştım şansa dayalı bir şey olmayacak emek olacak ve en önemlisi gruba dayalı olmayacak diye ama diğer grub bölgelerinden daha beter bir hal aldı. Şu anda tangriss başında oturdum. Birilerinin geçmesini bekliyorum. Tek şifacım var dolanıp maden çekemem yaratıkları kesmek zamanımı alıyor. Başkaları bir grup kurarak dolanıyor üstüne bide bizden daha fazla xenotim düşürüyorlar çünkü oyuna göre şanslılar.

oyuna stres atmaya geldikçe stres oluyorum. Gerçekten soğumaya başladım. Artık girmek dahi istemiyorum. Ne oyundan zevk alabiliyorum nede dostum diyebileceğim bir insan kaldı. Umarım bir gün oyuncu kitlesine dayalı bir bölge gelir herkes rahatlar. yoksa bu şekilde tabiri caizse dik kafalılık yapar gibi aynı şekilde devam etmekle oyuncu kazandıracağını sanmıyorum.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
Heraxist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Heraxist »

MuvaFFa yazdı:Aslında bu büyükholden çok umutlanmıştım şansa dayalı bir şey olmayacak emek olacak ve en önemlisi gruba dayalı olmayacak diye ama diğer grub bölgelerinden daha beter bir hal aldı. Şu anda tangriss başında oturdum. Birilerinin geçmesini bekliyorum. Tek şifacım var dolanıp maden çekemem yaratıkları kesmek zamanımı alıyor. Başkaları bir grup kurarak dolanıyor üstüne bide bizden daha fazla xenotim düşürüyorlar çünkü oyuna göre şanslılar.

oyuna stres atmaya geldikçe stres oluyorum. Gerçekten soğumaya başladım. Artık girmek dahi istemiyorum. Ne oyundan zevk alabiliyorum nede dostum diyebileceğim bir insan kaldı. Umarım bir gün oyuncu kitlesine dayalı bir bölge gelir herkes rahatlar. yoksa bu şekilde tabiri caizse dik kafalılık yapar gibi aynı şekilde devam etmekle oyuncu kazandıracağını sanmıyorum.

+1

eğer ki oyuna düzgün bi rötüş atmazlarsa oyunun sonu yakın gibi görünüyor
Kullanıcı avatarı
StreetDANCE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen StreetDANCE »

Valla kardeşim ben 4 1 1 giriyorum tank olarak en çok item şansı olan karakter ama item düşmüyor :D Şimdi 2 2 2 gir diyecekler ama tanka 4 1 1 de düşmüyorsa 2 2 2 de hiç düşmez :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön