Arkadaşlar Anılarınız canlansın dıye internet ve eski bilgisayarımdan derledigim 61 kare tamamı degilde bir çogu toplamadır.
İstanbul Kıyamet Vakti eminönü sunucusunun en kapsamlı BETA fotograf galerisi herhalde , elinizde farklı kareler varsa sizde yükleyebilir bu paylaşıma ortak olabilirsiniz ...
OK ile işaretlenmiş olan arkadaşlarım zamanında Hatırladıgım, Alışveriş,Muhappetimiz geçmiş , Tanıdık, ve Hala oyunda olan arkadaşlarımdır.
Tek tek hepsine baktım,ilk fotoğrafı görmem yetti hüzünlenmeme.Sigaramı yaktım.
Anti Ankalı Sapıklar Ankalı Sapıklar'a karşı.Sol taraf Ankalılar sağ taraf Anti Ankalılar.Ben de oradaydım anti ekibinde.Jangaderio büyücümün ilk adıydı.Hiç unutmam Stigmatayı ben karşılamıştım.
Eşrefpaşahospital(Alican)'ın kurduğu İnatçı zehirler şifacı ekibi.Karede olmasam da ViceroY ile dahilindeydim ekibin.
izdirapgrafik yazdı:Tek tek hepsine baktım,ilk fotoğrafı görmem yetti hüzünlenmeme.Sigaramı yaktım.
Anti Ankalı Sapıklar Ankalı Sapıklar'a karşı.Sol taraf Ankalılar sağ taraf Anti Ankalılar.Ben de oradaydım anti ekibinde.Jangaderio büyücümün ilk adıydı.Hiç unutmam Stigmatayı ben karşılamıştım.
Eşrefpaşahospital(Alican)'ın kurduğu İnatçı zehirler şifacı ekibi.Karede olmasam da ViceroY ile dahilindeydim ekibin.
Ne günlerdi be.Emeğine sağlık derleme için.
Ne demek daga fazla fotograf olsa daha iyi olurdu aslında
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]
Görunce fotoğrafları bı sevındım kendımı bı aradım bulamadım ama olsun o donemlerde oynamak bıle ıyıdır ya erdi abi(RedSchuLL) falan onu bayadır hıc bıyerde fotoğraf falan rastlamamıstım en ozledıgım ınsanlardandır oyundan