Acill Bakınız...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Acill Bakınız...
ArkadaşLar ßloklanma YEdim.Sobede Car nerden bakacaqım Gm ßu konuda telefona bari gönderin kac gün blok yediğimi bi car satılır dedi diye kardeşim blokluyorsunuz eger kardeşim car satıLır Demişse zaten carı verirdi satacaqı kişiye.ama zaten beni Tanıyan TAnır.138m luk alısveriş teki itemleri calmadım Ama bi car satılır denildi diye ßlokLandım Hak mu Gm...
ops:
ops:
ops:
ops:
Re: Acill Bakınız...
Char alımı satımı takası suçtur. Bu yüzden birçok kişi 999 gün bloke yemiştir. Senin buradan yapacagın Hiç birşey bu cezayı almanı degğiştirmez. Sorununu İKV destekten Ceza itiraz bölümüne yaz. Gerekli Açıklamayı yaparlar sana
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
-
- Salgın Koruyucusu
eminmisin 3 gün Oldugundan...
- IxIRevolutionIxI
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Forumda ki açılan ceza itiraz konularına işlem yapılmıyor ... Siz eniyisi ikvdestek'e mail atın enazından inceleme yaparlar haksız yere almışsanızda cezanız açılır.Geçmiş olsun.
Forumda ki açılan ceza itiraz konularına işlem yapılmıyor ... Siz eniyisi ikvdestek'e mail atın enazından inceleme yaparlar haksız yere almışsanızda cezanız açılır.Geçmiş olsun.
Katharsis
Kuşlar gibi uçmasını, balıklar gibi yüzmesini öğrendik ama kardeşçe yaşamayı öğrenemedik. M.L.KING
Kuşlar gibi uçmasını, balıklar gibi yüzmesini öğrendik ama kardeşçe yaşamayı öğrenemedik. M.L.KING
-
- Salgın Koruyucusu
Sayın Gm KAretLerim sobeye AktarıLmış.TeLefona Hiç ßir şekiLde Ceza günü Gelmedi yada Ceza aLma Nedenim...
-
- Salgın Koruyucusu
ÖmürxxTuba Motherxboard
Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildiğin adresteyim ...
Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildiğin adresteyim ...