Herkese Teşekkür Ederim.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Berika
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Herkese Teşekkür Ederim.

Mesaj gönderen Berika »

Bugüne kadar çok emek harcadığım bir platformdan artık vaktin benim için dolduğunu düşünüyorum. Bu serüvende kimi zaman eğlendik sevinç çığlıkları attık, kimi zaman bağımız öne eğik hüsran dolu bakışlarla ayrıldık... Kimi zaman kızdık birbirimize, acımasızca kırdık. İyisiyle kötüsüyle bir zaman geçirdik. Nice güzel anılarımız oldu.

Çoğu zaman eleştirdik. Hala da eleştiriyoruz. Bu yönetim anlayışı ile devam etmesi zor. Müşteri memnuniyeti diye bir kavram vardır. Bu kavramdan yoksun bir ortamda serüven sahibi oluyorsunuz. Adalet arayışlarınız hüsranla sonuçlanıyor kimi zaman.. Bu oyunun en güzel tarafının oyunun hikayesi olduğunu düşünüyorum. Aslında bu başlık adına çok uzun bir metin hazırlamıştım. Sonra düşündüm ki gereksiz. Çünkü değişen bir şey tabi ki olmayacak.

Kullanıcılara tek tavsiyem, aranızda ki çürük elmaları dışlayınız. Özellikle hırsızlara ve küfürbazlara verdiğiniz destek ortamın düzenini bozanların istediklerini almış olması demektir. Lakin,insanın olduğu yerde gruplaşma olacak tabiki, olması da gerekir. Söylemek istediğim etrafınız sizi yansıttın.

Burada belkide akıl verecek son kişide olabilir. İçinizden bir kardeşiniz sıfatıyla bunları yazdığımı düşünmenizi istiyorum.

IKV de karakter alım ve satımı yasaktır bunu biliyorum. Bunun içinde uygun bir platformda bu isteğimi yerine getirdim. Hesabıma artık dokunmayacağım. Oyuna girmeyeceğim. Bu mesajımda ki alım satım ile ilgili söylediklerim hususunda karakterime ban atmaları bile beni büyük bir yükten kurtarmaları anlamına gelmektedir. Ben silemiyorum çünkü çok emeğim geçti. İnsanın bunu kendisinin yapması çok zor. Kıyamıyorum. Sonuçta bir emektir. Benim için İstanbul Kıyamet Vakti Sona ermiştir.

Bu serüvendeki iyiliği dokunan herkese, tek tek isim yazmayacağım, tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, daha huzurlu eğlenceli ve bol şansınızın olduğu bir platform dilerim. Esen kalın !
Mini Mani Mone Poooo
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Akıncıları

Re: Herkese Teşekkür Ederim.

Mesaj gönderen CekannN »

Selametle. . .
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Gerçek hayatında başarılar dilerim. Oyunu bende bıraktım inanki oyunda hiç bişey yok. Sıkılıyosun yapıcak bişey yok. Boşa zaman kaybı. İnanki oyuna girmek gelmiyor içimden. 2 Haftadırda girmiyorum. Kimse kalmadı artık eski ortam kalmadı. Bu oyun bir daha geriye dönemeyecek. Eklenti gelsede yine bişey olmayacak. Yine aynı şeyler.
Kullanıcı avatarı
seyidoglu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen seyidoglu »

Sizin gibi kıymetlı oyuncularla oynamak bizim için bir zevkti, hoşçakalın..
^
^
^
"Bildiğim tek şey, hiç birşey bilmediğimdir" - Aristoteles

Mustafa KÖKSAL
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Binyetmiş4

Mesaj gönderen CLooDy »

Berika yazdı:Bugüne kadar çok emek harcadığım bir platformdan artık vaktin benim için dolduğunu düşünüyorum. Bu serüvende kimi zaman eğlendik sevinç çığlıkları attık, kimi zaman bağımız öne eğik hüsran dolu bakışlarla ayrıldık... Kimi zaman kızdık birbirimize, acımasızca kırdık. İyisiyle kötüsüyle bir zaman geçirdik. Nice güzel anılarımız oldu.

Çoğu zaman eleştirdik. Hala da eleştiriyoruz. Bu yönetim anlayışı ile devam etmesi zor. Müşteri memnuniyeti diye bir kavram vardır. Bu kavramdan yoksun bir ortamda serüven sahibi oluyorsunuz. Adalet arayışlarınız hüsranla sonuçlanıyor kimi zaman.. Bu oyunun en güzel tarafının oyunun hikayesi olduğunu düşünüyorum. Aslında bu başlık adına çok uzun bir metin hazırlamıştım. Sonra düşündüm ki gereksiz. Çünkü değişen bir şey tabi ki olmayacak.

Kullanıcılara tek tavsiyem, aranızda ki çürük elmaları dışlayınız. Özellikle hırsızlara ve küfürbazlara verdiğiniz destek ortamın düzenini bozanların istediklerini almış olması demektir. Lakin,insanın olduğu yerde gruplaşma olacak tabiki, olması da gerekir. Söylemek istediğim etrafınız sizi yansıttın.

Burada belkide akıl verecek son kişide olabilir. İçinizden bir kardeşiniz sıfatıyla bunları yazdığımı düşünmenizi istiyorum.

IKV de karakter alım ve satımı yasaktır bunu biliyorum. Bunun içinde uygun bir platformda bu isteğimi yerine getirdim. Hesabıma artık dokunmayacağım. Oyuna girmeyeceğim. Bu mesajımda ki alım satım ile ilgili söylediklerim hususunda karakterime ban atmaları bile beni büyük bir yükten kurtarmaları anlamına gelmektedir. Ben silemiyorum çünkü çok emeğim geçti. İnsanın bunu kendisinin yapması çok zor. Kıyamıyorum. Sonuçta bir emektir. Benim için İstanbul Kıyamet Vakti Sona ermiştir.

Bu serüvendeki iyiliği dokunan herkese, tek tek isim yazmayacağım, tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, daha huzurlu eğlenceli ve bol şansınızın olduğu bir platform dilerim. Esen kalın !
kız nereye gidiyon ?
İnsan bir bırakırken gelip der böyle böyle bırakıyorum felan filan,bilseydik seni ankaya göndermezdik.
Çok üzüldüm bırakmana,Sendemi ya :( Hep bu yönetim yüzüne sevdiğim en değerli kardeşlerim ve arkadaşlarım bırakıp gittiler,bu tür durumlara insanın alışması zor ve acı oluyor.Kal selametle Allah a emanetsin bir çok emeğimiz geçti birbirimize bir çok anımız oldu.Gerçekten de sevdiğim biriydin :( fazla uzatmıyım,bu gidiş koydu bana,diğer çok sevdiğim dostlarımın gitmesi gibi.
Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Real hayatında mutluklar, başarılar dilerim. Bence çok uzun sürmeden geri dönersin oyuna bırakılması çok zor bir illet bu
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen superpower »

adresbu yazdı:Real hayatında mutluklar, başarılar dilerim. Bence çok uzun sürmeden geri dönersin oyuna bırakılması çok zor bir illet bu
Yasin, arkadaş Madde kullanmıyor sadece oyunu bırakacak :lol:
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

superpower yazdı:
adresbu yazdı:Real hayatında mutluklar, başarılar dilerim. Bence çok uzun sürmeden geri dönersin oyuna bırakılması çok zor bir illet bu
Yasin, arkadaş Madde kullanmıyor sadece oyunu bırakacak :lol:
Onur yıllardır oynuyorum her 2 ayda bir bıraktım diyorum en fazla 10 gün sürüyor. ( Kendimden örneklendirdim) . Senin yaptığınla benim yaptığım bir olmaz ama bir kaç kişiden gözlemlediğim kadarıyla sonuç bu oluyor :D
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kivi »

Ne diyelim. İyi insanlar her zaman erken giderler... Her zaman mutlu olman dileğiyle.
Resim
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Bende 1 ay önce bıraktım ( Şahüzzaman (Şirket :) )) arada foruma giriyorum. Her girişimde bırakmama bir kez daha seviniyorum.
İlk önce bende senin gibi 2 bin tl ve 3 yıllık emek verdiğim çarıma kıyamamıştım satmaya karar vermiştim. Sonra dedim ki " Hangi rakam benim bu emeğimi karşılayabilir, kim bu çharı oynamayı hak edebilir, yüreğime su serpebilir ki" sonra acımadan sildim. Tavsiyem aynısını yapmandır.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Sohbet” sayfasına dön