Bugüne kadar çok emek harcadığım bir platformdan artık vaktin benim için dolduğunu düşünüyorum. Bu serüvende kimi zaman eğlendik sevinç çığlıkları attık, kimi zaman bağımız öne eğik hüsran dolu bakışlarla ayrıldık... Kimi zaman kızdık birbirimize, acımasızca kırdık. İyisiyle kötüsüyle bir zaman geçirdik. Nice güzel anılarımız oldu.
Çoğu zaman eleştirdik. Hala da eleştiriyoruz. Bu yönetim anlayışı ile devam etmesi zor. Müşteri memnuniyeti diye bir kavram vardır. Bu kavramdan yoksun bir ortamda serüven sahibi oluyorsunuz. Adalet arayışlarınız hüsranla sonuçlanıyor kimi zaman.. Bu oyunun en güzel tarafının oyunun hikayesi olduğunu düşünüyorum. Aslında bu başlık adına çok uzun bir metin hazırlamıştım. Sonra düşündüm ki gereksiz. Çünkü değişen bir şey tabi ki olmayacak.
Kullanıcılara tek tavsiyem, aranızda ki çürük elmaları dışlayınız. Özellikle hırsızlara ve küfürbazlara verdiğiniz destek ortamın düzenini bozanların istediklerini almış olması demektir. Lakin,insanın olduğu yerde gruplaşma olacak tabiki, olması da gerekir. Söylemek istediğim etrafınız sizi yansıttın.
Burada belkide akıl verecek son kişide olabilir. İçinizden bir kardeşiniz sıfatıyla bunları yazdığımı düşünmenizi istiyorum.
IKV de karakter alım ve satımı yasaktır bunu biliyorum. Bunun içinde uygun bir platformda bu isteğimi yerine getirdim. Hesabıma artık dokunmayacağım. Oyuna girmeyeceğim. Bu mesajımda ki alım satım ile ilgili söylediklerim hususunda karakterime ban atmaları bile beni büyük bir yükten kurtarmaları anlamına gelmektedir. Ben silemiyorum çünkü çok emeğim geçti. İnsanın bunu kendisinin yapması çok zor. Kıyamıyorum. Sonuçta bir emektir. Benim için İstanbul Kıyamet Vakti Sona ermiştir.
Bu serüvendeki iyiliği dokunan herkese, tek tek isim yazmayacağım, tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, daha huzurlu eğlenceli ve bol şansınızın olduğu bir platform dilerim. Esen kalın !
Herkese Teşekkür Ederim.
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Herkese Teşekkür Ederim.
Mini Mani Mone Poooo
Re: Herkese Teşekkür Ederim.
Selametle. . .
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Gerçek hayatında başarılar dilerim. Oyunu bende bıraktım inanki oyunda hiç bişey yok. Sıkılıyosun yapıcak bişey yok. Boşa zaman kaybı. İnanki oyuna girmek gelmiyor içimden. 2 Haftadırda girmiyorum. Kimse kalmadı artık eski ortam kalmadı. Bu oyun bir daha geriye dönemeyecek. Eklenti gelsede yine bişey olmayacak. Yine aynı şeyler.
Sizin gibi kıymetlı oyuncularla oynamak bizim için bir zevkti, hoşçakalın..
^
^
^
"Bildiğim tek şey, hiç birşey bilmediğimdir" - Aristoteles
Mustafa KÖKSAL
^
^
"Bildiğim tek şey, hiç birşey bilmediğimdir" - Aristoteles
Mustafa KÖKSAL
- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Binyetmiş4
kız nereye gidiyon ?Berika yazdı:Bugüne kadar çok emek harcadığım bir platformdan artık vaktin benim için dolduğunu düşünüyorum. Bu serüvende kimi zaman eğlendik sevinç çığlıkları attık, kimi zaman bağımız öne eğik hüsran dolu bakışlarla ayrıldık... Kimi zaman kızdık birbirimize, acımasızca kırdık. İyisiyle kötüsüyle bir zaman geçirdik. Nice güzel anılarımız oldu.
Çoğu zaman eleştirdik. Hala da eleştiriyoruz. Bu yönetim anlayışı ile devam etmesi zor. Müşteri memnuniyeti diye bir kavram vardır. Bu kavramdan yoksun bir ortamda serüven sahibi oluyorsunuz. Adalet arayışlarınız hüsranla sonuçlanıyor kimi zaman.. Bu oyunun en güzel tarafının oyunun hikayesi olduğunu düşünüyorum. Aslında bu başlık adına çok uzun bir metin hazırlamıştım. Sonra düşündüm ki gereksiz. Çünkü değişen bir şey tabi ki olmayacak.
Kullanıcılara tek tavsiyem, aranızda ki çürük elmaları dışlayınız. Özellikle hırsızlara ve küfürbazlara verdiğiniz destek ortamın düzenini bozanların istediklerini almış olması demektir. Lakin,insanın olduğu yerde gruplaşma olacak tabiki, olması da gerekir. Söylemek istediğim etrafınız sizi yansıttın.
Burada belkide akıl verecek son kişide olabilir. İçinizden bir kardeşiniz sıfatıyla bunları yazdığımı düşünmenizi istiyorum.
IKV de karakter alım ve satımı yasaktır bunu biliyorum. Bunun içinde uygun bir platformda bu isteğimi yerine getirdim. Hesabıma artık dokunmayacağım. Oyuna girmeyeceğim. Bu mesajımda ki alım satım ile ilgili söylediklerim hususunda karakterime ban atmaları bile beni büyük bir yükten kurtarmaları anlamına gelmektedir. Ben silemiyorum çünkü çok emeğim geçti. İnsanın bunu kendisinin yapması çok zor. Kıyamıyorum. Sonuçta bir emektir. Benim için İstanbul Kıyamet Vakti Sona ermiştir.
Bu serüvendeki iyiliği dokunan herkese, tek tek isim yazmayacağım, tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, daha huzurlu eğlenceli ve bol şansınızın olduğu bir platform dilerim. Esen kalın !
İnsan bir bırakırken gelip der böyle böyle bırakıyorum felan filan,bilseydik seni ankaya göndermezdik.
Çok üzüldüm bırakmana,Sendemi ya

- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Real hayatında mutluklar, başarılar dilerim. Bence çok uzun sürmeden geri dönersin oyuna bırakılması çok zor bir illet bu
- superpower
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Yasin, arkadaş Madde kullanmıyor sadece oyunu bırakacak :lol:adresbu yazdı:Real hayatında mutluklar, başarılar dilerim. Bence çok uzun sürmeden geri dönersin oyuna bırakılması çok zor bir illet bu
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
- Lonca: Sanki Sene 2008
Onur yıllardır oynuyorum her 2 ayda bir bıraktım diyorum en fazla 10 gün sürüyor. ( Kendimden örneklendirdim) . Senin yaptığınla benim yaptığım bir olmaz ama bir kaç kişiden gözlemlediğim kadarıyla sonuç bu oluyorsuperpower yazdı:Yasin, arkadaş Madde kullanmıyor sadece oyunu bırakacak :lol:adresbu yazdı:Real hayatında mutluklar, başarılar dilerim. Bence çok uzun sürmeden geri dönersin oyuna bırakılması çok zor bir illet bu
Ne diyelim. İyi insanlar her zaman erken giderler... Her zaman mutlu olman dileğiyle.

- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Bende 1 ay önce bıraktım ( Şahüzzaman (Şirket
)) arada foruma giriyorum. Her girişimde bırakmama bir kez daha seviniyorum.
İlk önce bende senin gibi 2 bin tl ve 3 yıllık emek verdiğim çarıma kıyamamıştım satmaya karar vermiştim. Sonra dedim ki " Hangi rakam benim bu emeğimi karşılayabilir, kim bu çharı oynamayı hak edebilir, yüreğime su serpebilir ki" sonra acımadan sildim. Tavsiyem aynısını yapmandır.
İlk önce bende senin gibi 2 bin tl ve 3 yıllık emek verdiğim çarıma kıyamamıştım satmaya karar vermiştim. Sonra dedim ki " Hangi rakam benim bu emeğimi karşılayabilir, kim bu çharı oynamayı hak edebilir, yüreğime su serpebilir ki" sonra acımadan sildim. Tavsiyem aynısını yapmandır.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013