Ne varsa eskilerde var :)
- zabat07
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Pressaltfdört
Ne varsa eskilerde var :)
Oyunun eskisi gibi tadı kalmamış 39 ken daha iyiydi oyun en azından dostluk vardı ticaret güzeldi yardımlaşma güzeldi savaşlar ve görev yapma çalışmaları çok iyiydi ama şimdi bütün bunların hiç birini göremiyorum oyunun yeniden düzenlenmesi lazım ...
Re: Ne varsa eskilerde var :)
Oyunu leveller 39 iken oynadım sonradan bıraktım. Şimdi tekrar başladım. Yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Sunucuda 20-30 kişi dışında göreve yardım eden yok. Herkes Çemberlitaş önünde öyle duruyor. 49 level oldum hala Karakürk görevi duruyor yahu! Eskiden Karakürke gidilirken 1 görev grubu 3 destek grubu oluyordu cümbür cemaat gidiliyordu. Şimdi herkes kendi dalgasında. Oyuncuları düşük levellerin görevlerinde sağduyulu olmaya davet ediyorum!

oyunun bu duruma geleceğini 49 level döneminin başında yönetici arkadaşlara bildirmiştik fakat bize verilen cevap ' 39 level dönemi geldiğindede herkes isyan etmişti fakat en çok tutulan 39 level dönemi oldu . yine aynı durum söz konusu ' diye olmuştu . ne yazıkki artık o eski günler geride kaldı güzel birer anı olarak 

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
ayrıca o dönemde oyun mynet ' indi haliyle mynet yöneticileri oyunun kaderini belirliyodu simdi TTnetin ttnet oyunun kaderini belirliyo

- zabat07
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Pressaltfdört
Bir şekilde oyunun tatlı hale gelmesini başarmak zorundalar bu oyun böle yürümez çalışmaları lazım düşünmeleri lazım... neyin nasıl orantılı gitceğini hesaplamaları lazım ...