Öncelikle herkese iyi oyunlar.
Su konuda yardiminizi istiyorum.Biliyorsunuz ki savaşci icin 3 farkli silah tipi mevcuttur.Bunlar ezici kesici ve delici tipinde silahlardir.Ve her yaratik bunlardan farkli etkilenir.Taskanatlara balyozun akreplere diş ve papaganin cok vurmasi gibi ornekler mevcuttur.
Peki sakli irklar en cok hangi tip silahtan maximum hasari alirlar?Ayrica maximum olmasa bile yucelen halit balyozdan ne kadar hasar alirlar?Foto yada video ile cevaplarsaniz cok memnun olurum.
Tekrar iyi oyunlar dilerim...
SAKLI IRKLAR HAKKINDA !!!
- hardenemy58
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
Re: SAKLI IRKLAR HAKKINDA !!!
Bir konu bu kadar saçma ve gereksiz mi açılır ya. Dediği şey bir boss olsa anlarım da saklı ırk diyene sadece ve sadece gülerim. Gülerim gülerim. Git işine ya. Başka şeylerle ilgilen.
Sevdaysa sevda...
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
Hepsi yiyor mu bilmiyorum ama bazıları fiziği çok güzel yiyor büyük olasılıkla balyoz daha çok vurur ama cidden gereksiz bi bilgi
...
- hardenemy58
- İri Fare Avcısı
Sonsevdam eğer forum yöneticisiysen konuyu başka yere taşı.
Ha eğer yok değilsen saçma saçma yorumlar yazarak kendini belli etme hocam.Post kasmak istiyosan sana özel konu açayim istediğini yaz.
Ha bu arada hayatında saklı ırk görmediysen ve İKV nin Boss kesiminden ibaret bir oyun olduğunu düşünüyorsan da Gülmeye devam etmelisin bence de çünkü zamanı gelince gülecek pek birşeyin kalmayacak...
55ivedik hocam bende hepsini deneyemedim ya kafa koparan işliyor ama balyozu deneme fırsatım olmadi :S
Ha eğer yok değilsen saçma saçma yorumlar yazarak kendini belli etme hocam.Post kasmak istiyosan sana özel konu açayim istediğini yaz.
Ha bu arada hayatında saklı ırk görmediysen ve İKV nin Boss kesiminden ibaret bir oyun olduğunu düşünüyorsan da Gülmeye devam etmelisin bence de çünkü zamanı gelince gülecek pek birşeyin kalmayacak...
55ivedik hocam bende hepsini deneyemedim ya kafa koparan işliyor ama balyozu deneme fırsatım olmadi :S
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Mu Be On
Kardeşim Kesici Silah tipi ile ırklara Ofansif olarak En yüksek hasarı verebilirsin. Ezici ve delici silahlar pek işe yaramaz. Bıçak Sırtı Kılıç Ecel Getiren Tercihimdir. SVH yüksek olsun birdehardenemy58 yazdı:Sonsevdam eğer forum yöneticisiysen konuyu başka yere taşı.
Merhaba,
Başlığınız Karakter Okulları ‹ Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Lütfen buradan devam ediniz.
İyi Forumlar...
Başlığınız Karakter Okulları ‹ Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Lütfen buradan devam ediniz.
İyi Forumlar...
- hardenemy58
- İri Fare Avcısı
Notr25 hocam saol bilgilendirme için.Ozaman ırk kesmek isteyen ben icin yucel halit balyoz saçma olur.Bıcak kılıc için Gaffara devam
)
Kibrit kesici silahlar sınıfına bıcak sirti kilic ecel latif diş kafa koparan satır vb. girer.
Kibrit kesici silahlar sınıfına bıcak sirti kilic ecel latif diş kafa koparan satır vb. girer.
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Mu Be On
Rica ederim ama tek başına ofansif olarak sadece güvenli odada kasabilirsin 
- hardenemy58
- İri Fare Avcısı