Atakanın Gözünden İKV
Değerli ikv oyuncuları oyunu bırakanların ve oynayıpta bir çok sorunla karşılaşan arkadaşlarımız için bu yazıyı yazıyorum ikv destek takımının ilgilenmesi ümidiyle...
İKV'nin oyuncu kaybetmesi veya oyuncu kazanması beni ilgilendirmez sadece oynadıgımız oyun daha kaliteli olabilir.İKV'nin dah kaliteli oyun olabilmesi için paylaşmam gereken
bilgileri yazacagım.
ikv'de oyunun kalitesini düşüren birçok oyuncu bulunmaktadır örnek küfür eden oyuncularımız bunların susturma cezası 3 gün 7gün olmayıp daha fazla olmasını ve o kalitesiz oyuncuyuda oyundan koparacak bir ceza olmayıp sadece bir daha bu hareketleri yapmaması için daha ağır cezalar olmasını bütün kaliteli oyuncularımız istemiştir özellikler ablalarımız ve kardeşlerimiz için büyük bir sıkıntı herkes en yakın ablasını bu durumda oldugunu düşünün ona göre yazılarınıza dikkat edin .. Zaten 1 lwl açıp sövenoyunculara hiç birşey demiyorum Allah'a havale ediyorum.. düşünün bazı oyuncular ailesinden biri yanındayken oyuna giremiyor o kadar ?? oyuncular varki ben böyle oyuncularada tanık oldum.
2. konumuza gelelim HIRSIZLIK=yarattığı sorun güvensizlik Size soruyorum ikv güvensizlik olmadan oyundan tat alabiliyormusunuz ? bu söylediğimi herkes üstüne alsın ve empati kursun insanı ne kadar üzdüğünü anlıyacaksınız. 6 yıldır var olan bir oyun betadan beri oynuyordur adam 5yıl sonra üyeligini basit bir hatayla kaybetti tek hatası güvenmekti 5yıllık emegini güvenerek kaybetti bunu yapanlar empati kuramayanlardır.Bu olaylardan dolayı kaç kişi oyunu bıraktı kaç yıllık emegini bir kenara attı.Ama tek hataları güvenmekti.. Forumda görmüşsünüzdür genel sohbetlerde OYUNU BIRAKIYORUM ÇARIM ÇALINMIŞTIR ! Herkesin birbirine güvenmesi dileğiyle (güvenmekte haklı olarak
3.konumuza gelelim cakma charların acılması en büyük kul haklarından birisidir bu charları acanlar mutlaka bunun vebalini bilmiyorlardır.
cakma charla ne mi yapılabilir ?
1-O insan adına konuşma(rezil etme)..
2-O insanın güvendigi kişilerden eşya çalma..
3-O insan adına küfür etme..
o insan adına kötü bir şekilde konusursa ve ikv oyuncularıda onun o insan oldugunu sanarsa o oyuncunun itibarı düşer.
güvendigi kişilerden eşya çalarsa oyunda güven kalmaz güvenin bittigi yerde dostluk biter savaş başlar
insan adına küfür ederse oyuncu oyun cezası alır ve küçük duruma düşer.
4.konu akçe Sayın ikv yetkilileri para olmayanlar kendilerini dizemeyecekler mi ?
5.konu Grub Bölgeleri İkv oyuncularımıza sesleniyorum : Arkadaşlar gb bölgelerine birçok oyuncu item sıkıntısından dolayı giremiyor bu duruma daha duyarlı olmanızı rica ederim. Gblere giremeyen arkadaşlarımızıda yanımıza alırsak çok daha iyi olacagını umuyorum 10 15 dk daha uzun sürmesi sorun olmayacagını sanıyorum dostluk açısından almanız gerektigini düşünüyorum.
Ve son olarak küçük bir meselemiz kaldı Klan dengesizliği Arz-Lodos bütün oyuncular hemen hemen lodos Arz muhafızlarının kadın olmasından kaynaklanan bi durum mu
KATKIM OLDUYSA NE MUTLU BANA İKV TAKIMININ SESSİZ KALACAGINI SANMIYORUM.
BÜTÜN İKV OYUNCULARIMIZA İYİ EĞLENCELER DİLERİM...