Herkesin Okuması Gerektiğini Düşünüyorum .

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
LodosAvcilari
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: LodosxAvcıları

Herkesin Okuması Gerektiğini Düşünüyorum .

Mesaj gönderen LodosAvcilari »

Atakanın Gözünden İKV :)

Değerli ikv oyuncuları oyunu bırakanların ve oynayıpta bir çok sorunla karşılaşan arkadaşlarımız için bu yazıyı yazıyorum ikv destek takımının ilgilenmesi ümidiyle...

İKV'nin oyuncu kaybetmesi veya oyuncu kazanması beni ilgilendirmez sadece oynadıgımız oyun daha kaliteli olabilir.İKV'nin dah kaliteli oyun olabilmesi için paylaşmam gereken

bilgileri yazacagım.

ikv'de oyunun kalitesini düşüren birçok oyuncu bulunmaktadır örnek küfür eden oyuncularımız bunların susturma cezası 3 gün 7gün olmayıp daha fazla olmasını ve o kalitesiz oyuncuyuda oyundan koparacak bir ceza olmayıp sadece bir daha bu hareketleri yapmaması için daha ağır cezalar olmasını bütün kaliteli oyuncularımız istemiştir özellikler ablalarımız ve kardeşlerimiz için büyük bir sıkıntı herkes en yakın ablasını bu durumda oldugunu düşünün ona göre yazılarınıza dikkat edin .. Zaten 1 lwl açıp sövenoyunculara hiç birşey demiyorum Allah'a havale ediyorum.. düşünün bazı oyuncular ailesinden biri yanındayken oyuna giremiyor o kadar ?? oyuncular varki ben böyle oyuncularada tanık oldum.

2. konumuza gelelim HIRSIZLIK=yarattığı sorun güvensizlik Size soruyorum ikv güvensizlik olmadan oyundan tat alabiliyormusunuz ? bu söylediğimi herkes üstüne alsın ve empati kursun insanı ne kadar üzdüğünü anlıyacaksınız. 6 yıldır var olan bir oyun betadan beri oynuyordur adam 5yıl sonra üyeligini basit bir hatayla kaybetti tek hatası güvenmekti 5yıllık emegini güvenerek kaybetti bunu yapanlar empati kuramayanlardır.Bu olaylardan dolayı kaç kişi oyunu bıraktı kaç yıllık emegini bir kenara attı.Ama tek hataları güvenmekti.. Forumda görmüşsünüzdür genel sohbetlerde OYUNU BIRAKIYORUM ÇARIM ÇALINMIŞTIR ! Herkesin birbirine güvenmesi dileğiyle (güvenmekte haklı olarak

3.konumuza gelelim cakma charların acılması en büyük kul haklarından birisidir bu charları acanlar mutlaka bunun vebalini bilmiyorlardır.

cakma charla ne mi yapılabilir ?

1-O insan adına konuşma(rezil etme)..
2-O insanın güvendigi kişilerden eşya çalma..
3-O insan adına küfür etme..

o insan adına kötü bir şekilde konusursa ve ikv oyuncularıda onun o insan oldugunu sanarsa o oyuncunun itibarı düşer.
güvendigi kişilerden eşya çalarsa oyunda güven kalmaz güvenin bittigi yerde dostluk biter savaş başlar
insan adına küfür ederse oyuncu oyun cezası alır ve küçük duruma düşer.

4.konu akçe Sayın ikv yetkilileri para olmayanlar kendilerini dizemeyecekler mi ?

5.konu Grub Bölgeleri İkv oyuncularımıza sesleniyorum : Arkadaşlar gb bölgelerine birçok oyuncu item sıkıntısından dolayı giremiyor bu duruma daha duyarlı olmanızı rica ederim. Gblere giremeyen arkadaşlarımızıda yanımıza alırsak çok daha iyi olacagını umuyorum 10 15 dk daha uzun sürmesi sorun olmayacagını sanıyorum dostluk açısından almanız gerektigini düşünüyorum.

Ve son olarak küçük bir meselemiz kaldı Klan dengesizliği Arz-Lodos bütün oyuncular hemen hemen lodos Arz muhafızlarının kadın olmasından kaynaklanan bi durum mu :) birazda arz olmanız dileğiyle :)

KATKIM OLDUYSA NE MUTLU BANA İKV TAKIMININ SESSİZ KALACAGINI SANMIYORUM.

BÜTÜN İKV OYUNCULARIMIZA İYİ EĞLENCELER DİLERİM...
Kullanıcı avatarı
Mojna
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Herkesin Okuması Gerektiğini Düşünüyorum .

Mesaj gönderen Mojna »

İnan cok güzel bir konuy deyinmiisisn sen acmasan ben accaaktım başka oyunda ağileye küfür süresiz ban oluyorda bu oyunda neden değil ben hala bunu anlamakta güçlük cekiyorum .En basiti bu gece saat 00.00 dan sabah 6 ya kadar küfür dinledim yarısı bana yarısı başkasınaydı :) halbuki daha caydırıcı cezalar olaydı edebilirlermiydi :? tabiki hayır inş bu hatadan cok daha erken dönersiniz .Yahu ben bu oyuna başladıktan sonra küfür kültürüm arttı aklıma gelmeyecek küfürler üretiyolar .Arkadaşında dediği gibi gece 12 den sonra ablalarımız kardeşlerimiz oyuna giremiyor bu mudur yani S
Güçlükler, başarının değerini artıran süslerdir.
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Binyetmiş4

Mesaj gönderen CLooDy »

Mojna yazdı:İnan cok güzel bir konuy deyinmiisisn sen acmasan ben accaaktım başka oyunda ağileye küfür süresiz ban oluyorda bu oyunda neden değil ben hala bunu anlamakta güçlük cekiyorum .En basiti bu gece saat 00.00 dan sabah 6 ya kadar küfür dinledim yarısı bana yarısı başkasınaydı :) halbuki daha caydırıcı cezalar olaydı edebilirlermiydi :? tabiki hayır inş bu hatadan cok daha erken dönersiniz .Yahu ben bu oyuna başladıktan sonra küfür kültürüm arttı aklıma gelmeyecek küfürler üretiyolar .Arkadaşında dediği gibi gece 12 den sonra ablalarımız kardeşlerimiz oyuna giremiyor bu mudur yani S
İnsanları tahrik etmezseniz,kelime oyunu ederek aileye,namusa,şerefe dil uzatmazsanız,Tabi ki oyun güzelleşir.Fakat siz kesilince insanları tahrik edip,küfür etmesini sağlıyorsunuz.Bu sebeble arkadaşiyi konuya değinmiş :mrgreen: yukarıda bahsedilen zarar şahıslardan birisi olduğun için,utanmalısın.Birde çok temiz insan muamelesi görmek istiyorsun.
Resim
LodosAvcilari
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Arkadaşlar konuyu okuduğunuz ve destek olduğunuz için teşekkür ederim. :) :)

Qllllatakanlll Qlllldoğukanlll İflisssss
Kullanıcı avatarı
Mojna
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Mojna »

CLooDy yazdı:
Mojna yazdı:İnan cok güzel bir konuy deyinmiisisn sen acmasan ben accaaktım başka oyunda ağileye küfür süresiz ban oluyorda bu oyunda neden değil ben hala bunu anlamakta güçlük cekiyorum .En basiti bu gece saat 00.00 dan sabah 6 ya kadar küfür dinledim yarısı bana yarısı başkasınaydı :) halbuki daha caydırıcı cezalar olaydı edebilirlermiydi :? tabiki hayır inş bu hatadan cok daha erken dönersiniz .Yahu ben bu oyuna başladıktan sonra küfür kültürüm arttı aklıma gelmeyecek küfürler üretiyolar .Arkadaşında dediği gibi gece 12 den sonra ablalarımız kardeşlerimiz oyuna giremiyor bu mudur yani S
İnsanları tahrik etmezseniz,kelime oyunu ederek aileye,namusa,şerefe dil uzatmazsanız,Tabi ki oyun güzelleşir.Fakat siz kesilince insanları tahrik edip,küfür etmesini sağlıyorsunuz.Bu sebeble arkadaşiyi konuya değinmiş :mrgreen: yukarıda bahsedilen zarar şahıslardan birisi olduğun için,utanmalısın.Birde çok temiz insan muamelesi görmek istiyorsun.
Benim utanılacak tarafım yok cekemeyen anten taksın. Seni sabaha kadar kestim yine keseceğim sonra aracı yolayacaksın tekrar hadi bakalım ben senin gibi ne anene küfretim ne bacına ne alaha ne kurana hadi şimdi muhatap olmadan oyunda dayağını yemeye devam et susu alan ben değilim sensin
Güçlükler, başarının değerini artıran süslerdir.
LodosAvcilari
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Arkadaşlar sorununuz ne ise başka bir yerde paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. burada bir sorunu çözmek için toplanalım :) :) :)

Qllllatakanlll Qlllldogukan İflisssss
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Merhaba,

Tartışmaya neden olabilecek iletiler silinmiştir arkadaşlar. Bu tarz mesajların devamı halinde konuyu kilitlemek durumunda kalabiliriz. Anlayışınız için teşekkürler, iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
sahinhilebaz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen sahinhilebaz »

Cezaların arttırılmasından ziyade oyun içi denetimini de bir nevi arttırmak daha etkili hale gelir ve böylece oyun içi davranışlar daha temiz bir hale de gelebilir.
ŞahinHİLEBAZII - sahinhilebaz - HiLeBaZMuSTaFa

"Hayatta en iyi bildiğim şey; hiç birşey bilmediğimdir." -Aristoteles

http://www.facebook.com/mustafakoksal19
LodosAvcilari
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Doğru diyorsun benim demek istedigimde bu işe bir el atmaları lazım yrumun için teşekkürler

Qllllatakanlll Qlllldoğukanlll İflisssss
Kullanıcı avatarı
Camaro
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Camaro »

Destek ekibi ve Sobee oyunla ilgilenmiyorlar sadece gelen paraya bakıyorlar. Doğru söylüyorsun parası olmayan adam oyunda tutunamıyor ! Loncaya girmek için bile akçe gerekiyor ! Tam ticarethane ! :evil:
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön