XxESİNTİxX oyunu bıraktım
- IesintiI
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
XxESİNTİxX oyunu bıraktım
Arkadaslar oyun artık sıktı, ve oyunu bırakmak zorunda kaldım. Bana yardımı dokunanda dokunmayanda herkese teşekkür ederim....

- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
Re: XxESİNTİxX oyunu bıraktım
ÖnceLikle Merhaba;
Oyunu bıraktığından bahsediyorsun.Oyunu Açıyorum OnLinesin.Lp İle Milletin Gözünde Efsane Veya Ne Bilim Kendini Halk Kahramanı filanmı zannediyorsun Anlamıyom
Ama Unutmaman Lazım Ki Şu An 500 bin Lp'si Olanda Büyük Loncada.ÖnemLi oLan adam olmaktır asLaN
Oyunu bıraktığından bahsediyorsun.Oyunu Açıyorum OnLinesin.Lp İle Milletin Gözünde Efsane Veya Ne Bilim Kendini Halk Kahramanı filanmı zannediyorsun Anlamıyom
Ama Unutmaman Lazım Ki Şu An 500 bin Lp'si Olanda Büyük Loncada.ÖnemLi oLan adam olmaktır asLaN
HızLıSıBeNDe
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
herqele yazdı:ÖnceLikle Merhaba;
Oyunu bıraktığından bahsediyorsun.Oyunu Açıyorum OnLinesin.Lp İle Milletin Gözünde Efsane Veya Ne Bilim Kendini Halk Kahramanı filanmı zannediyorsun Anlamıyom![]()
Adresini verirsen en yakın zamanda bir adet anten gönderebilirim
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

okkey ...
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gods Ofthe Game
Ege kahroldum kanka gülmekten
:d:D
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Ağzınla 2 işi birden yapabilmen güzelcitroenn yazdı:Ege kahroldum kanka gülmekten:d:D
burda oynamıyom ama listeden baktım çar mir loncasında kaça okuttun çarı baya hırslı olsa gerek onlar 84m lp li çara para bayılmışlardır ))))))
- IesintiI
- Salgın Koruyucusu
bi arkadaşımız yazmış hep onlinesi kardesim sattım çarları herhalde yeni sahibi onlinedir beni ilgilendirmez artık orası 2.si biride yazmış kaça okuttun seni alakadar etmez aç gözlülük yapmayın halk kahramanıda deilim oyunu bıraktım herkesi çok sewiyorum hakınızı helal edin..!