sobee üyeliği yardım
- ZgalKarabasan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
sobee üyeliği yardım
arkdaşlar ben sobee üyeliğini nsl alcam detaylı biçimde anlatırsanız sevinirim
KIYAMET ESİNTİSİ....
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Re: sobee üyeliği yardım
www.istanbuloyun.com'a gir orada TTNET Filan Yazıyor Sağ Üsttede Hemen Üye Ol Yazıyor Oraya Bas Telefon Numaranı Doğru Gir Ve Telefonun Yanında Bulunsun Şifreni Güvenlik Kodunu Yaz Karşına Telefonuna Gelen Kodu Girin Çıkıcak Telefonuna Gelen Kodu Yaz Tamam de Ve Sobee Üyesisin.
www.istanbuloyun.com'a gir orada TTNET Filan Yazıyor Sağ Üsttede Hemen Üye Ol Yazıyor Oraya Bas Telefon Numaranı Doğru Gir Ve Telefonun Yanında Bulunsun Şifreni Güvenlik Kodunu Yaz Karşına Telefonuna Gelen Kodu Girin Çıkıcak Telefonuna Gelen Kodu Yaz Tamam de Ve Sobee Üyesisin.

- ZgalKarabasan
- Cin Avcısı
- ZgalKarabasan
- Cin Avcısı
Bn Plus Aldım mynetde olmuomus Sobee ye aktardım hala gecmedi plus boşa gidio yaw xD
Faex
Faex
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
-
- FareAdam Düşmanı
Tripura Kopyala Yapıştır Yapma.Gelelim Karakter Aktarmaya http://www.istanbuloyun.com/karakteraktar/ Buraya Gir Orada Sunucunu Seç Mynet Üye Adını Yaz Örn:Birkan123 gibi Hangine Aktarıcaksan Seç Alttan Hangi Karakterini Aktarıcaksan Doğru Bir Şekilde Adını Yaz Örn:Birkan Karakterin adı sen birkan Yazarsan Olmaz Aynısını Yazıcaksın Sobee'ye Aktarıcaksan Sobee Üyeliğinin Numarasını Yaz TTNET ise E-mail Adresini Yaz Oraya Ama E-mail Adresini Ve Telefon Numaranı Kimseye Verme ve Alttaki Yazıyı Yaz Tamam de. Eğer Böyle Bir Karakter Bulunmuyor Derse Oyuna Mynet'ten Bir Kere Gir Sonra Aynı İşlemi Yap Olucaktır.Sonra Mynet Hesabına Gelen E-maili Aktif Et Karakterin Yeni Hesabında.
Birkan Kardes bunları yaptımda Bn Mynetden Sobeeye Aktradım tlf onay mesajı geldi. Ama mynet hesaba gelmedi. İkv resmi sayfadada dio Tlf veya e mailinze gelir Bnm Tlf geldi Oldu mu yani
Faex
Faex
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
-
- FareAdam Düşmanı
Gelen SMS'i İKV Resmi Sayfadaki Yere Giriceksin Aynı İşlemi Tekrar Yap Bekle Gelen Sms'i Yaz Oraya.
- ZgalKarabasan
- Cin Avcısı