Yücelen Mor Balyoz
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Yücelen Mor Balyoz
Gördüğünüz gibi üretim için herşey hazır ama ne yazık ki balyozu üretemiyorum bu hata oyunu yapan adamlar bile bilmiyosa siz oyun yapmaktan ne anlarsnız arkadaş siz oyun yapmayın q

En son byalone38 tarafından 06 Nis 2013 06:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Göster

- byalone38
- FareAdam Düşmanı

Re: Yücelen Mor Balyoz
byalone38 yazdı:Gördüğünüz gibi üretim için herşey hazır ama ne yazık ki balyozu üretemiyorum bu hatayı oyunu yapan adamlar bile bilmiyosa siz oyun yapmaktan ne anlarsnız arkadaş siz oyun yapmayın q
Göster

Tüm malzemeleri toplayıp yine de üretemediysen istanbuloyun.com/support.aspx adresinden bildirim tipini "Oyun Hatası" olarak seçmeli ve durumu uygun bir şekilde anlatmalısın. Forum üzerinden bu tarz hatalara destek verilememektedir.
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

Yav lanet olsun böyle oyuna deli edecekler insanı oyuncuları ayrı bi cins oyunları ayrı bi cins
Göster

Yeşil Zümrütler yerine Kızıl Zümrüt olmasın o 
pardon panpa yanıldım yeşil zümrüt lazımmış. Nerde bu yönetimvengeance yazdı:Yeşil Zümrütler yerine Kızıl Zümrüt olmasın o
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Materyallerin hepsine teker teker tekrar bakıp kontrol et belki materyal eksiktir veya yanlış materyal almış olabilirsin eğer herşey doğru ve tam olduğu halde üretmezse desteğe bildirmekten başka seçeneğin yok
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

Komik ama bi yandan da acı bir cevap akçaağaç kerestesi yerine meşe odunu koymuşum bi arkadaş hatırlattı saolsun ama gördüğünüz gibi oyuncularla ilgilenen İKV yönetiminden 1 haftadır hala bir cevap yok saolsunlar oyunla oyuncularla çok ilgili adamları var adamlar sorunu araştırmıyo bile araştırsa bulacaklar aslında simgelerine bile bakarak anlayabilirler ama boş hadi ben anladım siz nasıl anlamadınz yönetim yazık bu oyundan kazandığınız paradan yediğiniz ekmeğin her lokmasına kadar yazık size !
Göster