Yetenekler hakkında
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Yetenekler hakkında
Bir sürü konu var biliorm ama
bnm üstümde bilge set war kasılmak için buzun yanında hangi yeteneklere vermem lasım levelim 46
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yetenekler hakkında
Buz+elektirik kombinasyonuyla kas meranda...

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Jonturkxsunny
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Arkadaşım Ben Böyle Yeteneklerle Kastım Vede Çok Kolay Oldu...İtemlerimde Çok Çok iyi deildi saten büyücü için item değil kullanış daha ön plandadır şimdi yeteneklere gelirsek
45'lwle kadar
15Meteorit 15Bilgi
15Yıldırım 15 Bilgi
15Konsantrasyon
5Tesla Gerisini sen ayarla
49'a kadar
15Buz 15 Bilgi
15Yıldırım 15 Bilgi
15Direnc Kırma 15 Bilgi
Zihin 15
Tesla 1 Gerisini sen ayarlaa bn meranda bu yeteneklerle g.takipcisi+meran muhafızı+ucan+lanetli meran+bekçi kobra+iri kobra kesebilmekteyim...
Klan İçin
15 Buz 15 Bilgi
15Yıldırım 15 Bilgi
15Kutup
15Zihin
1tesla Gerisinide sen ayarlarsın...
Benden bu kadar yardımcı olduysam ne mutlu bana
45'lwle kadar
15Meteorit 15Bilgi
15Yıldırım 15 Bilgi
15Konsantrasyon
5Tesla Gerisini sen ayarla
49'a kadar
15Buz 15 Bilgi
15Yıldırım 15 Bilgi
15Direnc Kırma 15 Bilgi
Zihin 15
Tesla 1 Gerisini sen ayarlaa bn meranda bu yeteneklerle g.takipcisi+meran muhafızı+ucan+lanetli meran+bekçi kobra+iri kobra kesebilmekteyim...
Klan İçin
15 Buz 15 Bilgi
15Yıldırım 15 Bilgi
15Kutup
15Zihin
1tesla Gerisinide sen ayarlarsın...
Benden bu kadar yardımcı olduysam ne mutlu bana
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
saolun arkadaslar bn meteorit+ kons denedim üstümde bir parca bile meteorit item yokken krtikle 8bin küsür wurdum.Lanetli meran felnde rahat kesiyor fakat dediğinizide deniyeceğim..
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
- Jonturkxsunny
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
44den sonra MERANDA meteoritle sadece ucan kesersin fakat buz-yıldırım+direnc kırma ile hemen hemen merandaki yaratıkları kesebılırısahmet103045 yazdı:saolun arkadaslar bn meteorit+ kons denedim üstümde bir parca bile meteorit item yokken krtikle 8bin küsür wurdum.Lanetli meran felnde rahat kesiyor fakat dediğinizide deniyeceğim..
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yanılıyorsun su kanatma atan haricinde(adını unuttum:)) bütün yartıkları kesebiliorm ve ucana tek bile atabiliyorum bazenJonturkxsunny yazdı:44den sonra MERANDA meteoritle sadece ucan kesersin fakat buz-yıldırım+direnc kırma ile hemen hemen merandaki yaratıkları kesebılırısahmet103045 yazdı:saolun arkadaslar bn meteorit+ kons denedim üstümde bir parca bile meteorit item yokken krtikle 8bin küsür wurdum.Lanetli meran felnde rahat kesiyor fakat dediğinizide deniyeceğim..
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Meteoritle ; Buz Büyücüsü , Lanetli Meran, Uçan Muhafız , Bekçi Kobra , İri Kobra , Meran Muhafızı kesebilirsiniz. Gecenin takipçisinin derisi sertleştiği için sorun yaratıyor.Jonturkxsunny yazdı:44den sonra MERANDA meteoritle sadece ucan kesersin fakat buz-yıldırım+direnc kırma ile hemen hemen merandaki yaratıkları kesebılırısahmet103045 yazdı:saolun arkadaslar bn meteorit+ kons denedim üstümde bir parca bile meteorit item yokken krtikle 8bin küsür wurdum.Lanetli meran felnde rahat kesiyor fakat dediğinizide deniyeceğim..
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Jonturkxsunny yazdı:44den sonra MERANDA meteoritle sadece ucan kesersin fakat buz-yıldırım+direnc kırma ile hemen hemen merandaki yaratıkları kesebılırısahmet103045 yazdı:saolun arkadaslar bn meteorit+ kons denedim üstümde bir parca bile meteorit item yokken krtikle 8bin küsür wurdum.Lanetli meran felnde rahat kesiyor fakat dediğinizide deniyeceğim..
Bu adam güncellemenin gerisinde kalmış
Meteoritle bütün canavaları kesiyorum ancak gece takipçsiiinde deri sertleştikden sonra bilgelri takıyom öle kesiyom
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur